Kontantkort med fri surf

Kontantkort med fri surf vill du naturligtvis ha. De flesta kontantkort inkluderar mobilsurf men hur mycket du får surfa skiljer sig åt. Alla kontantkort har en begränsning i hur mycket datatrafik som tillåts varje månad. Datatrafik mäts oftast i enheten GB och det går 1000 MB på 1 GB.

Du behöver datatrafik för att surfa, maila och streama musik på mobilen. Är du en riktig storanvändare av mobilsurf så rekommenderar vi ett mobilabonnemang. Du kan idag få abonnemang med upp till 100 GB surf i månaden.

Det finns idag inga kontantkort med obegränsad surf. Hallon har mest 100 GB för mobil och 200 GB för kontantkort för mobilt bredband.

4G

Bäst kontantkort med mycket surf

  • 100 GB surf
  • Fria sms
  • Fria samtal
349 :-

Kontantkort med surf

Comviq

Comviq har flera olika kontantkort med surf. Beroende på månadsavgiften kan du få allt från 0,5 GB till 40 GB surf i månaden.

Telenor

Telenor har tre olika kontantkort där du själv kan välja mängden mobilsurf – upp till hela 100 GB datatrafik.

Hallon

Hallon har fem kontantkort att välja mellan. Surfmängden och antalet samtal som ingår skiljer korten åt beroende på vilket pris du väljer. Du kan få surfmängder upp till 100 GB.

Tre

Tre har tre typer av kontantkort samt extra data och sedan sina fastprisabonnemang.  Du kan själv välja surfmängd – upp till hela 50 GB surf.

Telia

Telia har flera olika laddningsalterantiv för sina kontantkort. Det ingår olika mängd mobilsurf beroende på hur vilken typ av kontantkort som du väljer ända upp till 25 GB.

De flesta mobiloperatörer erbjuder extra mobilsurf. När du förbrukat din surfmängd kan du köpa till extra surf. Detta är oftast ett dyrt sätt att surfa på. Ofta får du betala ganska mycket för att köpa till 1 GB surf.

Halebop

Halebop har flera olika laddningsalternativ för sina kontantkort med olika mängd fri surf. Halebop Fastpris har mest fri surf – hela 40 GB.

Tänk på att inte bara fokusera på var du får mest surfmängd. Kolla även så att det ingår gratis samtal och meddelande (sms & mms). Använder du mobilen mycket utomlands kan det vara värt att kolla utlandspriser för kontantkortet. De flesta kontantkort går numera att använda i utlandet men priserna för till exempel mobilsurf kan skilja sig mycket.

Flera mobiloperatörer erbjuder också möjligheten att köpa till extra mobilsurf. Det är perfekt om du har förbrukat din fria surf. Priserna skiljer mycket mellan operatörerna och naturligtvis är det bra om du kan köpa till den mängden just du behöver så billigt som möjligt. Ofta kan man välja mellan 1, 3, 5 och 10 GB extra surfmängd.

4G

Bäst kontantkort med mycket surf

  • 100 GB surf
  • Fria sms
  • Fria samtal
349 :-
Finns det kontantkort med fri surf?

Nej, om du vill ha fri surf behöver du skaffa ett abonnemang hos någon av de operatörer som erbjuder fri surf. Det finns dock kontantkort med riktigt stora surfmängder, upp till 100 gigabyte för mobil eller 200 gigabyte för mobilt bredband.

Hur mycket surf behöver jag i mitt kontantkort?

Det beror helt på hur mycket du surfar. Musiklyssning, mail och webbsidesurf drar inte särskilt mycket. Men vill du sträckkolla på serier och Youtube-klipp kan du behöva större mängder.

Vilken operatör har billigast surf?

Vill du ha billig surf ska du välja någon av de virtuella operatörerna. De använder sig av nät från Telia, Telenor, Tre eller Tele2. Exempel på virtuella operatörer är Hallon, Halebop och Comviq.

Vad kostar det att ladda om surfen tar slut?

Det beror på vilken operatör du använder dig av. Du hittar de billigaste kontantkortsoperatörerna här hos Billigakontantkort.net.

Går det att spara surf med kontantkort?

Nej, i regel går det inte att spara oanvänd surf på kontantkort. Vill du göra det är det bättre att skaffa ett mobilabonnemang. Flera operatörer erbjuder möjligheten att spara surf i sina abonnemang.