Idag finns det så många bra och fördelaktiga abonnemang till din telefon så det ibland är svårt att välja. För att det ska bli lite enklare har vi listat de billigaste abonnemangen. Eftersom det inte är någon bindningstid hos dessa operatörer kan du enkelt byta upp eller ner dig, eller till och med byta operatör, om abonnemanget inte passar dig.

Bäst mobilabonnemang just nu


Billiga mobilabonnemang

2 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 129 kr


Billiga mobilabonnemang

4 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 109 kr

Vimla mobilabonnemang

Billiga mobilbonnemang

3 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 110 kr

Vilket är det billigaste mobilabonnemanget?

För dig som ringer och surfar lite finns det flera likvärdiga alternativ på marknaden. Flera operatörer erbjuder fria samtal, SMS och MMS – men en liten pott att surfa för. De virtuella operatörerna Hallon, Halebop och Vimla är helt klart bland de billigaste abonnemangen marknaden. Du kan även hitta bra erbjudanden när du tecknar abonnemang hos dem.

Halebop har flera bra och billiga alternativ när det kommer till mobilabonnemang

Hallon har många riktigt billiga alternativ både för den som vill ha ett litet abonnemang och den som kräver lite mer

Vimla erbjuder prisvärda mobilabonnemang med återkommande rabatter och erbjudanden

Billigaste mobilabonnemangen

Vilket är det största mobilabonnemanget?

För dig som vill ringa, SMS:a, MMS:a och surfa mycket eller obegränsat så finns det flera operatörer som erbjuder större abonnemang. Här har du de billigaste av de största abonnemangen.

Halebop har större abonnemang för dig som älskar att surfa mycket

Hallon har prisvärda stora abonnemang som ger dig riktigt mycket data för pengarna

Vimla erbjuder mobilabonnemang med riktigt mycket surf till nästan oslagbara priser

Mobilabonnemang med obegränsad surf

Telenor erbjuder ett abonnemang där du har obegränsat av allt. Surfa, ring, SMS:a och MMS:a hur mycket du vill. Abonnemanget är lite dyrare än de andra abonnemangen här, men eftersom du kan lägga till flera användare på abonnemanget kan du få ett riktigt prisvärt abonnemang för hela familjen.

Bäst mobilabonnemang just nu


Billiga mobilabonnemang

2 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 129 kr


Billiga mobilabonnemang

4 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 109 kr

Vimla mobilabonnemang

Billiga mobilbonnemang

3 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 110 kr

Billiga mobiloperatörer

Det finns ett par riktig bra lågprisoperatörer numera och vi skall titta närmare på vad dessa erbjuder dig som kund vad gäller billigast mobilabonnemang. De har låga priser, bra villkor och du kan skaffa abonnemang med eller utan mobiltelefon.

Vad skiljer mellan abonnemangen?

Det som skiljer mellan de olika mobilabonnemangen är oftast surfmängden som är inkluderad per månad. De billigaste abonnemangen har ofta mindre surfmängd. De flesta har numera fria samtal och fria sms även när det kommer till de abonnemang som är allra billigast. Konkurrensen på den svenska mobilmarknaden har gjort att det skapats riktigt bra alternativ för dig som kund. Detta skall du ju såklart utnyttja när du tecknar nytt abonnemang.

Mobilabonnemang billigast

Välja billigt abonnemang

Hur går man då tillväga för att välja det billigaste mobilabonnemanget för sig och sina behov? Jo, man tittar först och främst på vad man verkligen behöver och sedan kan man välja det bästa alternativet utifrån detta. Det man kan tänka på är ifall man använder mobiltelefonen till att surfa, prata eller sms:a. Det är oftast surfmängden som gör skillnad på priset och då är det bra att se hur pass mycket man använder sin telefon för att komma ut på Internet.

Vad ingår

Fria sms och fria samtal är som sagt numera vanligt även när du skall skaffa ett billigt mobilabonnemang. Surf-mängden brukar börja runt 1 GB och sedan gå ända upp obegränsad surf. De billigaste abonnemangen kostar runt hundra kronor per månad med minsta surfmängd. Det finns flera operatörer som erbjuder dessa villkor.

Numera är nästan alla abonnemang utan bindningstider samt uppsägningstider vilket är bra för dig som konsument. Detta betyder att du kan byta eller uppgradera ditt abonnemang när du känner att du vill byta upp dig eller välja en annan operatör.

Kriterier:

Hur mycket surf går åt?

Det är som sagt surfmängden som oftast skiljer abonnemangen åt och vi har här nedan gjort en förteckning på vad de olika aktiviteterna drar vad gäller surfmängd.

Nu vet du lite mer om hur pass mycket surf de olika aktiviteterna drar och vad du behöver för att skaffa rätt mobil-abonnemang till billigast pris. Som vi nämnde här ovan så ligger de allra billigaste abonnemangen på ca hundra kronor per månad. Vi rekommenderar att du tar till lite extra surfmängd så att du inte behöver fylla på ditt surf i slutet av varje månad – det blir ofta billigare i längde.

Du kan alltid uppgradera ditt mobilabonnemang med mer surf ifall du skulle behöva detta. De flesta abonnemangen är ju helt utan bindningstider eller uppsägningstider. Skaffa billigast abonnemang! Lycka till!

Vilket är det bästa mobilabonnemanget?

Det finns många bra mobilabonnemang från olika operatörer. Alla erbjuder de något som andra inte gör. Vill du ha ett så billigt abonnemang som möjligt bör du välja någon av de virtuella operatörerna.

Vad ska jag tänka på när jag väljer mobilabonnemang?

Kolla upp så att mobiloperatören erbjuder sådant som är viktigt för dig. Går det att spara surf? Är kundtjänsten lätt att nå? Finns stöd för WiFI-samtal? Tänk också på att det är lätt att byta mobiloperatör om du inte skulle vara nöjd.

Vilken operatör har det billigaste mobilabonnemanget?

De billigaste mobilabonnemangen hittar du hos de virtuella operatörerna. Exempel på sådana är Hallon, Vimla och Fello. Håll koll på de senaste kampanjerna här på vår sajt.

Är det bindingstid på mobilabonnemang?

Nästan alla mobiloperatörer har slopat bindningstiden i dag. Vissa har dock kvar uppsägningstid.

Hur mycket surf ska jag välja?

Prova dig fram! Det är lätt att överskatta hur mycket surf man egentligen behöver. Börja med lägre surfmängder och byt abonnemang om det visar sig att du behöver mer. Se också till att välja en mobiloperatör som låter dig spara oanvänd surf till nästkommande månad.