boxer

Kontantkort till tv

TV utan abonnemang eller bindningstid

Stort utbud av kanaler

Från 399 kr

Kontantkort till TV

Boxer kontantkort – TV utan abonnemang

Varför välja kontantkort?

Idag är kanalutbudet på TV enormt men för att du ska kunna ta del av det genom det marksända nätet måste du ha en lösning för detta.

Boxer är en sådan lösning. Många väljer att teckna upp sig på ett längre abonnemang på tjänsten men det finns fall där det inte är så praktiskt. Det kan vara att man vill ha ett stort kanalutbud i sommarstugan där man bara vistas en viss del av året, att man har perioder när man inte ser på TV så mycket.

Kontantkort kan vara en smidig lösning, men det finns bättre lösningar ändå. Nu för tiden har kontantkortet spelat ut sin roll lite. Du kan istället välja ett betydligt bättre utbud, till ett bättre pris från Telenor. Deras abonnemang har ingen startavgift och INGEN bindningstid. Det betyder att du mer stor sannolikhet kommer göra en bättre affär genom att välja Telenors TV-paket.

Du kan läsa mer om Telenors TV-paket på TV-abonnemanget.se.

Boxer kontantkort

Boxer

Hur fungerar Boxer kontantkort?

Kontantkortet till din Boxer fungerar i mångt och mycket som ett kontantkort till din mobiltelefon. Det första du behöver göra är att införskaffa ett kort och aktivera det med hjälp av den sifferkombination som finns på det. Kontantkortet går att köpa både på Boxers hemsida och på utvalda elektronikbutiker.

Boxers hemsida

Vid samma tillfälle som du aktiverar kortet väljer du också ett valfritt startdatum. Det är bra att veta att själva aktiveringen kan ta upp till 24 timmar. När kortet är aktiverat laddar du helt enkelt på det för den tid du behöver. Det går att välja att ladda på kortet för en, två eller tre månader.

Innan du köper kontantkort är det viktigt att kontrollera att du har en box som stödjer den teknik som Boxer använder sig av. Du kan enkelt kontrollera din box direkt på Boxers hemsida.

Se TV vart du vill

Se TV i din sommarstuga, i båten, i husvagnen eller i din husbil. Du kanske vill se ett speciellt sportevenemang, en viss TV serie, ett visst program eller något annat du gillar och detta går alldeles utmärkt med Boxer kontantkort. Snabbt och enkelt installerat och sedan är det bara att se de program du vill!

boxer kontantkortFördelar med kontantkort

Fördelarna med att använda sig av kontantkort till Boxer är många. Du behöver till exempel inte betala för tjänsten när du inte använder den. Om du reser bort en tid är det bara att låta bli att ladda på kontantkortet den perioden.

Viktigt att veta är dock att det inte får gå längre än 36 månader innan du fyller på ditt kort igen. Om det skulle hända måste du tyvärr köpa ett nytt kontantkort. En annan fördel med kontantkort är att du kan göra tillval och på så sätt få ett större kanalutbud.

Nackdelar med kontantkort

  • Har du glömt fylla på det så funkar det inte.
  • Supporten kan vara sämre då du inte är en abonnerande kund
  • Boxer tar betydligt mer betalt om du ska använda ett kontantkort än tex konkurrenternas abonnemang utan bindningstid

Boxer

Var köper jag Boxer kontantkort?

Du hittar Boxers kontantkort på deras hemsida, eller så kan du besöka en återförsäljare. Många elektronikbutiker har Boxer kontantkort.

Hur funkar Boxer kontantkort?

På samma sätt som ett kontantkort för mobilt bredband fast för tv-kanaler kan man säga. Du sätter i ditt Boxer SIM-kort i en box och sedan kan du se kanalerna du betalat för.

Vad ingår i Boxer?

Det bestämmer du själv! Du kan själv handplocka de kanaler du vill ha i ditt utbud. SVT:s kanaler ingår alltid, liksom TV6 och TV4.

Varför ska jag välja Boxer kontantkort?

Det är smidigt att själv välja sina kanaler när det är något speciellt du vill se, eller om du vill kunna se på tv i sommarstugan eller dylikt.

Vad är fördelen att välja Boxer kontantkort i stället för abonnemang?

Du slipper att registrera ett abonnemang och därmed också bindningstid. Perfekt om du bara behöver kanalerna i några veckor under sommaren när du är ute och campar med husvagnen.