Halebop Operatör

Halebop är den lilla operatören med schyssta priser och Sveriges största nät. Du hittar ofta härliga erbjudanden på deras hemsida och de har vunnit åtta priser för Sveriges nöjdaste privatkunder, det senaste år 2019.

4G

Halebop Mobilabonnemang

  • 2 – 30 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 99 :-

Om Halebop

Hos Halebop kan du köpa kontantkort för mobiltelefon och även teckna schyssta abonnemang. Kontantkortet är gratis och du väljer själv när du fyller på det. Du ringer och surfar genom Sveriges bästa täckning eftersom Halebop använder Telias nät.

Den schyssta mobiloperatören

När du skaffar ett kontantkort hos Halebop får du många av fördelarna som du får av ett abonnemang. Din oanvända surf sparas till nästa månad, du får ringa, skicka sms och surfa utomlands för samma pris som i Sverige och du kommer alltid ha nätverk för att ringa och surfa oavsett om du bor på landet eller i en storstad.

Du får mycket för pengarna och behöver inte heller betala för mer än du använder. Du fyller på kontantkortet när du behöver det och kan enkelt byta paket eller samtalssaldo varje månad. De erbjuder också Wifi-samtal som tillåter dig att ringa och ta emot samtal genom mobilnätet. De har även VoLTE som skapar en bättre samtalskvalitet över 4G-nätet.

Halebop logga

Kontantkort för mobiltelefon

Halebop erbjuder olika fasta paket för kontantkort. De har flera alternativ att välja på och skiljer sig i antal samtal, sms och surfmängd. När du väljer dessa paket får du spara den oanvända mobilsurfen till nästa månad. Paketen är giltiga i 30 dagar och när det är slut övergår du till deras basprisplan som drar pengar från ditt saldo.

Utöver fasta paket kan du välja att ladda ditt kontantkort med Go eller saldo. Då laddar du på din pott och betalar för varje samtal och sms. Du kan dessutom köpa årskort, periodkort, extrasurf och studentabonnemang. Det finns helt enkelt många bra dealer att välja bland.

Kontantkort för mobilt bredband

Det finns inget specifikt kontantkort för mobilt bredband. Men om du skaffar ett kontantkort kan du välja att fylla på det med deras surfpaket och då har du ett mobilt bredband. Det största surfpaketet för kontantkort är 15 GB och paketet är då giltigt i 183 dagar från att du laddar på det. Med fasta paket kan du surfa både i Sverige och inom EU/ESS.

Ladda kontantkort, utland och support

Du kan ladda ditt kontantkort på flera olika sätt. Om du ansluter ditt betalkort kan du ladda kontantkortet via deras webbplats, via sms, talsvar eller deras laddningsprogram i mobilen. Du kan även välja att autoladda kortet och då fylls det på automatiskt var 30:e dag, eller gå till utvalda butiker och köpa en värdekod som du matar in i telefonen.

När du köper ett kontantkort med fast paket får du använda både surf, samtal och sms utomlands precis som när du är hemma. Vill du fylla på ett saldo och använda telefonen utomlands laddar du kontantkortet med Go. Du når enkelt deras support genom 24/7 chatten men du kan även mejla dem eller få svar på de vanligaste frågorna under deras supportsida.

4G

Halebop Mobilabonnemang

  • 2 – 30 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 99 :-

Sveriges nöjdaste privatkunder

Enligt den senaste mätningen från SKI – Svenskt Kvalitetsindex 2019 vinner Halebop återigen förstaplatsen för Sveriges nöjdaste mobilkunder bland privatpersoner. Halebop har lyckats knipa första plats hela 10 av 12 gånger!

Halebops schyssta abonnemang

Med Halebops abonnemang får du alltid behålla din oanvända surf och får precis som med kontantkort Sveriges bästa täckning. Du ringer, skickar sms och surfar utomlands precis som om du är hemma och har ingen bindningstid på abonnemanget. Är du student kan du få riktigt bra erbjudanden på både abonnemang och mobiltelefon med Halebop.

Beställ Halebop Kontantkort Gratis StartPaket

Halebop kontantkort kan beställas gratis här hos oss. Samtliga startpaket skickas hem kostnadsfritt. Du kan därefter välja att aktivera kontantkortet och ladda det med pengar.

Halebops kontantkort

Det finns numera flera olika kontantkort att välja på hos Halebop; Fastpris, Go!, Student, Saldo, Periodkort, Surf och Årskort. Halebop Fastpris inkluderar fria samtal och sms på alla varianter utom det minsta och du får en vald datamängd medan Halebop Go! använder du dig av en pott. Halebop Go! ersätter Halebop Hallå och Halebop Vänner.

Halebop Go!

Välj Halebop Go! om du vill betala så lite så som möjligt för din mobilanvändning. Du kan ladda kontantkortet Halebop Go! med 100, 200 eller 300 kronor. Varje gång du ringer, messar eller surfar kostar det pengar. 2 kronor per mobilsamtal, 0,50 kronor per sms och olika priser för olika surfmängder. Halebop Go! är perfekt för dig som använder telefonen lite. Halebop Go! ersätter de tidigare Halebop kontantkorten Vänner och Hallå.

Halebop Rubbet – utgått

Rubbet var ett av dem dyrare korten men där ingick också mest. Det gick att ladda Halebop Rubbet kontantkort med 169, 269 eller 369 kronor. Laddningen varade i 31 dagar och ju mer du laddade för desto mer fick du. För 369 kronor fick du både fria samtal och fria sms och hela 24 GB surf – riktigt bra för att vara ett kontantkort!

Halebop Vänner – utgått

Vänner var ett kontantkort som Halebop erbjöd tidigare. Med Halebop vänner var det gratis att skicka sms och ringa till vänner som har Halebop.  Kontantkortet kunde laddas med 100, 200 och 300 kronor. Ju högre belopp du laddade kontantkortet med desto mer surf och sms fick du.

Halebop Hallå – utgått

Hallå var ett kontantkort för dig som ringer och skickar sms mycket. Du kunde ladda kontantkortet Hallå med 100, 200 eller 300 kronor. Laddningen gällde i 31 dagar och ju mer du laddade för desto lägre priser fick du.

Gratis kontantkort startpaket

Du kan beställa gratis kontantkort från Halebop. Du får då kontantkortet hemskickat. Du kan sedan välja att aktivera kontantkortet och ladda det med valfritt belopp. När du laddar kortet kan du välja vilken prisplan du vill ha. 31 dagar efter laddning återgår prisplanen till basprislistan tills du fyller på med nya pengar.

Samtliga prisplaner från ett kontantkort

Du behöver inte byta simkort för att ändra prisplan. Oavsett vilken prisplan du väljer kan du alltid byta. Du kan skicka sms eller ringa Halebops support för att byta prisplan. Det innebär att du när som kan välja det kontantkort som passar dig bäst.

Studenterbjudande Halebop kontantkort

Halebop har riktigt bra erbjudande för studenter som fyllt 18 år. Halebop student är ett abonnemang speciellt utformat för studenter. Riktigt billigt och riktigt mycket innehåll.

Startpaket Halebop kontantkort

halebop kontantkort

Hur gör jag för att beställa ett kontantkort från Halebop?

Vill du beställa ett kontantkort från Halebop behöver du bara surfa in på deras hemsida. Du kan beställa ett gratis startpaket och ladda på det i efterhand, eller ett påladdat kort.

Vad är Halebop Go?

Halebop Go låter dig ringa för 2 kronor per samtal och messa för 0,5 kronor per meddelande. Du väljer själv om du vill ladda kontantkortet med 100, 200 eller 300 kronor. Vill du köpa extrasurf kan du göra det direkt via Halebops hemsida.

Hur fungerar Halebop kontantkort?

Halebop har kontantkort både för dig som bara ringer lite och sporadiskt och för dig som vill ha fast pris och mycket surf. Du kan till och med spara surf!

Vad kostar Halebop kontantkort?

Du kan beställa ett helt gratis kontantkort från Halebop. Men om du vill kunna ringa och sms:a behöver du tanka på kortet. Med Halebop Go kan du ladda på med valfri summa. Välja du fastpris kostar det från 99 kronor.

Vem säljer Halebop kontantkort?

Det enklaste är att köpa direkt från Halebop själva. På vår hemsida hittar du snabbt och enkelt till Halebops kontantkort. Då får du kontantkortet på posten inom ett par dagar. Halebop har även återförsäljare med fysiska butiker, så som kiosker och mackar.