Comviq har funnits länge och var de första att lansera ett kontantkort på marknaden i Sverige. Idag erbjuder de även abonnemang till fast pris och försöker pressa priserna bland operatörerna. De är en av de allt fler operatörerna som riktar sig till seniorer, unga och studenter genom att erbjuda seniorabonnemang för de över 55 år och rabatt till studenter och barn under 18.

Vi rekommenderar kontantkort från:


Billiga kontantkort

Upp till 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 99 kr

Om Comviq

Hos Comviq hittar du kontantkort med flera olika tankningsmöjligheter och abonnemang med fasta priser. Genom att inte ha butiker utan endast finnas online kan de hålla nere sina priser. De har det senaste året också höjt sina surfmängder för fasta paket på kontantkort eller abonnemang.

Pålitligt mobilnät genom Tele2

Comviq använder nät från Tele2, Telenor och Telia. Tack vare att operatören använder dessa tre nät i olika utsträckning får du tillgång till ett av Sveriges bästa mobilnät.

Sveriges första kontantkort

Comviq försöker ha låga priser och flexibla abonnemang. När du skaffar kontantkort från Comviq kan du välja bland fast pris, saldo eller andra paket som lämpar sig för utlandssamtal eller samtal mellan Comviq-telefoner. Även om de erbjuder abonnemang är det kontantkort som är deras grej och det finns ett stort utbud av paket att välja mellan.

Kontantkort för mobiltelefon

Comviq erbjuder fasta paket, saldo och specialpaket till sina kontantkort. De fasta paketen ger dig fria samtal och sms och du bestämmer vilket paket du vill använda baserat på hur mycket surf du tror att du behöver. Comviq har riktigt små paket för fast pris, men även paket med riktigt mycket surf.

Utöver en stor variation av fasta paket har de paket för dig som vill surfa utomlands och ringa billigt inom Sverige, surfa billigt och mycket i Sverige eller bara fylla på ditt saldo med valfritt belopp. De flesta paket är giltiga i 30 dagar, men de har även årsladdningar och veckoladdningar. Du kan välja ett nytt paket nästa gång du tankar ditt kontantkort.

Comviq har länge funnits på marknaden med sina kontantkort och har alltid satsat på att hålla riktigt låga priser. De är fortfarande en stark aktör på billiga kontantkort och erbjuder ett stort utbud av kontantkort med låga prispaket som passar dina behov.

Comviq operator

Kontantkort för mobilt bredband

Om du skaffar ett kostnadsfritt kontantkort kan du välja att fylla på det med enbart surf. När du köper till extra surf är den giltigt under 30 dagar. Kontantkortet sätter du in i surfplattan eller routern och använder precis som ett vanligt mobilt bredband.

Comviq har även ett kontantkort specifikt för mobilt bredband. Denna laddning ger dig obegränsad surf under 30 dagar.

Ladda kontantkort, utland och support

Du kan ladda ditt kontantkort på comviq.se eller genom deras app, via internetbank, med värdebevis eller hos en av deras 19 000 återförsäljare. Du kan enkelt kontrollera ditt saldo genom att ringa *111#. Vill du få support kan du prova att fråga deras nya chatt-bot Viq annars kan du själv leta fram informationen du behöver på deras utförliga hjälpsida.

Vill du ringa eller skicka sms till utlandet ofta kan du köpa deras utlandspaket. Har du ett annat fast paket kan du istället köpa till saldo för att kunna ringa betalsamtal. Utlandssurf ingår i flera av de fasta paketen och du kan använda upp till 18 GB surf kostnadsfritt inom EU/ESS kostnadsfritt.

Comviqs fastpris abonnemang

Utöver kontantkort kan du skaffa ett abonnemang utan bindningstid eller uppsägningstid. Alla abonnemang har fast pris vilket betyder att du har fria samtal, sms och mms. Skillnaden i abonnemangen är antalet GB du kan surfa med och det finns fyra olika abonnemang att välja mellan. De har även studentabonnemang och seniorabonnemang som är rabatterade abonnemang.

Beställ Comviq kontantkort gratis startpaket


Gratis startpaket

Ladda med upp till 100 GB surf

Saldo eller fastpris

Beställ nu

Ladda från 45 kr

Comviq kontantkort kan du beställa gratis

Comviq har länge varit den ledande mobiloperatören för både fast pris abonnemang och kontantkort. Täckningen anses vara mycket bra då Comviq idag delar nät med Telia, Tele2 samt Telenor. Comviq Fastpris är det billigaste kontantkortet och det bästa kontantkortet.

Comviq erbjuder kontantkort med sju olika prisplaner. Varje prisplan passar ett specifikt mobilanvändande. Du väljer mellan Comviq Amigos, Comviq Amogis Allo, Comviq Fastpris,  Comviq Fastpris Mini, Comviq Standard, Comviq Surf, Comviq Boost, Mobilt bredband och Comviq +Saldo.

Comviq Amigos är perfekt för dig som har många vänner som använder Comviq eller Tele2. Du ringer nämligen gratis till alla Comviq- och Tele2-mobiler i Sverige och skickar sms till en låg kostnad. Comviq Amigos passar också dig som vill ringa billigare till utlandet. Comviq kontantkort är gratis att beställa.

Med Comviq får du låga priser på såväl sms som samtal till alla mobiltelefoner, oavsett operatör. Den stora skillnaden är att du inte behöver tanka kortet med lika mycket pengar för att få tillgång till gratis mobilsurf.

Med Comviq kan du få rabatt på samtals- och sms-kostnader ju mer du tankar ditt kort. För de flesta av Comviqs kontantkort är det även så att du får fri mobilsurf om du gör lite större påfyllningar.

Comviq kontantkort passar dig som vill ha ett gratis kontantkort som är billigt att ringa med, har mycket surf och där sms och mms ingår. Du slipper bindningstid och kan enkelt flytta med ditt gamla telefonnummer från din gamla operatör till Comviq.

Om du är student eller pensionär får du rabatt hos Comviq.

Comviq kontantkort varianter

Vill du fylla på ditt Comviq kontantkort? Det är enkelt att fylla på ett kontantkort genom att antingen fylla på nätet eller köpa ett Comviq värdebevis i butik. Prislista för samtal, sms, mms och surf kan du se på Comviqs hemsida.

Comviq kontantkort


Billiga kontantkort

Ladda med upp till 100 GB surf

Saldo, fastpris eller utlandssamtal

Beställ nu

Från 45 kr

Är Comviq en billig operatör?

Comviq är en av de billigaste operatörerna på marknaden, även om de inte är allra billigast. För dig som är student, ungdom eller senior och vill ringa utomlands är Comviq ett utmärkt val.

Ingår gratis samtal och sms i alla Comviqs abonnemang?

I Comviqs minsta abonnemang är samtalen och sms:en begränsade, men i övriga ingår ett obegränsat antal.

Kan jag ringa utomlands med Comviq?

När det kommer till utlandssamtal sticker Comviq ut i positiv bemärkelse. I flera av deras abonnemang ingår fria utlandsminuter till en rad olika länder, även utanför EU.

Har Comviq studentrabatt?

Comviq har rabatter för så väl studenter som ungdomar och seniorer. För dig som pluggar får du mer gigabyte på köpet.

Säljer Comviq kontantkort?

Ja. Du kan enkelt flytta över ditt gamla nummer till Comviq och skaffa ett kontantkort hos dem. Du kan också beställa kortet med ett nytt nummer. Kortet kan beställas gratis eller förtankat.