Kontantkortstelefon – mobiler med kontantkort

Hitta en bra och billig telefon

Även om många idag väljer att teckna abonnemang för att få möjlighet att köpa en ny telefonmodell på avbetalning finns det mycket att vinna på att istället välja en billigare modell med kontantkort. Med en kontantkortsmobil har du total kostnadskontroll och du slipper dessutom tänka på att klara nästa månads avbetalning eftersom din telefon redan är betald. Det är också flexibelt att ha ett kontantkort eftersom du lätt kan byta mellan olika prisplaner och anpassa din telefon efter de behov du har för tillfället.

Här hittar du en billig kontantkortstelefon

Att köpa en mobiltelefon tillsammans med kontantkort från en mobiloperatör blir oftast dyrt. Mobiloperatörer har bara de senaste modellerna, som oftast är dyra.

Vill du ha en billig mobiltelefon med kontantkort? Beställ då en mobil från Ginza nedan och ett startpaket/kontantkort från Halebop. Kontantkortet skickas hem gratis och mobilen kostar från 899 kronor.

Vill du komma riktigt billigt undan? Kolla då vår jämförelse av billigaste kontantkort utan surf.

från Ginza

Billigaste kontantkorttelefoner just nu

Denver 5.2 3G Smartphone
denver kontantkortstelefon

899:-

Beställ

Denver 5.5 Android
mobil för kontantkort

1599:-

Beställ

iPhone 6
billigaste mobil

3869:-

Beställ

Kontantkortstelefon – iPhone & Samsung

Ett tips är att kika på tidigare års modeller när du ska köpa en ny mobiltelefoner. De liknar ofta de nyaste modellerna ganska mycket, men har ett mycket lägre pris. Det gör att du inte behöver tumma speciellt mycket på telefonens prestanda bara för att du väljer en billigare telefon.

Ställ dig själv frågan om du verkligen behöver den allra senaste modellen av telefon? Om du klickar dig vidare till Ginza som är erkänt billiga på mobiler utan abonnemang kan se du vad de olika modellerna kostar.

Köpa mobiltelefonen kontant

Det blir oftast billigast att inte köpa en mobiltelefon på avbetalning, utan istället köpa mobiltelefonenen kontant. Då kan du själv hoppa på nya erbjudande som operatörerna hela tiden har och slipper vara uppbunden i ett dyrt abonnemang.

Det kan vara värt att titta på vilka erbjudanden som finns just nu eftersom det ofta dyker upp nya. För den som inte alls bryr sig om saker som mobilsurf och speciella funktioner finns enklare telefonmodeller att köpa för bara några hundralappar.

Fördelar med en kontantkortsmobil

mobil med kontantkortMånga anger tryggheten med att veta att man alltid kan ringa som en av de största fördelarna med att väljer ett abonnemang snarare än ett kontantkort.  Detta stämmer dock inte med hur dagens kontantkort ser ut. Även de kan säkra din möjlighet att ringa hela månaden om du väljer en fast prisplan med fria samtal.

Man kan säga att kontantkort idag mer och mer börjar se ut som vanliga abonnemang, den enda skillnaden är att du måste ladda på dem med jämna mellanrum. Detta behöver dock inte vara en nackdel eftersom du lätt kan anpassa din telefon efter dina behov utan att behöva krångla och byta abonnemang.

Om du till exempel behöver extra mycket surf en månad är det enkelt att ladda på telefonen med en prisplan som erbjuder just detta.

Exempel på kontantkortsmobiler är:

  • Apple Iphone 7
  • Samsung Galaxy