Hallon Operatör

Hallon har under de senaste åren haft de bästa priserna på kontantkort och abonnemang för mobiltelefoni och mobilt bredband. Operatören gör allt för att du ska få det enkelt och billigt som möjligt och kör helt utan avgift för startpaket och utan aktiveringsavgift. När du skaffar ett kontantkort hos Hallon får du samma låga pris som med ett abonnemang.

4G

Hallon Mobilabonnemang

  • 4 – 100 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 49 :-

Om Hallon

Hos Hallon kan du få ett gratis kontantkort och teckna ett abonnemang till din mobiltelefon eller till ditt mobila bredband. Du kan även köpa din mobiltelefon direkt från dem. Det är en operatör som gör det enkelt att både använda och välja bland deras utbud. De erbjuder det viktigaste och nödvändigaste till bra priser.

Hallon är billiga

Att det alltid ska vara billigt är deras fokus och de gör allt de kan för att hålla detta. Oavsett om du väljer kontantkort eller abonnemang slipper du alla små avgifter som kan dra iväg kostnaderna. Ingen fakturaavgift, inga rörliga priser, ingen aktiveringsavgift och ingen avgift för startpaket. Du betalar helt enkelt för det du använder.

För dig som vill skaffa kontantkort och förväntar dig att behöva betala för varje samtal och sms så slipper du det hos Hallon. Kontantkortet är lika bra som ett abonnemang och du får fria samtal och sms inom Sverige.

Hallon operator

Kontantkort för mobiltelefon

Hos Hallon kan du välja mellan fem olika fasta paket till ditt kontantkort och mer behövs egentligen inte. Abonnemangen ger dig fria sms till hela världen, fria samtal inom Sverige och fria mms inom Sverige. Det enda du behöver välja är hur mycket surf du behöver.

När du köper ett fast kontantkortspaket så gäller det i 30 dagar. När perioden är slut behöver du fylla på kontantkortet för att kunna ringa, skicka sms eller surfa. Skulle din surf ta slut innan 30 dagar kan du fylla på med extra surf. Du kan fortfarande ta emot samtal och sms utan att ladda på ditt kontantkort.

Kontantkort för mobilt bredband

För dig som vill ha ett billigare och flexibelt bredband så är Hallons kontantkort för mobilt bredband perfekt. Det finns fyra fasta paket till mobilt bredband. Det enda som skiljer dem åt är surfmängden. Du har självklart ingen bindningstid och fyller på ditt kontantkort när du vill. Surfen gäller i 30 dagar från att du har fyllt på ditt kontantkort.

Ladda kontantkort, utland och support

Du administrerar och laddar ditt kontantkort genom mina sidor på deras hemsida. Där kan du även starta prenumeration av ditt kontantkort eller för extra surf. Då behöver du inte tänka på att fylla på ditt kontantkort varje månad utan detta sköts automatiskt.

När du köper ett kontantkort kan du bara använda det till det som ingår i paketet. Betalsamtal eller utlandssamtal ingår inte och kan därför inte utföras med deras kontantkort. Du kan inte heller använda din surf på kontantkortet utomlands. Supporten når du via chatt eller mejl och du har även ett forum där du kan få svar på de vanligaste frågorna från kunder.

4G

Hallon Mobilabonnemang

  • 4 – 100 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 49 :-

Prisvärda abonnemang

Utöver prisvärda kontantkort så erbjuder Hallon även billiga och bra abonnemang helt utan bindningstid till både mobiltelefon och mobilt bredband. Du har ingen bindningstid och precis som på kontantkorten har du fria samtal och sms på alla abonnemang. Det är bara surfmängden som skiljer abonnemangen åt.

För barn, studenter och personer som är 55+ finns det bra rabatter på både mobilabonnemang och kontantkort.

Wifi-samtal med Hallon

Alla kunder hos Hallon har möjlighet för Wifi-samtal. När du befinner dig på en plats där inte mobiltäckningen räcker till kan du istället använda Wifi-samtal för att ringa. Det kostar ingenting extra att använda detta men det fungerar bara på svenska WiFi-nätverk i Sverige. Däremot fungerar det att ringa till utlandet och det kostar då vanlig samtalstaxa för utlandssamtal.