Abonnemang med fast pris

Numera är ett abonnemang med fastpris det vanligaste alternativet när det kommer till att välja mobilabonnemang. Mobiloperatörerna har svängt från att erbjuda rörligt pris till att ha ett fast pris för sina populära abonnemang.

Med denna typ av mobilabonnemang får du en trygghet som kund och du vet varje månad vad din mobiltelefoni kommer att kosta. Det är bra. Fastpris abonnemang är det bästa alternativet tycker vi. Du får mest för pengarna.

Bäst mobilabonnemang just nu


Billiga mobilabonnemang

4 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 109 kr


Billiga mobilabonnemang

2 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 129 kr

Vimla mobilabonnemang

Billiga mobilbonnemang

3 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 110 kr

Vad påverkar priset?

Det som påverkar priset för att fastpris-abonnemang är oftast surfmängden. Har du ett abonnemang med en mindre surfmängd så har du oftast ett lägre pris. Det är surfen som drar upp priset. Med ett fastpris vet du dock alltid vad du kommer att betala varje månad och kostnaderna för mobiltelefoni har minskat sedan fasta pris infördes. Det är verkligen bra för dig som kund. Ta en titt på dina behov och sedan skaffar du ett fastpris abonnemang med bra surfmängd.

Med eller utan mobiltelefon

Det finns så kallade rena abonnemang och sedan finns det abonnemang + mobil. Dessa två typer finns absolut som fastpris abonnemang och du kan välja och vraka mellan ett flertal olika storlekar på abonnemang och de senaste mobiltelefonerna ifall du vill skaffa abonnemang + mobil.

Fastpris mobilabonnemang

Fastpris och rätt surfmängd

Skaffa ett mobilabonnemang med rätt surfmängd för dig och dina behov. Snåla inte utan ta ett abonnemang som har bra med surf. Du kommer ofta billigare undan med lite större surfmängd, så du inte behöver fylla på med mera surf i slutet av varje månad. Till exempel Hallon har riktigt bra och billiga alternativ vad gäller fastpris-abonnemang med rätt surfmängd.

Har du för lite surf, så kan du alltid uppgradera ditt abonnemang då de flesta operatörer numera erbjuder bindnings-fria o uppsägningsfria mobilabonnemang. Se även till att din operatör har bra mobiltäckning i ditt område, så du har snabbt Internet när du surfar.

Fördelar med fastpris

Detta är några av alla de fördelar man oftast får med ett fastpris abonnemang. Vi rekommenderar att man skaffar denna typ då du oftast inte har någon bindningstid eller uppsägningstid och kan på så sätt byta abonnemang eller uppgradera ifall du känner att du vill ändra på något.

Köper du abonnemang + mobil, så är det oftast bindningstid på mobiltelefonen, men du kan fortfarande uppgradera ditt fastpris abonnemang med mera surf ifall du behöver det.

Jämföra fastpris abonnemang

Här jämför vi mobilabonnemang med fastpris från flera olika operatörer. Du hittar dessa abonnemang i listan här ovan. Detta för att göra det enklare för dig som kund att välja rätt operatör och rätt abonnemang. Enkelt va?

Vi jämför abonnemang från operatörer som: Hallon, Tre, Halebop, MyBeat, Comviq, Vimla och Fello.

Detta är de mest populära mobiloperatörer numera när det kommer till att skaffa ett fastpris abonnemang till låga priser oavsett om du väljer ett rent abonnemang eller ett abonnemang + mobiltelefon. Jämför gärna i listan och välj den operatör och abonnemangsstorlek som passar dig. Du betalar en fast avgift varje månad och sedan är det bara att ringa, sms:a och surfa.

Vilket är det billigaste fastprisabonnemanget?

Någon av lågprisalternativen, Vimla, Hallon, Halebop eller liknande har de billigaste abonnemangen. I den här guiden kan du läsa mer om Sveriges billigaste mobiloperatörer.

Bör jag välja kontantkort eller abonnemang med fast pris?

Abonnemang lönar sig nästan alltid i längden. Åtminstone om du regelbundet surfar, sms:ar och ringer med din mobil. Använder du mobilen mycket sporadiskt kan det i stället löna sig med kontantkort.

Vad händer om surfen tar slut i mitt abonnemang?

Vissa operatörer erbjuder möjligheten att spara surf. Om din månadspott tar slut aktiveras i stället den sparade surfen, alltså oanvänd surf från förgående månader, och då kostar det inget extra. I annat fall kan du köpa extra surf. Det går enkelt att göra via sms eller via webben.

Är det bindningstid på abonnemanget?

Nästan alla mobiloperatörer har slopat bindningstiden på sina abonnemang nu för tiden. Det gör att du kan säga upp och byta abonnemang utan krångel.

Vilket fastprisabonnemang är bäst?

Vilket abonnemang som är bäst beror på vad du vill ha ut av ditt abonnemang. Kundservice, pris och extrafunktioner skiljer sig åt mellan operatörerna. Här listar vi de bästa operatörerna just nu.