Halebop Operatör

Halebop är den lilla boppiga operatören med schyssta priser och Sveriges största nät. Du hittar ofta härliga erbjudanden på deras hemsida och de har vunnit åtta priser för Sveriges nöjdaste privatkunder, det senaste år 2017.

4G

Halebop Mobilabonnemang

  • 2 – 30 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 99 :-

Om Halebop

Hos Halebop kan du köpa kontantkort för mobiltelefon och mobilt bredband, men även teckna schyssta abonnemang. Kontantkortet är gratis och du väljer själv när du fyller på det. Du ringer och surfar genom Sveriges bästa täckning eftersom Halebop använder Telias nät, och inget av detta kostar heller skjortan.

Den schyssta mobiloperatören

När du skaffar ett kontantkort hos Halebop får du många av fördelarna som du får av ett abonnemang. Din oanvända surf sparas till nästa månad, du får ringa, SMS:a och surfa utomlands för samma pris som i Sverige och du kommer alltid ha nätverk för att ringa och surfa, oavsett oavsett om du bor på landet eller i en storstad.

Du får mycket för pengarna och behöver inte heller betala för mer än du använder. Du fyller på kontantkortet när du behöver det och kan enkelt byta paket eller samtalssaldo varje månad. De har nyligen lanserat WiFi-samtal som tillåter dig att ringa och ta emot samtal genom mobilnätet. De lanserade även VoLTE som skapar en bättre samtalskvalitet över 4G-nätet.

Halebop logga

Kontantkort för mobiltelefon

Halebop erbjuder olika fasta paket för kontantkort. Du kan välja mellan mini, liten, mellan eller stor. De skiljer sig i antal samtal, SMS och surfmängd. När du väljer dessa paket får du spara den oanvända mobilsurfen tills nästa månad. Paketet är giltigt i 30 dagar och när det är slut så övergår du till deras basprisplan som drar pengar från ditt saldo.

Utöver fasta paket kan du välja att ladda ditt kontantkort med ett Go eller saldo. Då laddar du på din pott och betalar för varje samtal och SMS. Du kan dessutom köpa årskort, periodkort, extrasurf och studentabonnemang. Det finns helt enkelt många bra dealer att välja bland.

Kontantkort för mobilt bredband

Det finns inget specifikt kontantkort för mobilt bredband. Men om du skaffar ett kontantkort kan du välja att fylla på det med deras surfpaket, och då har du ett mobilt bredband. Det största surfpaketet för kontantkort är 15 GB och paketet är då giltigt i 183 dagar från att du laddar på det. Med fasta paket kan du surfa både i Sverige och inom EU/ESS.

Ladda kontantkort, utland och support

Du kan ladda ditt kontantkort på flera olika sätt. Om du ansluter ditt betalkort kan du ladda kontantkortet via deras sajt, via SMS, talsvar eller deras laddningsprogram i mobilen. Du kan även välja att autoladda kortet och då fylls det på automatiskt var 30:e dag, eller gå till utvalda butiker och köpa en värdekod som du matar in i telefonen.

När du köper ett kontantkort med fast paket får du använda både surf, samtal och SMS utomlands precis som när du är hemma. Vill du fylla på ett saldo och använda telefonen utomlands laddar du kontantkortet med Go. Du når enkelt deras support genom 24/7 chatten, men du kan även mejla dem eller få svar på de vanligaste frågorna under deras supportsida.

4G

Halebop Mobilabonnemang

  • 2 – 30 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 99 :-

Halebops schyssta abonnemang

Just nu får du 4x surfen när du skaffar ett abonnemang hos Halebop. Du får alltid behålla din oanvända surf och får precis som med kontantkort Sveriges bästa täckning. Du ringer, SMS:ar och surfar utomlands precis som om du är hemma och har ingen bindningstid på abonnemanget.