Välj en prisplan med fast pris

Idag erbjuder de flesta operatörer olika prisplaner för sina kontantkort. Man brukar till exempel kunna välja på fast och rörligt pris samt påverka sin surfmängd. Det gör att du kan ladda på ett och samma kontantkort med både rörligt och fast pris vid olika tillfällen. Det är en stor fördel för att enkelt kunna skifta mellan olika prisplaner beroende vad som passar bäst för olika månader.

Några av fördelarna med att välja fast pris är att du får kontroll över dina kostnader och inte riskerar att din samtalspott är tom innan månaden är slut. Numera kan man få billiga kontantkort med fastpris. Du behöver inte betala massor för att få både surf och samtal som ingår i ditt kontantkort. Läs vidare och lär dig mer om fast pris och vilka fördelar det har.

Gratis startpaket för kontantkort

hallon kontantkort

4-100 GB
Ladda 99:-
halebop kontantkort

2-100 GB
Ladda 129:-
comviq kontantkort

0,5-100 GB
Ladda 45:-

Vad innebär det att ett kontantkort har fast pris?

Fast pris är den lösning för kontantkort som mest liknar att ha ett abonnemang. Du laddar helt enkelt på ditt kontantkort med en viss summa och får ringa, skicka sms och mms fritt under en viss tidsperiod. Vanligen brukar den tidsperioden sträcka sig över en månad. Det brukar också ingå en viss surfmängd i det fasta priset.

Ibland finns det olika lösningar för fast pris. Du kan till exempel få större surfmängd eller ett större antal fria sms om du laddar på ditt kontantkort med en större summa. Prisplaner för fast pris skiljer sig åt ganska mycket mellan olika operatörer. Det är därför viktigt att noga undersöka dem innan du bestämmer dig för vilket kontantkort du ska välja.

Halebop

halebop kontantkort

Halebop har länge erbjudit kontantkort och mobilabonnemang med fast pris. Du vet då vad det kommer att kosta dig varje månad och hur mycket surf, samtal och sms du kan göra av med. Fastpris är det bästa alternativet när du ska vara trygg och säker på kostnader och vad du får för dina pengar!


Stort utbud av kontantkort

Upp till 100 GB surf

Fastpris eller Saldo

Beställ nu

Från 100 kr

Hallon

hallon kontantkort

Hallon har hela tiden haft fastpris på både sina abonnemang och kontantkort. Detta ger dig trygghet vad gäller pengarna men även så klart vad du får för dina pengar. Hallon har ofta den bästa dealen vad gäller fastpris för kontantkort och de har bra täckning, lågt pris, mycket surf och fria samtal och sms för dig som kund!


Billiga kontantkort

Upp till 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 99 kr

Comviq

comviq kontantkort

Comviq är den mobiloperatör som varit med längst av de mobiloperatörer vi pratar om i denna artikel. De erbjuder fastpris på både sina abonnemang och sina kontantkort. De är inte längre billigast men har en gedigen portfölj med produkter och tjänster de erbjuder dig som kund även när du väljer kontantkort! Ett bra alternativ helt klart!


Billiga kontantkort

Ladda med upp till 100 GB surf

Saldo, fastpris eller utlandssamtal

Beställ nu

Från 45 kr

Fördelar med kontantkort med fast pris

Det finns många fördelar med att välja fast pris. Du slipper till exempel fundera på om du har tillräckligt med pengar kvar på kortet att ringa för eftersom den pott du betalat in räcker för samtal hela månaden. Du får också en god kontroll över dina kostnader. Risken är annars att du tvingas ladda på ditt kontantkort flera gånger på en månad eftersom pengarna inte räcker. Om det händer dig ofta kan du dra stora fördelar av att välja en fast prisplan då detta oftast blir betydligt billigare.

Den som ringer många samtal brukar också komma billigare undan genom att välja fastpris på sitt kontantkort. Denna lösning är också bra om man laddar på kontantkortet åt barn. På så sätt kan du försäkra dig om att det alltid finns pengar att ringa för samtidigt som du har kontroll över kostnaderna.

Kontantkort med fast pris


Billiga kontantkort

Upp till 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 99 kr


Stort utbud av kontantkort

Upp till 100 GB surf

Fastpris eller Saldo

Beställ nu

Från 100 kr

När ska jag välja kontantkort med fast pris?

Ett kontantkort med fast pris passar bra för dig som ringer och sms:ar mycket och inte vill vara begränsad. Om du märker att du ofta behöver ladda på ditt kontantkort kan det vara hög tid att välja fastpris i stället.

Varför inte bara välja ett abonnemang med fast pris i stället för kontantkort?

Visst, i dag är det mindre skillnad på kontantkort och abonnemang med tanke på att abonnemangen sällan har bindnings- och uppsägningstid. Det finns också flera operatörer som låter dig teckna abonnemang även om du har betalningsanmärkningar. Då betalar du helt enkelt med konto- eller kreditkort i stället. På den här sidan hittar du de bästa och mest prisvärda mobilabonnemangen.

Vilka operatörer har fastpriskontantkort?

Flera operatörer har kontantkort med fast pris. Comviq är ett exempel på en operatör med trevliga fastpriskontantkort, särskilt för dig som vill ringa utomlands.

Vilken operatör är billigast för kontantkort med fast pris?

De virtuella operatörerna har de billigaste kontantkorten. Du hittar de billigaste operatörerna med kontantkort på den här sidan.

Är det någon bindningstid på kontantkort fastpris?

Nej. En av fördelarna med kontantkort är att du själv styr över när och hur mycket du betalar för din telefoni. Fastprisavtal för kontantkort kan se lite olika ut. I vissa fall betalar du för en vecka och i andra fall för en viss mängd surf och samtalsminuter.