hallon kontantkort

4-100 GB
Ladda 99:-
halebop kontantkort

2-100 GB
Ladda 129:-

Tjäna pengar på att jämföra

För att du ska få ut det mesta möjliga av ditt kontantkort är det viktigt att du gör en ordentlig jämförelse innan du gör ditt köp. De många operatörerna erbjuder lösningar som passar olika personer olika bra. Allt beror egentligen på hur du brukar använda din telefon. Det finns med andra ord en rad olika parametrar att titta på innan du gör ditt slutgiltiga val. Med det sagt finns det helt klart pengar att tjäna på att välja rätt.

Jämför kontantkort – hitta det bästa för dig

Vi har jämför marknadens alla kontantkort för att hitta det billigaste och bästa kontantkortet för dig. Här kan du snabbt leta reda på det kontantkort som passar dig bäst.

Vad är viktigt för dig?


Lista på startpaket som är gratis

Billiga kontantkortstelefoner

Kontantkort för barn & ungdom

Bästa kontantkort

Snabbast 4G kontantkort

Billigaste kontantkorten

Jämför kontantkort

Billigaste kontantkort utan surf

Kontantkort med fast pris

Mobilt bredband startpaket

Kontantkort till iPad / surfplatta

Boxer kontantkort för TV

Hur använder du din telefon?

Olika kontantkort är som sagt mer eller mindre fördelaktiga för olika personer. Vilket som är bäst för just dig beror på hur du använder din telefon. Den som surfar mycket bör välja kontantkort med stor surfmängd medan den som ringer ofta ska undersöka hos vilken operatör det går att få minsta möjliga samtalskostnad.

Det är också viktigt att titta på om det passar bäst med fast pris eller om du vill ha en lägre kostnad per samtal. Den som ringer frekvent kan spara mycket på att välja fast pris medan den som inte ringer lika ofta kan klara sig mycket billigare undan med en rörlig kostnad per samtal. Ett bra tips är att gå in på de olika operatörernas hemsidor och titta på deras prisplaner.

Ofta är det så att ett kontantkort inte behöver betyda att du är låst till en och samma prisplan. Det är naturligtvis en fördel om det finns flexibla prisplaner så att du kan ladda på med den som du behöver för stunden. Kanske behöver du en månad extra surf medan du kommer att ringa extra mycket en annan månad?

Små kostnader kan göra stor skillnad när du ska väljajamfora simkort

Trots att många operatörer har prisplaner som inte skiljer sig så mycket åt är det viktigt att tänka på att även små kostnader blir stora tillsammans i längden. Var därför extra noga när du jämför och välj den lösning som ger dig absolut mest för pengarna.

Att använda sig av ett kontantkort kan i många avseenden vara bättre än ett abonnemang eftersom det ger dig utrymme till flexibilitet. För att du ska kunna njuta av den flexibiliteten fullt ut är det dock viktigt att du lägger lite tid och omsorg på ditt val.

Testa dig fram för att hitta det bästa kontantkortet

Med våra jämförelser är det lättare för dig att hitta det bästa kontantkortet för dig. Trots det kan du i slutändan stå och fundera över flera alternativ eftersom marknaden erbjuder så mycket.

Då kan det var bra att testa det billigaste kontantkortet utifrån det urval du har kvar att välja på. Skulle inte kontantkortet räcka till för det du vill göra kan du enkelt byta både prisplan och operatör när du känner att du har testat klart. Du har kanske insett att surfmängden inte räckte eller att du ringer mer än vad du trodde. Sen kan alltid behoven skifta under olika perioder i livet och då är det smidigt att byta efter en tid.

Varför ska jag jämföra kontantkort?

Det finns många bra anledningar att jämföra kontantkort. Operatörerna tävlar inte bara mot varandra för att erbjuda de bästa priserna och funktionerna. Även en och samma operatör kan erbjuda flera olika kontantkort. För dig som konsument är det positivt att det finns många valmöjligheter, även om det kan vara svårt att välja. På vår sajt gör vi det enklare att hitta det kontantkort som passar dina behov bäst.

Vilken operatör är bäst för kontantkort?

Vi gillar låga priser och tycker därför att de virtuella operatörerna erbjuder de mest prisvärda kontantkorten. Men det beror också på vad du behöver för funktioner. Alla operatörer har exempelvis inte lika bra lösningar för utlandssamtal.

Är abonnemang eller kontantkort bäst?

Om du ringer, surfar och sms:ar mycket finns det inte så många anledningar att välja kontantkort framför mobilabonnemang. För dig som bara använder mobilen sporadiskt eller vill begränsa samtalen, exempelvis för barn, kan kontantkort vara bättre.

Vilket kontantkort ger mest surf för pengarna?

Hallon har generösa surfmängder och låga priser på sina kontantkort. Du kan dock inte använda deras kontantkort på resande fot, vilket flera andra operatörer erbjuder.

Ska jag välja fast pris eller fylla på kontantkortet efter behov?

Fast pris ger dig surf och ett visst antal samtal och sms (ibland obegränsat). Det är smidigt för dig som använder telefonen mycket och inte vill tänka på att behöva ladda på kontantkortet. Om du inte använder surfen och telefonin som ingår kan det dock vara bättre att fylla på efter behov. Då slipper du betala för det du inte använder.