Kontantkort för surf och mobilt bredband

Ett kontantkort med surf gör att du kan surfa på din surfplatta oavsett vart du är utan att du behöver teckna ett abonnemang. Du bestämmer själv när du vill ladda på ditt kontantkort och behöver inte betala för mer än du tror du behöver, och när surfen slut laddar du enkelt på mer surf.

hallon kontantkort
4-100 GB data
från 99:-/mån
tre kontantkort
1-50 GB data
från 99:-/mån

Mobilt bredband och surf via kontantkort

Ett kontantkort med surf är ett perfekt mobilt bredband till surfplattan som annars brukar användas uppkopplad mot WiFi eller vill ha internet på platser där du inte har fast WiFi. Det är även ett bra sätt att bara betala för det du använder och enkelt hålla koll på dina surfkostnaden.

Vissa operatörer har kontantkort för mobilt bredband, medans andra har vanliga kontantkort som du laddar på med enbart surf. Du kan använda båda dessa som mobilt bredband och kan välja det som passar dig bäst. Du behöver ladda på ditt kontantkort minst en gång per år, annars upphör kontantkortet att gälla.

När du väljer operatör av kontantkort

Vet du att du kommer att använda din surfplatta utomlands så är det bra att skaffa ett kontantkort hos en operatör som erbjuder fri roaming inom EU/ESS. Annars kan du stå där utan att komma in på nätverket eller råka använda upp hela ditt saldo på bara några minuter.

 

Kontantkort för mobilt bredband

Hallon

Hallons har ett av de mest prisvärda paketen för mobilt bredband på kontantkort. Du har två paket att välja mellan på 4 GB eller 100 GB. De erbjuder även prisvärda kontantkort till din mobiltelefon och abonnemang för mobilt bredband. Hallon använder sig av Tre:s mobilnät och erbjuder bra täckning för dig som bor i mellersta och södra Sverige.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Hallon!

Beställ!

 

Halebop

Hos Halebop kan du skaffa ett vanligt kontantkort som du laddar med surf och använder som ett mobilt bredband. Hos Halebop finns datamängder mellan 0,5 GB- 15 GB och din pott är giltigt i ett halvår efter att du har fyllt på kontantkortet. Du får dessutom surfa kostnadsfritt inom EU/EES. Halebop använder Telias nät och har bra täckning i stora delar av Sverige.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Halebop!

Beställ!

 

Tre

Tre erbjuder mobilt bredband med kontantkort som lämpar sig perfekt för dig som vill använda mobilt bredband under korta perioder och mer sällan. Du kan välja att ladda på ditt kontantkort med surf under 1 dygn, 7 dygn, 30 dygn eller 90 dygn och kan välja mellan 1 GB-200 GB.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Tre!

Beställ!

 

Telia

Telia erbjuder kontantkort, abonnemang och smidiga routrar för mobila bredband. Deras kontantkort för mobilt bredband ger 0,5 GB-20 GB och gäller i en månad eller i ett halvår beroende på vilken påfyllnad du köper. Du kan ladda på flera perioder samtidigt och de aktiveras efter att en period har tagit slut.

Abonnemang eller kontantkort med surf

Comviq har inga kontantkort för mobilt bredband, men du kan köpa till extra surf på ditt kontantkort och använda det precis som ett mobilt bredband. Du väljer helt enkelt att ladda på det med extra surf. Det är dyrare än de ovanstående operatörerna, men fortfarande en möjlighet.

Hallon, Halebop och Tele2 erbjuder abonnemang till ditt mobila bredband, men du har ingen bindningstid hos någon av dessa operatörer. Skillnaden mellan abonnemang och kontantkort är att du med ett abonnemang betalar samma månadsavgift varje månad och får lika mycket surf oavsett hur mycket du använder. Eftersom dessa tre operatörer inte har bindningstid på sina abonnemang för mobilt bredband så kan du säga upp abonnemanget när som helst eller välja att byta abonnemangsform.