Bästa mobiloperatörerna 2018

Det finns många bra operatörer i Sverige och vi skall här titta på vilken av dessa operatörer som är bäst! Varje år tar Svenskt kvalitetsindex fram en rapport där man avgör vilken mobiloperatör som är den bästa. Man arbetar med rapporten och tittar främst på kundernas nöjdhet med operatören. Det är en gedigen rapport och skall man byta mobilabonnemang är det ju helt klart intressant att veta vilken operatör som är bäst just nu!

4G

Halebop är bäst!

 • 2 – 30 GB
 • Fria sms
 • Fria samtal
fr 99 :-

Vilken är den bästa mobiloperatören?

Dessa undersökningar om kunders nöjdhet har gjorts under flera år och man ställer ett antal olika frågor som skall avgöra hur pass nöjda alla kunder är med de olika svenska mobiloperatörerna. Det är en bra och relevant rapport man skapar. Svenskt kvalitetsindex är en bra och seriös aktör.

Halebop är bäst 2018

Nu 2018 så vann Halebop för andra året i rad. Man låg som 1:a även 2017 och resultatet är baserad på nästan 1800 personer som har djupintervjuats för att man skall få fram en klar vinnare i segmentet, bästa mobiloperatör 2018! Vi gratulerar såklart Halebop till denna fina vinst för andra året i rad och det är kul att de har så pass nöjda kunder vad gäller flera faktorer som vi visar på här nedan. Det är alltså privatkunder man intervjuat, så vi har det på det klara.

Comviq på andra plats

Comviq landade på en fin andraplats vad gäller nöjda kunder 2018. Det är ett fint facit. Comviq och Halebop har länge varit bra, stabila och seriösa aktörer samt de satsar ju på privatkunderna och har lyckats fint med detta. Comviq har haft framgångar i flera år med sina fina erbjudanden, den stabila supporten och snabba mobilnät.

Halebop har tagit marknadsandelar med sitt snabba nät, support, exklusiva erbjudande och breda sortiment vad gäller kontantkort, mobilabonnemang, mobilt bredband samt produkter och tillbehör. Comviq har även de haft framgångar med sitt sortiment och fina erbjudande vad gäller större surfmängder till bra priser!

4G

Comviq näst bäst!

 • 5 – 40 GB
 • Fria sms
 • Fria samtal
fr 145 :-

Halebop

Halebop vann alltså för andra året i rad vad gäller mest nöjda kunder enligt Svenskt kvalitetsindex. Det är en fin utmärkelse och vi rekommenderar även ofta Halebop som operatör oavsett om det är abonnemang eller kontaktkort du söker.

Comviq

Comviq kom som sagt på en fina andraplats vad gäller bästa mobiloperatören 2018 och det är de väl värda. Bra erbjudanden, brett sortiment och bra priser är deras framgångsrecept. Supporten är bra och du surfar snabbt i deras mobilnät som ägs av Tele2.

Hallon

Hallon är en de mindre operatörerna som verkligen är på frammarsch numera. De har alltid fina erbjudanden och bäst priser just nu vad gäller både kontantkort, mobilt bredband samt mobilabonnemang. Passa på!

4G

Hallon – En uppstickare!

 • 4 – 100 GB
 • Fria sms
 • Fria samtal
fr 49 :-

De mindre operatörerna tar mark

Trenden har varit att de mindre aktörerna har kommit ikapp de stora på privatmarknaden vad gäller nöjda kunder och de har absolut dragit ifrån vad gäller bättre villkor och erbjudanden till sina kunder. Det är sådant som såklart spelar roll när det kommer till att skapa bra relationer och trogna samt nöjda kunder. Hallon, Halebop, Fello samt Vimla ligger bra till när det kommer till nöjda kunder. Bättre till än de stora drakarna i branschen. De får alla höga betyg.

Bast mobiloperator 2018

Välja bästa mobiloperatör

Det finns flera faktorer man skall ta hänsyn till när man själv skall välja den bästa mobiloperatören för den egna kommunikationen. Det finns ett par saker som man alltid skall titta på för att få den operatör som passar de egna behoven bäst! Vi listar de viktigaste sakerna att ta hänsyn till här:

Priset

Vad det kommer att kosta dig som kund hos en specifik operatör är såklart en av de viktigaste sakerna när man väljer mobiloperatör och mycket annat i livet. Oavsett om det gäller mobiltelefoni eller annat. Priset på produkterna och tjänsterna har stor betydelse.

Erbjudanden

Har den mobiloperatör du tänker välja bra erbjudanden till sig som kund. Antigen att du får extra fint erbjudande när du tecknar nytt abonnemang eller att du får något specifikt när du stannar kvar som trogen och lojal kund. Det kan antingen vara erbjudande om sänkta priser, bättre villkor, mer surf under en period, fria samtal, fria sms eller något annat attraktivt som får dig att teckna nytt abonnemang eller skaffa kontantkort. Flera av de mindre operatörerna arbetar hela tiden med extra bra erbjudanden för dig som kund!

Supporten

Man kanske inte alltid behöver en superstark support när man tecknar abonnemang, men det kan absolut vara bra att den operatören du skall välja har en seriös och kunnig support. Man vet aldrig vad som kan hända och är det något problem med någonting oavsett om det gäller ekonomi, produkter eller tjänster, så är en seriös och stabil support bra att ha.

Mobiltäckningen

Att du har bra täckning är ju A och O. I tätorterna har alla operatörer mycket bra täckning och du surfar med höga hastigheter med din mobiltelefon eller mobilt bredband. Det skiljer lite mellan de olika operatörerna vad gäller täckningen ute på landsbygden. De har alla satsat på lite olika plaster, så att man frågar en bekant som en specifik operatör eller tittar på operatörens täckningskarta är bra innan man tecknar nytt avtal. Alla operatörer har bra täckning i Sverige, men som sagt. Det kan skilja lite mellan dem ute på landsbygden.

4G

Bäst operatör!

 • 2 – 30 GB
 • Fria sms
 • Fria samtal
fr 99 :-

Det var lite om vilken mobiloperatör som är den bästa 2018 och vad du kan tänka på när du själv skall välja en ny operatör att ringa, sms:a och surfa med. Halebop och Comviq låg alltså i topp 2018 när det kommer till nöjda kunder. De har även ofta fina erbjudanden och bra täckning för dig som befinner dig utanför tätort. Passa på att teckna nytt abonnemang, skaffa kontantkort eller mobilt bredband med en seriös och pålitlig operatör!