Hallon har under de senaste åren haft de bästa priserna på kontantkort och abonnemang för mobiltelefoni och mobilt bredband. Operatören gör allt för att du ska få det enkelt och billigt som möjligt och kör helt utan avgift för startpaket och utan aktiveringsavgift. När du skaffar ett kontantkort hos Hallon får du samma låga pris som med ett abonnemang.

Hallon mobilabonnemang


Billiga mobilabonnemang

4 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 109 kr

Om Hallon

Hos Hallon kan du få ett gratis kontantkort och teckna ett abonnemang till din mobiltelefon eller till ditt mobila bredband. Du kan även köpa din mobiltelefon eller router direkt från dem. Det är en operatör som gör det enkelt att både använda och välja bland deras utbud. De erbjuder det viktigaste och nödvändigaste till bra priser.

Hallon är billiga

Att det alltid ska vara billigt är deras fokus och de gör allt de kan för att hålla detta. Oavsett om du väljer kontantkort eller abonnemang slipper du alla små avgifter som kan dra iväg kostnaderna. Ingen fakturaavgift, inga rörliga priser, ingen aktiveringsavgift och ingen avgift för startpaket. Du betalar helt enkelt för det du använder.

För dig som vill skaffa kontantkort och förväntar dig att behöva betala för varje samtal och sms så slipper du det hos Hallon. Kontantkortet är lika bra som ett abonnemang och du får fria samtal och sms inom Sverige.

Hallon operator

Kontantkort för mobiltelefon

Hos Hallon kan du välja mellan fem olika fasta paket till ditt kontantkort och mer behövs egentligen inte. Abonnemangen ger dig fria sms, samtal och mms inom Sverige och EU. Det enda du behöver välja är hur mycket surf du behöver.

När du köper ett fast kontantkortspaket så gäller det i 30 dagar. När perioden är slut behöver du fylla på kontantkortet för att kunna ringa, skicka sms eller surfa. Skulle din surf ta slut innan 30 dagar kan du fylla på med extra surf. Du kan fortfarande ta emot samtal och sms utan att ladda på ditt kontantkort.


Billiga kontantkort

Upp till 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 99 kr

Kontantkort för mobilt bredband

För dig som vill ha ett billigare och flexibelt bredband så är Hallons kontantkort för mobilt bredband perfekt. Det finns fyra fasta paket till mobilt bredband. Det enda som skiljer dem åt är surfmängden. Du har självklart ingen bindningstid och fyller på ditt kontantkort när du vill. Surfen gäller i 30 dagar från att du har fyllt på ditt kontantkort.

Ladda kontantkort, utland och support

Du administrerar och laddar ditt kontantkort genom mina sidor på deras hemsida. Där kan du även starta prenumeration av ditt kontantkort eller för extra surf. Då behöver du inte tänka på att fylla på ditt kontantkort varje månad utan detta sköts automatiskt.

När du köper ett kontantkort kan du bara använda det till det som ingår i paketet. Betalsamtal eller utlandssamtal ingår inte och kan därför inte utföras med deras kontantkort. Du kan inte heller använda din surf på kontantkortet utomlands. Supporten når du via chatt eller mejl och du har även ett forum där du kan få svar på de vanligaste frågorna från kunder.

Prisvärda abonnemang

Utöver prisvärda kontantkort så erbjuder Hallon även billiga och bra abonnemang helt utan bindningstid till både mobiltelefon och mobilt bredband. Du har ingen bindningstid och precis som på kontantkorten har du fria samtal och sms på alla abonnemang. Det är bara surfmängden som skiljer abonnemangen åt.

För barn, studenter och personer som är 55+ finns det bra rabatter på både mobilabonnemang och kontantkort.

Wifi-samtal med Hallon

Alla kunder hos Hallon har möjlighet för Wifi-samtal. När du befinner dig på en plats där inte mobiltäckningen räcker till kan du istället använda Wifi-samtal för att ringa. Det kostar ingenting extra att använda detta men det fungerar bara på svenska WiFi-nätverk i Sverige. Däremot fungerar det att ringa till utlandet och det kostar då vanlig samtalstaxa för utlandssamtal.

Hallon kontantkort

Hallon ägs av Tre och är en lågprisutmanare. Telias motsvarighet heter Halebop och Telenors heter Vimla. Hallon har varken bindningstid eller uppsägningstid. Istället är abonnemangen i prenumerationsform eller som kontantkort. Man betalar ett fast pris i månaden och man kan välja mellan fem olika surfmängder.

Förutom kontantkort erbjuder Hallon mobilabonnemang, studentabonnemang, mobiltelefoni och mobila bredband.

Hallon använder sig av samma nät som Tre så täckningen är god. Hela 98,5 % av Sveriges befolkning täcks. Nätet är också optimerat för höga surfhastigheter.

Fördelar med Hallon

Med Hallon Kontantkort kan du själv välja vilken surfmängd och därmed vilket belopp som passar dig. Använder du mobilen mycket väljer du de större mängderna och om du använder mobilen lite så är de mindre mängderna ett bättre val.

Med Hallon kontantkort har du ingen bindningstid och ingen uppsägningstid. Det betyder att du när som helst kan byta operatör eller till ett annat abonnemang. Med ett kontantkort från Hallon får du ingen faktura och du betalar alltid ett fast pris.

Kontantkorten hos Hallon

I alla kontantkorten ingår obegränsat med samtal och sms. Du kan också surfa i Hallons snabba 4G-nät. När du beställer får du ett startpaket och kan själv välja om du vill behålla ditt nuvarande mobilnummer eller få ett nytt telefonnummer.

Startpaket Hallon kontantkort

Beställ gratis Hallon kontantkort här hos oss. Du kan beställa startpaket gratis från Hallon. Du får då ett startpaket innehållande sim-kort hemskickat till dig.

Hallon har fem varianter på sina kontantkort med olika surfmängder. Det passar dig som själv vill styra ditt mobilanvändande. Använder du mobilen ofta ska du välja de större varianterna. Använder du mobilen mer sällan så passar de mindre bättre.


Gratis startpaket

Ladda med upp till 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Ladda från 99 kr

Har Hallon bra täckning?

Hallon använder sig av Tre:s nät vilket innebär att du får bra täckning i merparten av Sverige. De har också stöd för WiFi-samtal vilket ger bättre samtalskvalitet över 4G-nätet. Ta en titt på operatörernas täckningskartor så ser du om du får bra täckning med Hallon där du bor.

Är Hallon den billigaste operatören?

Hallon är definitivt en av de billigaste operatörerna på marknaden. Det gäller både om du väljer abonnemang eller kontantkort. Eftersom de är generösa med surfmängderna och samtidigt håller låga priser är Hallon ett mycket prisvärt alternativ. På den här sidan kan du jämföra priserna mellan operatörerna.

Ska jag välja kontantkort eller abonnemang hos Hallon?

Ett mobilabonnemang löper på varje månad till du säger upp det. Skaffar du i stället ett kontantkort gäller det i 30 dagar och sedan får du själv välja om du vill fortsätta. Hallons kontantkort fungerar dock inte inom EU/ESS men det gör mobilabonnemanget. Eftersom Hallon inte har någon bindningstid rekommenderar vi att du väljer abonnemang i första hand.

Har Hallon rabatt för studenter och seniorer?

Ja visst! Som student, ungdom och senior får du extra bra priser eller extra surf på mobilabonnemang och kontantkort hos Hallon.

Kan jag surfa och ringa utomlands med Hallon?

Med ett Hallon-abonnemang kan du använda din mobil för att ringa, sms:a och surfa upp till en viss gräns inom EU/ESS, på samma villkor som hemma. Hallons kontantkort kan du dock bara använda inom Sveriges gränser.

Hallon eller Comviqs kontantkort?

Hallon eller Halebops kontantkort?