Comviq Operatör

Comviq har funnits länge och var de första att lansera ett kontantkort på marknaden i Sverige. Idag erbjuder de även abonnemang till fast pris och försöker pressa priserna bland operatörerna. De är en av de allt fler operatörerna som riktar sig till seniorer genom att erbjuda seniorabonnemang för de över 55 år.

4G

Comviq Mobilabonnemang

  • 5 – 40 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 145 :-

Om Comviq

Hos Comviq hittar du kontantkort med flera olika tankningsmöjligheter och abonnemang med fasta priser. Genom att inte ha butiker utan endast finnas online kan de hålla nere sina priser. De har det senaste året också höjt sina  surfmängder för fasta paket på kontantkort eller abonnemang.

Sverige bästa mobilnät genom Tele2

Comviq använder nät från Tele2, Telenor och Telia. Tack vare att operatören använder Tele2s nät får du tillgång till Sveriges bästa mobilnät. Testserviceföretaget P3 som är ett oberoende och internationell t företag testar varje år flera länders mobilnät. Från den senaste undersökningen P3 Connect Mobile Benchmark 2019 genom 29 300 mobilanvändare i Sverige får Tele2 högst betyg för sin uppladdningshastighet.

Sveriges första kontantkort

Comviq försöker ha låga priser och flexibla abonnemang. När du skaffar kontantkort från Comviq kan du välja bland fast pris, saldo eller andra paket som lämpar sig för utlandssamtal eller samtal mellan Comviq-telefoner. Även om de erbjuder abonnemang är det kontantkort som är deras grej och det finns ett stort utbud av paket att välja bland.

Kontantkort för mobiltelefon

Comviq erbjuder fasta paket, saldo och specialpaket till sina kontantkort. De fasta paketen ger dig fria samtal och sms och du bestämmer vilket paket du vill använda baserat på hur mycket surf du tror att du behöver. Comviq har Sveriges lägsta pris på fast pris med 0,5 GB men du kan också köpa paket med upp till 40 GB.

Utöver en stor variation av fasta paket har de paket för dig som vill surfa utomlands och ringa billigt inom Sverige, surfa billigt och mycket i Sverige eller bara fylla på ditt saldo med valfritt belopp. De flesta paket är giltiga i 30 dagar och du kan välja ett nytt paket nästa gång du tankar ditt kontantkort.

Comviq har länge funnits på marknaden med sina kontantkort och har alltid satsat på att hålla riktigt låga priser. De är fortfarande en stark aktör på billiga kontantkort och erbjuder ett stort utbud av kontantkort med låga prispaket som passar dina behov.

Comviq operator

Kontantkort för mobilt bredband

Om du skaffar ett kostnadsfritt kontantkort kan du välja att fylla på det med enbart surf. När du köper till extra surf så kan du få upp till 15 GB som är giltigt under 30 dagar. Kontantkortet sätter du in i surfplattan eller routern och använder precis som ett vanligt mobilt bredband och Comviq säger sig ha supersnabb surf.

Ladda kontantkort, utland och support

Du kan ladda ditt kontantkort på comviq.se eller genom deras app, via internetbank, med värdebevis eller hos en av deras 19 000 återförsäljare. Du kan enkelt kontrollera ditt saldo genom att ringa *111#. Vill du få support kan du prova att fråga deras nya chatt-bot Viq annars kan du själv leta fram informationen du behöver på deras utförliga hjälpsida.

Vill du ringa eller skicka sms till utlandet ofta kan du köpa deras utlandspaket. Har du ett annat fast paket kan du istället köpa till saldo för att kunna ringa betalsamtal. Utlandssurf ingår i flera av de fasta paketen och du kan använda upp till 9 GB surf kostnadsfritt inom EU/ESS kostnadsfritt.

4G

Comviq Mobilabonnemang

  • 5 – 40 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 145 :-

Comviqs fastpris abonnemang

Utöver kontantkort kan du skaffa ett abonnemang utan bindningstid eller uppsägningstid. Alla abonnemang har fast pris vilket betyder att du har fria samtal, sms och mms. Skillnaden i abonnemangen är antalet GB du kan surfa med och det finns fyra olika abonnemang att välja mellan. De har även studentabonnemang och seniorabonnemang som är rabatterade abonnemang.