Köpa kontantkort

Här kan du köpa nytt kontantkort

Här kan du skaffa nytt kontantkort. Vi har listat de bästa kontantkorten på marknaden och du kan snabbt och smidigt köpa ditt nya kontantkort här på nätet. Vi samarbetar med de största svenska mobiloperatörerna som erbjuder kontantkort. När du valt kontantkort klickar du dig enkelt vidare till operatören och du kan där beställa startpaket med kontantkort från den operatör du valt.

Kontantkort med startpaket

Du får hem ett startpaket eller så kommer ditt startpaket med kontantkortet till en butik. Man får allt som oftast ett gratis startpaket numera och sedan laddar man det med den summa man väljer. Startpaketet innehåller simkort som du sätter in i din mobiltelefon. Se till att du väljer rätt simkort, så det passar dig och din mobil. Det brukar vara flera olika simkorts med i samma startpaket.

4G

Gratis startpaket för kontantkort

  • 0-30 GB
  • Ladda 99:-
0 :-
  • 4-100 GB
  • Ladda 99:-
0 :-

Kontantkort till surfplatta

Kontantkort till mobil

Kontantkort till TV

Fördelar med kontantkort

Det finns flera fördelar med kontantkort. Det beror ju egentligen bara på hur du skall använda din mobil eller din surfplatta. En av de fördelar man har med ett kontantkort är att det inte finns någon bindningstid. Det är numera många abonnemang som är utan bindningstid, men med ett kontantkort kommer det ingen faktura utan du fyller på ditt kontantkort i förväg när du skall använda det.

kopa kontantkort

Ladda ditt kontantkort

Du kanske inte använder din surfplatta eller din mobiltelefon hela året utan vill endast använda den sommartid i din stuga eller i din båt. Då är ett kontantkort perfekt. Du betalar för den tid du vill använda dina produkter och sedan så låter du allt vila tills nästa sommar.

Det du måste tänka på är att det finns oftast en giltighetstid. Du behöver fylla på ditt kontantkort med pengar en gång per år. Detta är ju i varje fall billigare än att du skall skaffa dig ett abonnemang, som du skall betala till varje månad. Abonnemang har sina fördelar och kontantkort har sina fördelar helt klart. Du väljer vilket som passar dig bäst!

Köp Halebop kontantkort

Halebop är ett av de mest populära kontantkorten när det kommer till mobiltelefoni. De är kända för sina låga priser och generösa villkor när det kommer till alla form av mobiltelefoni samt mobila bredband. Halebop har länge varit ungdomarnas favorit, men numera är det många äldre och familjer som skaffar både abonnemang och kontantkort från Halebop.

 

Köp Hallon kontantkort

Hallon är en riktigt populär mobiloperatör och det är många som skaffar sig kontantkort, mobila bredband och mobilabonnemang från Hallon. De har ett riktigt snabbt och stabilt mobilnät, bra priser samt du får mycket surf per månad hos Hallon.

 

Köp Comviq kontantkort

Comviq var allra först ut med kontantkort. De har ett brett sortiment vad gäller produkter och tjänster inom mobiltelefoni. De har bra service, fina priser och generösa villkor för dig som skaffar kontantkort via Comviq.

 

Du ska inte köpa kontantkort

Många frågar vilket kontantkort de ska köpa? Frågan är fel. Istället bör man fråga vilket kontantkort man ska använda. Kontantkort är nämligen helt gratis när man beställer dem på nätet.

Man får ett gratis kontantkort hemskickat. När man fått hem startpaketet som innehåller kontantkortet kan man sätta in det i mobilen. Du kan då själv välja vilken prisplan du vill ladda telefonen med. Vill du betala så lite som möjligt eller vill du ha mycket mobilsurf? Du väljer!

Startpaket Halebop kontantkort

Halebop är en de mest populära operatörer vad gäller både abonnemang och kontantkort i Sverige. Bra täckning och fina priser utlovas!

 

Startpaket Hallon kontantkort

Hallon är kända för att alltid ha bra erbjudande vad gäller priser och ett mycket snabbt mobilnät. Passa på att skaffa kontantkort från Hallon här nedan.

 

Beställa gratis kontantkort

Billigakontantkort.net samarbetar med de flesta svenska mobiloperatörer. Vi kan i samarbete med dem erbjuda gratis startpaket för kontantkort. Hur funkar det? Du klickar dig vidare från vår sajt via de länka som finns här. Du kommer då till mobiloperatörens hemsida där du kan beställa gratis kontantkort.

Beställ kontantkort via nätet

Du bör alltså beställa kontantkort via oss och inte gå in och köpa kontantkort från elektronik- eller livsmedelsbutiker – då blir du lurad. Du betalar nämligen för något som du får gratis via nätet. Här på Internet beställer du snabbt och enkelt kontantkort och startpaket smidigt!

Brett sortiment

De flesta operatörer har en rad lösningar för kontantkort vilket ger dig ett väldigt brett urval. Det finns dock några saker som är viktiga att tänka på innan du slår till och väljer kontantkort. Läs vidare för att lära dig mer om vad du ska titta närmare på. Om du gör lite förarbete så är chansen större att du får tag på det kontantkort som är mest kostnadseffektivt för dig.

Jämför mobiloperatörernas prisplaner för kontantkort

Egentligen är inte själva kontantkortet som är avgörande, det är istället vilka olika prisplaner som erbjuds som avgör om det blir ett billigt kontantkort. Med ett och samma kontantkort kan du ta del av ett stort antal prisplaner. Alla operatörer har egna lösningar för just sitt kontantkort. Det första du bör göra är att titta på vilka behov du har när du använder din telefon.

Fast prisplan

Om du ringer mycket så kan det vara fördelaktigt att välja en operatör som har en prisplan med ett billigt fast pris. Är du istället mer intresserad av att kunna surfa mycket på telefonen så är det bra att titta på vilken operatör som har lägst pris för störst mängd data. Om du är noga med att undersöka detta kommer du med största säkerhet hitta ett kontantkort som passar dig och dina behov.

Fördelar med kontantkort

simkort kontantkortMånga tror att det alltid är bättre att välja abonnemang framför kontantkort, men så behöver det inte vara. Några av de fördelar som finns med kontantkort är att det ger dig en större frihet. Bara för att du väljer en typ av prisplan vid ett tillfälle betyder det inte att du är låst till den. Vid nästa tillfälle när du ska ladda telefonen kan du välja en annan prisplan.

Det gör att du enkelt kan anpassa din telefon till de behov du har för stunden. Med ett kontantkort har du också god kontroll över dina utgifter eftersom du betalar för dina telefonkostnader i förhand snarare än i efterhand. Det kan vara mycket skönt att slippa överraskande stora mobilräkningar som dimper ned i brevlådan.

Var kan jag köpa kontantkort?

Enklast är att surfa in på någon av mobiloperatörernas hemsidor och beställa hem ett startpaket. Sedan väljer du själv hur mycket du vill ladda ditt kontantkort med. Du kan också hitta kontantkort i kiosker eller i operatörernas fysiska butiker.

Kan jag köpa kontantkort online?

Ja! Det är nästan det enklast sättet av alla. Klicka bara hem ett gratis startpaket så är du igång på nolltid.

Vad kostar ett nytt kontantkort?

Ett kontantkort behöver du inte betala för. Du kan få ett startpaket helt gratis från de flesta mobiloperatörer. På den här sidan läser du mer om att beställa ett gratis startpaket.

Är abonnemang eller kontantkort bäst?

Det beror på hur du använder din mobil. Använder du den regelbundet finns det i dag ingen direkt anledning att inte välja abonnemang framför kontantkort. Du får i regel fria samtal och sms, en bestämd surfmängd och ingen bindningstid. Du hittar de bästa mobilabonnemangen på den här sidan.

Är det uppsägningstid på kontantkort?

Nej. Ett kontantkort laddar du själv på när du behöver det. När potten tar slut bestämmer du helt själv när du vill betala för att få nya samtal, sms och gigabyte.