Du kan köpa den senaste iPhone telefonen eller en äldre iPhone utan att teckna ett abonnemang. D köper du telefonen kontant. Eftersom du betalar hela priset direkt så slipper du dessutom betala en större totalsumma som du gör om du delar upp kostnaden genom månadsavbetalningar. Här kan du se vilka operatörer som erbjuder iPhones till kontantkort och vilka modeller de har.
4-100 GB
Ladda från 99:-2-200 GB
Ladda från 49:-

comviq logo0,5-100 GB
Ladda från 49:-

Kontantkort och iPhone

Apples tekniska underbarn iPhone är känd för sitt klanderfria och eleganta utseende och sitt enkla och användarvänliga operativsystem. Oavsett om du väljer en äldre modell eller den senaste så har iPhone en hög processor som gör den snabb och kraftfull. Det är helt enkelt en telefon som passar de flesta. Äger du en Mac eller iPad har du stor nytta av en iPhone eftersom det blir enklare att synka molntjänster och inloggningar.

iPhone med kontantkort

Fördelar med kontantkortstelefon

Även om en kontantkortstelefon är dyrare när du väl köper den så har du betalat för hela telefonen direkt. Du slipper betala mer än vad telefonen är värd genom månadsbetalningar och du slipper de där sista bittra avgifterna när avbetalningen är i slutfasen om telefonen har gett upp.

Vill du komma undan ännu billigare med en kontantkortstelefon ska du titta närmare på tidigare års modeller. De är ganska snarlika de allra nyaste modellerna om du inte absolut måste ha den allra senaste och häftigaste funktionen eller behöver enormt mycket bättre kamera med mera. Strax innan operatörerna slutar sälja en tidigare modell brukar priset vara som lägst och du får ändå en riktigt bra telefon med mycket bra prestanda.

När du handlar kontantkortstelefon

När du handlar en kontantkortstelefon ska du komma ihåg att telefon kan vara operatörslåst. Det betyder att du inte kan sätta in ett kontantkort från en annan operatör i den telefonen.

För dig som vill kunna byta operatör lite oftare och när du hittar ett bra erbjudande är det extra viktigt att inte ha en operatörslåst telefon. Eftersom det finns så många operatörer på marknaden vilket har ökat konkurrensen så är det alltid någon operatör som kör något erbjudande. Vill du ändå köpa en operatörslåst telefon kan du oftast låsa upp telefonen för en kostnad och därefter använda vilken operatör du vill i telefonen.

Operatörer med iPhone kontantkortstelefon

Comviq

comviq kontantkort

Comviq erbjuder flera olika kontantkortsmodeller av iPhone och du hittar både dyrare och billigare modeller hos dem. De har till exempel de allra senaste modellerna. Du har telefonen hemma hos dig inom 2-3 dagar om den finns i lager och du får även med ett gratis kontantkort.

Läs mer hos Comviq

Halebop

Hos Halebop kan du dessvärre inte köpa en mobiltelefon med ditt kontantkort. Operatören erbjuder endast telefoner tillsammans med abonnemang. För abonnemangskunder har de dock ett stort utbud – bland annat av de senaste modellerna från Apple. 

Läs mer hos Halebop

Telia

Telia

Hos Telia kan du köpa alla deras mobiltelefoner kontant och välja till ett kontantkort. De har alla de senaste. modellerna av Apples iPhone. Kontantkortet är gratis och skickas hem till dig. os Telia och du får snabb surf genom Sveriges bästa täckning.

Kan använda kontantkort i Iphone?

Ja visst. När du beställer ett kontantkort (och laddar på det) får du ett SIM-kort som du sedan sätter i din Iphone och kan ringa, sms:a och surfa med. Är din Iphone operatörslåst, exempelvis om du köpt den på avbetalning tillsammans med ett abonnemang, fungerar det dock inte.

Kan jag skaffa Iphone på avbetalning när jag beställer kontantkort?

Om du vill köpa din Iphone på avbetalning kan du skaffa den tillsammans med ett abonnemang. Ska du använda ett kontantkort i din Iphone behöver du betala för mobilen för sig och skaffa kontantkortet separat. Fördelen är att mobilen inte är operatörslåst om du gör på det här sättet.

Vilka operatörer säljer Iphone med kontantkort?

Telia och Comviq är exempel på operatörer som både säljer kontantkort och Iphone-mobiler. Notera att du inte kan köpa telefonerna på avbetalning med ett kontantkort på samma sätt som med abonnemang.

Vad är fördelarna med att använda kontantkort med Iphone?

Fördelen är att du inte behöver delbetala telefonen varje månad tillsammans med ett abonnemang. I längden blir det dyrt och kan kännas jobbigt. Telefonen är inte heller operatörslåst utan du kan enkelt skaffa ett kontantkort från en annan operatör och använda telefonen som vanligt utan krångel.

Var hittar jag Iphone 14 med kontantkort?

Det finns många operatörer som har de senaste Iphone-modellerna och även säljer kontantkort. På den här sidan listar vi våra favoritoperatörer med kontantkort, som även säljer telefoner.