Kontantkortstelefon – mobiler med kontantkort

Hitta en bra och billig telefon

Även om många idag väljer att teckna abonnemang för att få möjlighet att köpa en ny telefonmodell på avbetalning finns det mycket att vinna på att istället välja en billigare modell med kontantkort. Med en kontantkortsmobil har du total kostnadskontroll och du slipper dessutom tänka på att klara nästa månads avbetalning eftersom din telefon redan är betald.

Det är också flexibelt att ha ett kontantkort eftersom du lätt kan byta mellan olika prisplaner och anpassa din telefon efter de behov du har för tillfället.

Här hittar du en billig kontantkortstelefon

Att köpa en mobiltelefon tillsammans med kontantkort från en mobiloperatör blir oftast dyrt. Mobiloperatörer har oftast bara de senaste modellerna som oftast är dyra.

Vill du ha en billig mobiltelefon med kontantkort? Beställ då en mobil från Ginza nedan och ett startpaket/kontantkort från Halebop. Kontantkortet skickas hem gratis och mobilerna kostar från 899 kronor.

Vill du komma riktigt billigt undan? Kolla då vår jämförelse av billigaste kontantkort utan surf.

från Ginza

Billiga kontantkortstelefoner just nu

Blackview Plus – Stöt & Vattensäker
blackview

1490:-

Beställ

Beafon M5 – enkel smartphone

beafon

2490:-

Beställ

iPhone 11 – En av de bästa mobilerna

iphone 22

7495:-

Beställ

Kontantkortstelefon – iPhone & Samsung

Ett tips är att kika på tidigare års modeller när du ska köpa en ny mobiltelefon. De liknar ofta de nyaste modellerna ganska mycket men har ett mycket lägre pris. Det gör att du inte behöver kompromissa speciellt mycket på telefonens prestanda bara för att du väljer en billigare telefon.

Ställ dig själv frågan om du verkligen behöver den allra senaste modellen av telefon? Om du klickar dig vidare till Ginza som är erkänt billiga på mobiler utan abonnemang kan se du vad de olika modellerna kostar.

Köpa mobiltelefonen kontant

Det blir oftast billigast att inte köpa en mobiltelefon på avbetalning utan istället köpa mobiltelefonen kontant. Då kan du själv hoppa på nya erbjudande som operatörerna hela tiden har och slipper vara bunden till ett dyrt abonnemang.

Det kan vara värt att titta på vilka erbjudanden som finns just nu eftersom det ofta dyker upp nya. För den som inte alls bryr sig om saker som mobilsurf och speciella funktioner finns enklare telefonmodeller att köpa för bara några hundralappar.

Fördelar med en kontantkortsmobil

mobil med kontantkortMånga anger tryggheten med att veta att man alltid kan ringa som en av de största fördelarna med att välja ett abonnemang snarare än ett kontantkort. Detta stämmer dock inte med hur dagens kontantkort ser ut. Även de kan säkra din möjlighet att ringa hela månaden om du väljer en fast prisplan med fria samtal.

Man kan säga att kontantkort idag mer och mer börjar se ut som vanliga abonnemang. Den enda skillnaden är att du måste ladda på dem med jämna mellanrum. Detta behöver dock inte vara en nackdel eftersom du lätt kan anpassa din telefon efter dina behov utan att behöva krångla och byta abonnemang.

Om du till exempel behöver extra mycket surf en månad är det enkelt att ladda på telefonen med en prisplan som erbjuder just detta.

Exempel på kontantkortsmobiler är:

  • Apple Iphone
  • Samsung Galaxy
  • Blackview
  • Beafon

Ekonomiskt på flera sätt med kontantkortstelefon

Ett kontantkort kan ofta bli billigare än ett abonnemang särskilt om du inte behöver använda telefonen så ofta eller under hela året. Du slipper då att betala en månadsavgift för de månader du inte använder din telefon. Du kan enkelt anpassa kostnaden genom att välja det prispaket som bäst motsvarar hur den kommande månaden ser ut.

Har du tänkt att köpa ny mobil är det betydligt mer ekonomiskt att köpa en kontantkortsmobil där du betalar hela telefonen på en gång istället för att köpa på avbetalning. Det gör oftast att telefonens totalsumma är större än vad telefonen är värd. Du kommer ännu billigare undan om du väljer att köpa en billigare kontantkortstelefon från exempelvis Ginza som vi här tipsade om.