Iphone med kontantkort

Du kan köpa den senaste iPhone telefonen eller en äldre iPhone utan att teckna ett abonnemang. Eftersom du betalar hela priset direkt så slipper du dessutom betala en större totalsumma som du gör om du delar upp kostnaden genom månadsavbetalningar. Här kan du se vilka operatörer som erbjuder iPhones till kontantkort och vilka modeller de har.

hallon kontantkort
4-100 GB data
från 99:-/mån
tre kontantkort
1-50 GB data
från 99:-/mån

Kontantkort och iPhone

Apples tekniska underbarn iPhone är känd för sitt klanderfria och eleganta utseende och sitt enkla och användarvänliga operativsystem. Oavsett om du väljer en äldre modell eller den senaste så har iPhone en hög processor som gör den snabb och kraftfull. Det är helt enkelt en telefon som passar de flesta. Äger du en Mac eller iPad har du stor nytta av en iPhone eftersom det blir enklare att synka molntjänster och inloggningar.

iPhone kontantkort

Fördelar med kontantkortstelefon

Även om en kontantkortstelefon är dyrare när du väl köper den så har du betalat för hela telefonen direkt. Du slipper betala mer än vad telefonen är värd genom månadsbetalningar och du slipper de där sista bittra avgifterna när avbetalningen är i slutfasen om telefonen har gett upp.

Vill du komma undan ännu billigare med en kontantkortstelefon ska du titta närmare på tidigare års modeller. De är ganska snarlika de allra nyaste modellerna om du inte absolut måste ha den allra senaste och häftigaste funktionen eller behöver enormt mycket bättre kamera med mera. Strax innan operatörerna slutar sälja en tidigare modell brukar priset vara som lägst och du får ändå en riktigt bra telefon med mycket bra prestanda.

När du handlar kontantkortstelefon

När du handlar en kontantkortstelefon ska du komma ihåg att telefon kan vara operatörslåst. Det betyder att du inte kan sätta in ett kontantkort från en annan operatör i den telefonen.

För dig som vill kunna byta operatör lite oftare och när du hittar ett bra erbjudande är det extra viktigt att inte ha en operatörslåst telefon. Eftersom det finns så många operatörer på marknaden vilket har ökat konkurrensen så är det alltid någon operatör som kör något erbjudande. Vill du ändå köpa en operatörslåst telefon kan du oftast låsa upp telefonen för en kostnad och därefter använda vilken operatör du vill i telefonen.

Operatörer med iPhone kontantkortstelefon

Halebop

Hos Halebop kan du köpa flera olika telefoner med kontantkort, bland annat Apples iPhone. De har ett lite mindre utbud av telefoner än vad de större operatörerna har, men deras prisvärda kontantkort gör deras köpsida väl värd ett besök. När du köper din telefon ingår ett gratis kontantkort.

Hos Halebop kan du köpa: iPhone 7 32 GB, Iphone 7 plus och Iphone 7 128 GB.

Comviq

comviq kontantkort

Comviq erbjuder flera olika kontantkortsmodeller av iPhone och du hittar både dyrare och billigare modeller hos dem. Du har telefonen hemma hos dig inom 14 dagar och du får även med ett gratis kontantkort.

Hos Comviq kan du köpa: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 8, iPhone X, iPhone 8 plus, iPhone 7, iPhone 7 plus och iPhone 6s.

Tre

tre kontantkort

Hos Tre kan du välja att köpa alla deras telefoner som kontantkortstelefoner. När du handlar din iPhone från Tre får du med ett gratis kontantkort och dessutom så ingår Wifi-samtal som gör att du kan ringa gratis över Wifi.

Hos Tre kan du köpa: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 8 plus, iPhone 7, iPhone SE.

Telia

Telia

Gratis kontantkort ingår när du handlar hos Telia och du får snabb surf genom Sveriges bästa täckning.

Hos Telia kan du köpa: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 8 plus, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 7 plus.

Tele2

Även om Tele2 inte säljer kontantkortstelefoner kan du köpa en telefon utan abonnemang. Eftersom den inte är operatörslåst kan du köpa en telefon från Tele2 och sätta in ett simkort från vilken operatör som helst. Tele2 är även den enda operatören som låter dig delbetala din telefon på 6, 12 eller 24 månader utan att teckna abonnemang.

Hos Tele2 hittar du: iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone 7, iPhone 7 plus och iPhone 6s.

Kan använda kontantkort i Iphone?

Ja visst. När du beställer ett kontantkort (och laddar på det) får du ett SIM-kort som du sedan sätter i din Iphone och kan ringa, sms:a och surfa med. Är din Iphone operatörslåst, exempelvis om du köpt den på avbetalning tillsammans med ett abonnemang, fungerar det dock inte.

Kan jag skaffa Iphone på avbetalning när jag beställer kontantkort?

Om du vill köpa din Iphone på avbetalning kan du skaffa den tillsammans med ett abonnemang. Ska du använda ett kontantkort i din Iphone behöver du betala för mobilen för sig och skaffa kontantkortet separat. Fördelen är att mobilen inte är operatörslåst om du gör på det här sättet.

Vilka operatörer säljer Iphone med kontantkort?

Tele2, Telia, Tre, Halebop och Hallon är exempel på operatörer som både säljer kontantkort och Iphone-mobiler. Notera att du inte kan köpa telefonerna på avbetalning med ett kontantkort på samma sätt som med abonnemang.

Vad är fördelarna med att använda kontantkort med Iphone?

Fördelen är att du inte behöver delbetala telefonen varje månad tillsammans med ett abonnemang. I längden blir det dyrt och kan kännas jobbigt. Telefonen är inte heller operatörslåst utan du kan enkelt skaffa ett kontantkort från en annan operatör och använda telefonen som vanligt utan krångel.

Var hittar jag Iphone 12 med kontantkort?

Det finns många operatörer som har de senaste Iphone-modellerna och även säljer kontantkort. På den här sidan listar vi våra favoritoperatörer med kontantkort, som även säljer telefoner.