Ladda kontantkort på nätet

Enkelt att ladda kontantkort

Funderar du över hur du ska gå tillväga för att ladda på ditt kontantkort? Det är inte alls speciellt svårt eller krångligt. Du kan oftast välja att ladda på ditt kontantkort både genom att betala med ditt kontokort eller din internetbank. För att ladda på ditt kort surfar du in på din operatörs hemsida och klickar dig in på sidan för laddning av kontantkort.

Där får du ange ditt telefonnummer och välja vilken prisplan du vill ladda på med, sedan väljer du bara hur du vill betala. När betalningen är slutförd är din telefon laddad. Många operatörer har också appar som gör att laddningen blir ännu enklare.

4G

Gratis startpaket för kontantkort

  • 0-30 GB
  • Ladda 99:-
0 :-
  • 4-100 GB
  • Ladda 99:-
0 :-

Välj rätt prisplan

Som tidigare nämndes så har alla operatörer olika prisplaner för sina kontantkort. Det innebär att du kan anpassa din laddning efter hur du planerar att använda din telefon. Om telefonen mest kommer att bli liggande, men du ändå vill ha möjlighet att ringa några samtal kan det vara fördelaktigt att välja en prisplan där du ringer ett visst antal fria samtal, till exempel 60.

Fria samtal och fria sms

Kommer du däremot att använda telefonen mycket till samtal är ett fast pris på fria samtal att föredra. Den senare prisplanen kostar givetvis lite mer, men garanterar att du kan använda telefonen obehindrat en hel månad. Olika prisplaner inkluderar oftast också ett visst antal GB surf. Surfar du mycket på din telefon är det bra att välja en prisplan med mycket surf. Om du endast kommer att göra några enstaka sökningar på nätet räcker ofta en prisplan med bara 0,5- 1 GB surf.

Lätt att byta operatör

ladda kontantkort Om du skulle hitta en operatör som har en prisplan som passar dig mycket bättre än de som din tidigare operatör kunnat erbjuda, är det inte alls komplicerat att byta kontantkort. Du beställer bara ett nytt kontantkort från den mobiloperatör du vill använda dig av.

Om du vill ta med dig ditt gamla nummer är inte heller det svårt utan anges enkelt i samband med din beställning. Din gamla operatör är enligt lag skyldig att lämna ifrån sig ditt telefonnummer.

Din nya mobiloperatör är i sin tur visserligen inte skyldig att ta emot det, men det brukar i realiteten oftast inte vara några problem eftersom de flesta operatörer gör allt för att få nya kunder.

Ladda Halebop kontantkort

Ladda Hallon kontantkort

Ladda Comviq kontantkort