Bästa kontantkortet – surfmängd, samtal mm

Bäst kontantkort beror på ditt behov

I dagens stora utbud av kontantkort från flera olika mobiloperatörer kan det vara riktigt svårt att hitta rätt kontantkort. Sanningen är att det inte går att säga att det finns ett kontantkort som är bäst för alla.  Allt beror istället på vilka behov man har och vad man vill kunna göra med sin telefon. I texten som följer ska du få information om vad du bör titta på för att pricka in det billigaste kontantkortet som också är det bästa för dig.

Kontantkort med mycket eller lite surf, samtal & sms?

För att kunna välja rätt i den stora mängden kontantkort som finns på marknaden bör du titta på hur du använder din telefon. Ringer du till exempel väldigt ofta  så är det bra att välja det kontantkort som ger dig lägsta möjliga samtalskostnad. Om du ringer mer sällan kan det dock vara en god idé att välja ett kontantkort som ger ett begränsat antal fria, det vill säga kostnadsfria, samtal. Väljer du den lösningen gäller det dock att inte överskrida de fria samtalen eftersom samtalskostnaden då i många fall kan bli hög. Den som föredrar att skicka sms istället för att ringa väljer ett kontantkort med många fria sms. Om man ringer mycket utlandssamtal finns kontantkort som är speciellt utformade för det. Många operatörer har också speciella prisplaner för utlandssamtal. Det är smidigt eftersom du då inte behöver byta ut ditt kontantkort om du reser utomlands.

bra kontantkort

Surfmängd, surfpott – fast eller rörligt pris?

Idag är telefonen nästan alltid med oss och för många agerar den minst lika mycket dator som kommunikationslösning. Den som använder telefonen till att surfa mycket på bör vara extra noga med att undersöka hur stödet för detta är på det kontantkort man tänkt välja. Om du är en av de som nyttjar telefonen mycket till surf  bör du välja ett kontantkort som ger dig utrymme för att göra detta. Det är till exempel bra att försäkra sig om att man väljer ett kontantkort som har stöd för 4G. Du bör också titta på hur stor surfmängd du har möjlighet att använda dig av innan du väljer ditt nya kontantkort. Många operatörer ger möjligheten att ladda på kontantkortet med extra surfmäng om surfpotten skulle ta slut. Var noga med att se till att den möjligheten finns så du slipper stå utan surf. Du har också möjligheten att välja kontantkort med fastpris eller kontantkort med rörligt pris.

4G

Bäst kontantkort just nu

  • 30 GB surf
  • Fria sms
  • Fria samtal
0 :-
  • 25 GB surf
  • Fria sms
  • Fria samtal
0 :-