Kontantkort till hemlarm

Om du vill slippa dyra avgifter för ett hemlarm så är ett kontantkortsbaserat GSM-larm ett bra alternativ. Du skaffar ett kostnadsfritt kontantkort som du sätter in i larmet. Det är billigt, enkelt och flyttbart. Helt enkelt supersmart.

4G

Gratis startpaket för kontantkort

  • 0-30 GB
  • Ladda 99:-
0 :-
  • 4-100 GB
  • Ladda 99:-
0 :-

Välja kontantkort till ditt hemlarm?

Ett larm med kontantkort är ett enkelt sätt att larma sommarstugor eller bostäder där den vanliga internetuppkopplingen är dålig eller obefintlig. Du kan även ha det som komplement till ditt fasta hemlarm ifall det skulle bli strömavbrott i bostaden.

När hemlarmet aktiveras så använder det mobilnätverket för att larma dig genom samtal eller SMS. Du kan även välja att larmcentralen ska kontakta en bemannad larmcentral direkt. När du väljer ett trådlöst hemlarm kan du också välja om du vill ha övervakningskamera eller inte.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Halebop!

Beställ!

 

Slipp dyra månadsavgifter och bundna abonnemang

När du väljer ett kontantkort till ditt hemlarm behöver du ladda på det med surf, SMS och samtal eftersom larmet behöver kunna ringa och SMS:a för att meddela att larmet har gått. Egentligen kan du använda vilket kontantkort som helst, men vissa hemlarm kräver att du har vissa operatörer.

Eftersom larmet förhoppningsvis inte behöver ringa eller SMS:a särskilt ofta så behöver du inte ladda på särskilt stora summor. Det kan då vara mer fördelaktigt att du laddar på ett saldo som är giltigt under en längre tid. Annars behöver du ständigt ladda på kortet när giltighetstiden på din laddning är över.

Kontantkort hemlarm

Operatörer med kontantkort till larm

Du kan använda de flesta kontantkorten till ditt larm. När du beställer kontantkort får du det i flera olika storlekar och kan anpassa SIM-kortet utefter larmet.

Halebop

Hos Halebop kan du få ett kostnadsfritt kontantkort som du kan ladda på med periodkort. Det fylls på automatiskt varje månad och du behöver inte tänka på att ladda på eller kontrollera saldot.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Halebop!

Beställ!

 

Telenor

Med Telenors kostnadsfria kontantkort kan du köpa ett rörligt kontantkort som gäller i ett helt år. Du väljer själv saldo och kan genom deras app enkelt se när du behöver ladda på kortet igen.

Telia

Du kan ladda på olika belopp på ditt kostnadsfria kontantkort hos Telia och använda det tills att saldot är slut. Om larmet inte går behöver du inte ladda på kortet innan det har gått 12 månader. Du behöver registrera ditt kontantkort för att det ska fungera för hemlarm, men det är kostnadsfritt och du gör det enkelt på Telias hemsida.

Se till att larmet fungerar där du behöver det

När du köper ett kontantkort till hemlarmet behöver du tänka på samma saker som när du köper ett kontantkort till din telefon. För att larmet ska kunna ringa ut behöver du se till att det finns pengar på kontantkortet, annars är larmet lönlöst.

Du behöver även ta hänsyn till hur täckningen ser ut där du har tänkt ha larmet. Om operatören inte har täckning så kommer larmet inte nå dig eller den bemannade larmcentralen. Du behöver kolla om larmet kräver 2G-nät eller om det fungerar på 3G-nätet. Alla operatörer fungerar inte på 2G-nätet, och om du då har ett larm som går på 2G-nätet och ett kontantkort som går på 3G så är de inte kompatibla med varandra.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Halebop!

Beställ!

 

Eftersom du förhoppningsvis inte behöver ladda på kontantkortet särskilt ofta så behöver du hålla koll på att kontantkortet inte går ut. De flesta operatörer kräver att du laddar på kontantkortet minst en gång per år.