Kontantkort med fast pris

Välj en prisplan med fast pris

Idag erbjuder de flesta olika operatörer olika prisplaner för sina kontantkort. Man brukar till exempel kunna välja på fast och rörlig pris samt påverka sin surfmängd.. Det gör att du kan ladda på ett och samma kontantkort med både rörligt och fast pris vid olika tillfällen.

4G

Gratis startpaket för kontantkort

  • 0-30 GB
  • Ladda 99:-
0 :-
  • 4-100 GB
  • Ladda 99:-
0 :-

Några av fördelarna med att välja fast pris är att du får kontroll över dina kostnader och inte riskerar att din samtalspott tar slut innan månaden har gjort det. Numera kan man få billiga kontantkort med fastpris. Du behöver inte betala massor för att få både surf & samtal som ingår i ditt kontantkort. Läs vidare och lär dig mer om fast pris och vilka fördelar det har.

Vad innebär det att ett kontantkort har fast pris?

Fast pris är den lösning för kontantkort som mest liknar att ha ett abonnemang. Du laddar helt enkelt på ditt kontantkort med en viss summa och får ringa, sms:a och skicka mms fritt under en viss tidsperiod. Vanligen brukar den tidsperioden sträcka sig över en månad. Det brukar också ingå en viss surfmängd i det fasta priset.

Ibland finns det olika lösningar för fast pris. Du kan till exempel få större surfmängd eller ett större antal fria sms om du laddar på ditt kontantkort med en större summa. Prisplaner för fast pris skiljer sig mellan olika operatörer. Det är därför viktigt att noga undersöka dem innan du bestämmer dig för vilket kontantkort du ska välja.

Halebop

Halebop har länge erbjudit kontantkort och mobilabonnemang med fast pris. Du vet då vad det kommer att kosta dig i månaden och hur mycket surf, samtal och sms du kan göra av med. Fastpris är det bästa alternativet när du skall vara trygg och säker på kostnader och vad du får för dina pengar!

Beställ gratis kontantkort startpaket från Halebop!

Beställ!

Hallon

Hallon har hela tiden haft fastpris på både sina abonnemang och kontantkort. Detta ger dig trygghet vad gäller pengarna men även såklart vad du får för dina pengar. Hallon har nu haft den bästa dealen vad gäller fastpris för kontantkort och de har bra täckning, lågt pris, mycket surf och fria samtal samt sms för dig som kund!

Beställ gratis kontantkort startpaket från Hallon!

Beställ!

Comviq

Comviq är ju den mobiloperatör som varit med längst av de mobiloperatörer vi pratar om i denna artikeln. De erbjuder fastpris på både sina abonnemang och sina kontantkort. De är inte längre billigast, men har en gedigen portfölj med produkter och tjänster de erbjuder dig som kund även när du väljer kontantkort! ett bra alternativ helt klart!

Beställ gratis kontantkort startpaket från Comviq!

Beställ!

tjej ringer med fast prisFördelar med kontantkort med fast pris

Det finns många fördelar med att välja fast pris. Du slipper till exempel fundera på om du har tillräckligt med pengar kvar på kortet att ringa för eftersom den pott du betalat in räcker för samtal hela månaden. Du får också en god kontroll över dina kostnader. Risken är ju annars att man tvingas ladda på sitt kontantkort flera gånger på en månad eftersom pengarna inte räcker. Om det händer dig ofta kan du dra stora fördelar av att välja en fast prisplan.

Den som ringer många samtal brukar också komma billigare undan genom att välja fast pris på sitt kontantkort. Denna lösning är också bra om man laddar på kontantkortet åt barn. På så sätt kan man försäkra sig om att det alltid finns pengar att ringa för samtidigt som man har kontroll över kostnaderna.

4G

Kontantkort med fast pris

  • 30 GB surf
  • Fria sms
  • Fria samtal
0 :-
  • 100 GB surf
  • Fria sms
  • Fria samtal
0 :-