Köpa kontantkort – nej du får det gratis här

Du ska inte köpa kontantkort

Många frågar vilket kontantkort de ska köpa? Frågan är fel. Istället bör man fråga vilket kontantkort man ska använda. Kontantkort är nämligen helt gratis när man beställer dem på nätet.

Man får ett gratis kontantkort hemskickat. När man fått hem startpaketet som innehåller kontantkortet kan man sätta in det i mobilen. Du kan då själv välja vilken prisplan du vill ladda telefonen med. Vill du betala så lite som möjligt eller vill du ha mycket mobilsurf? Du väljer!

Startpaket Halebop kontantkort

Halebop är en de mest populära operatörer vad gäller både abonnemang och kontantkort i Sverige. Bra täckning och fina priser utlovas!

 

Startpaket Hallon kontantkort

Hallon är kända för att alltid ha bra erbjudande vad gäller priser och ett mycket snabbt mobilnät. Passa på att skaffa kontantkort från Hallon här nedan.

 

Beställa gratis kontantkort

Billigakontantkort.net samarbetar med de flesta svenska mobiloperatörer. Vi kan i samarbete med dem erbjuda gratis startpaket för kontantkort. Hur funkar det? Du klickar dig vidare från vår sajt via de länka som finns här. Du kommer då till mobiloperatörens hemsida där du kan beställa gratis kontantkort.

Beställ kontantkort via nätet

Du bör alltså beställa kontantkort via oss och inte gå in och köpa kontantkort från elektronik- eller livsmedelsbutiker – då blir du lurad. Du betalar nämligen för något som du får gratis via nätet. Här på Internet beställer du snabbt och enkelt kontantkort och startpaket smidigt!

Brett sortiment

De flesta operatörer har en rad lösningar för kontantkort vilket ger dig ett väldigt brett urval. Det finns dock några saker som är viktiga att tänka på innan du slår till och väljer kontantkort. Läs vidare för att lära dig mer om vad du ska titta närmare på. Om du gör lite förarbete så är chansen större att du får tag på det kontantkort som är mest kostnadseffektivt för dig.

Jämför mobiloperatörernas prisplaner för kontantkort

Egentligen är inte själva kontantkortet som är avgörande, det är istället vilka olika prisplaner som erbjuds som avgör om det blir ett billigt kontantkort. Med ett och samma kontantkort kan du ta del av ett stort antal prisplaner. Alla operatörer har egna lösningar för just sitt kontantkort. Det första du bör göra är att titta på vilka behov du har när du använder din telefon.

Fast prisplan

Om du ringer mycket så kan det vara fördelaktigt att välja en operatör som har en prisplan med ett billigt fast pris. Är du istället mer intresserad av att kunna surfa mycket på telefonen så är det bra att titta på vilken operatör som har lägst pris för störst mängd data. Om du är noga med att undersöka detta kommer du med största säkerhet hitta ett kontantkort som passar dig och dina behov.

Fördelar med kontantkort

simkort kontantkortMånga tror att det alltid är bättre att välja abonnemang framför kontantkort, men så behöver det inte vara. Några av de fördelar som finns med kontantkort är att det ger dig en större frihet. Bara för att du väljer en typ av prisplan vid ett tillfälle betyder det inte att du är låst till den. Vid nästa tillfälle när du ska ladda telefonen kan du välja en annan prisplan.

Det gör att du enkelt kan anpassa din telefon till de behov du har för stunden. Med ett kontantkort har du också god kontroll över dina utgifter eftersom du betalar för dina telefonkostnader i förhand snarare än i efterhand. Det kan vara mycket skönt att slippa överraskande stora mobilräkningar som dimper ned i brevlådan.