Bästa kontantkortet – surfmängd, samtal m.m

Bäst kontantkort beror på ditt behov

I dagens stora utbud av kontantkort från flera olika mobiloperatörer kan det vara riktigt svårt att hitta rätt kontantkort. Sanningen är att det inte går att säga att det finns ett kontantkort som är bäst för alla.  Allt beror istället på vilka behov man har och vad man vill kunna göra med sin telefon. I texten som följer ska du få information om vad du bör titta på för att pricka in det billigaste kontantkortet som också är det bästa för dig.

Kontantkort med mycket eller lite surf, samtal & sms?

För att kunna välja rätt i den stora mängden kontantkort som finns på marknaden bör du titta på hur du använder din telefon. Ringer du till exempel väldigt ofta  så är det bra att välja det kontantkort som ger dig lägsta möjliga samtalskostnad. Om du ringer mer sällan kan det dock vara en god idé att välja ett kontantkort som ger ett begränsat antal fria, det vill säga kostnadsfria, samtal. Väljer du den lösningen gäller det dock att inte överskrida de fria samtalen eftersom samtalskostnaden då i många fall kan bli hög.

Den som föredrar att skicka sms istället för att ringa väljer ett kontantkort med många fria sms. Om man ringer mycket utlandssamtal finns kontantkort som är speciellt utformade för det. Många operatörer har också speciella prisplaner för utlandssamtal. Det är smidigt eftersom du då inte behöver byta ut ditt kontantkort om du reser utomlands.

bra kontantkort

Mobiloperatörer med bästa kontantkortet

Det finns flera operatörer som erbjuder riktigt bra villkor när du skall skaffa dig det bästa kontantkortet för dig och dina behov. Det är egentligen bara du som vet vilka behov du har vad gäller samtal, surf, täckning, sms, mms och kostnad för detta per månad.

Numera är det dock inte alls svårt att välja en bra mobiloperatör och det bästa kontantkortet som de erbjuder. De har vässat sina erbjudande och numera är det hård konkurrens mellan de olika operatörerna, vilket är bra för dig som kund. Då finns det billiga kontantkort och du kan enkelt välja det bästa kortet för dig!

Halebop

Halebop har länge varit ungdomarnas favorit bland mobiloperatörerna och det är inte svårt att förstå. Halebop har billiga priser, mycket surf inkluderat samt bra täckning! Ett självklart val när du vill ha det bästa kontantkortet oavsett om du är ung eller gammal. Halebop har dessutom mycket bra täckning då de använder sig av Telias nät!

Beställ gratis kontantkort startpaket från Halebop!

Beställ!

Hallon

Hallon är en aggressiv mobiloperatör som numera har tagit stora marknadsandelar på den svenska mobilmarknaden. De har bra priser, billiga abonnemang samt kontantkort. De laddar både abonnemang och kontantkort med mycket surf, billiga priser, fria samtal, fria sms till sina kunder. Ett mycket bra val när du skall skaffa bästa kontantkortet för dig och dina behov!

Beställ gratis kontantkort startpaket från Hallon!

Beställ!

Comviq

Comviq var först ut med att erbjuda kontantkort på den svenska mobilmarknaden. De har alltid haft ett lågpristänk och deras slogan Billigt! Billigt! Billigt! känner nog alla till idag. De har inte lägst priser längre men erbjuder riktigt bra med surf, samtal och sms till sina kunder! Bra täckning och en fin kundtjänst  gör att de kvalar in som kandidat när du skall välja det bästa kontantkortet!

Beställ gratis kontantkort startpaket från Comviq!

Beställ!

Surfmängd, surfpott – fast eller rörligt pris?

Idag är telefonen nästan alltid med oss och för många agerar den minst lika mycket dator som kommunikationslösning. Den som använder telefonen till att surfa mycket på bör vara extra noga med att undersöka hur stödet för detta är på det kontantkort man tänkt välja. Om du är en av de som nyttjar telefonen mycket till surf  bör du välja ett kontantkort som ger dig utrymme för att göra detta.

Det är till exempel bra att försäkra sig om att man väljer ett kontantkort som har stöd för 4G. Du bör också titta på hur stor surfmängd du har möjlighet att använda dig av innan du väljer ditt nya kontantkort. Många operatörer ger möjligheten att ladda på kontantkortet med extra surfmängd om surfpotten skulle ta slut. Var noga med att se till att den möjligheten finns så du slipper stå utan surf. Du har också möjligheten att välja kontantkort med fastpris eller kontantkort med rörligt pris.

4G

Bäst kontantkort just nu

  • 30 GB surf
  • Fria sms
  • Fria samtal
0 :-
  • 25 GB surf
  • Fria sms
  • Fria samtal
0 :-