Kontantkort till barn och ungdom

Kontantkort till första telefonen

Idag får barn mobiltelefoner lägre och lägre ned i åldrarna. Många tycker kanske att det är onödigt, men faktum är att det finns många fördelar med att ge även små barn en egen telefon. Att låta sitt barn ha en mobiltelefon innebär ofta en trygghet för dig som förälder.

Med hjälp av den kan du som  förälder enkelt nå ditt barn och barnet kan ringa om något skulle inträffa som gör att du behöver komma till undsättning. Telefon för barn kan med andra ord kännas som en skön försäkring och säkerhet. Att köpa en dyr telefon med tillhörande abonnemang är dock inte så lockande eftersom barns telefoner ofta får utstå hård lek och lätt tappas bort. Istället är en billigare modell med ett kontantkort en perfekt lösning.

Vilket kontantkort ska man välja till sitt barn?

Idag erbjuds många olika lösningar för kontantkort. Man kan till exempel välja mellan saker som surfmängd och fast eller rörligt pris. Till barn är ett kontantkort med fast pris och fria samtal ett bra val eftersom det ger både trygghet och kontroll över kostnaderna.

Fast pris innebär att man betalar in en summa på kortet som sedan går att ringa fritt för i cirka trettio dagar. Fördelarna med det är att man som förälder får en bra översikt över  kostnaderna samt att man inte riskerar att ens barn blir stående utan pengar på mobilen när det som bäst behöver ringa. Det senare kan tyvärr lätt hända om man väljer ett kontantkort med rörligt pris.

Halebop

Bäst kontantkort för barn just nu är Halebop Fastpris. Det har precis som det låter ett fast pris. Du kommer aldrig att betala mer än beloppet du laddar. Du kan själv välja hur mycket du laddar kontantkortet med. Minsta beloppet är 99 kronor och då inkluderas både gratis samtal, sms och mobilsurf. Du kan ladda kontantkortet ända upp till 30 GB!

Beställ Halebop kontantkort!

Hallon

Även Hallon har bra alternativ när det kommer till kontantkort för barn och ungdomar. De har generellt väldigt låga priser på både sina abonnemang samt sina kontantkort. Du kan i dagsläget välja mellan 4 GB eller 100 GB på ditt kontantkort för barn och ungdomar. Hallon har under flera år tagit marknadsandelar från sina konkurrenter och det är enkelt att förstå. Bra täckning, snabbt nät samt låga priser har gjort dem till ett bra alternativ.

Beställ Hallon kontantkort!

 Comviq

Comviq är en stor och bra operatör. De var först i Sverige med kontantkort och de har låga priser på sina produkter och tjänster. De har ett par alternativ du kan välja mellan vad gäller både abonnemang och kontantkort. Comviq har bra täckning över hela landet.

 

Begränsa surfmängden

Många föräldrar oroar sig för att barnen tillbringar allt för mycket tid med att surfa och spela spel på telefonen. Genom att använda sig av ett kontantkort med fast pris får man som förälder även kontroll över den mängd surf som barnet kan använda eftersom man ofta kan välja surfmängd när man laddar på kortet.

Man kan helt enkelt välja den mängd man tycker är rimlig för en månad och sedan låta barnet hushålla med den. Om man väljer en mängd som man sedan märker är för liten brukar det hos de flesta operatörer finnas möjlighet att ladda på med extra surf.

barn kontantkort

Barnabonnemang – ett bättre alternativ

Största anledningen till att ditt barn ska ha en mobiltelefon är säkert för att du ska kunna nå ditt barn och att barnet ska kunna nå dig. Tänk dig nu att du glömt fylla på kontantkortet och ditt barns telefon slutar fungera.

Samma sak om alla samtalsminuter eller surfen tagit slut. Kontantkort kan vara bra, men abonnemang är oftast bättre. Du får mer för pengarna helt enkelt!

Fastpris alternativ

Idag finns förbetalda fastpris abonnemang. Det innebär att pengarna dras från kontot eller kontokortet innan månaden börjar. Det innebär att det aldrig behöver bli dyrare än månadskostnaden. Eftersom abonnemanget är förbetalt, innebär det även att ingen kreditprövning görs. Vilket ger de 600 000 svenskar med betalningsanmärkning chansen att teckna ett abonnemang.

Vi rekommenderar starkt ett abonnemang och vi föreslår att ni väljer ett barnabonnemang. Det har antingen ett lägre pris eller mer surf jämfört med vanliga abonnemang. Dessutom kan du oftast lägga på konstnadskontroll och andra funktioner som göra mobilanvändandet tryggt och säkert för dina barn.

4G

Bäst barnabonnemang just nu

  • 6-100 GB surf
  • Fria sms
  • Fria samtal
från 49:-