Enkelt att ladda kontantkort

Funderar du över hur du ska gå tillväga för att ladda ditt kontantkort? Det är inte alls speciellt svårt eller krångligt. Du kan oftast välja att ladda på ditt kontantkort både genom att betala med ditt kontokort eller din internetbank. För att fylla på ditt kort surfar du in på din operatörs hemsida och klickar dig in på sidan för laddning av kontantkort.

Där får du ange ditt telefonnummer och välja vilken prisplan du vill ladda på med, sedan väljer du bara hur du vill betala. När betalningen är slutförd är din telefon laddad. Många operatörer har också appar som gör att laddningen blir ännu enklare och smidigare.

Gratis startpaket för kontantkort


Gratis startpaket

Ladda med upp till 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Ladda från 99 kr


Gratis startpaket

Ladda med upp till 100 GB surf

Saldo eller fastpris

Beställ nu

Ladda från 100 kr


Gratis startpaket

Ladda med upp till 100 GB surf

Saldo eller fastpris

Beställ nu

Ladda från 45 kr

Välj rätt prisplan

Som tidigare nämndes så har alla operatörer olika prisplaner för sina kontantkort. Det innebär att du kan anpassa din laddning efter hur du planerar att använda din telefon. Om telefonen mest kommer att bli liggande men du ändå vill ha möjlighet att ringa några samtal kan det vara fördelaktigt att välja en prisplan där du ringer ett visst antal fria samtal, till exempel 70 stycken.

Fria samtal och fria sms

Kommer du däremot att använda telefonen mycket till samtal är ett fast pris på fria samtal att föredra. Den senare prisplanen kostar givetvis lite mer men garanterar att du kan använda telefonen obehindrat en hel månad.

Olika prisplaner inkluderar oftast också ett visst antal GB surf. Surfar du mycket på din telefon är det bra att välja en prisplan med mycket surf. Om du endast kommer att göra några enstaka sökningar på nätet räcker ofta en prisplan med bara 0,5 – 1 GB surf.

Lätt att byta operatör

ladda kontantkort

Om du skulle hitta en operatör som har en prisplan som passar dig mycket bättre än de som din tidigare operatör kunnat erbjuda är det inte alls komplicerat att byta kontantkort. Du beställer bara ett nytt kontantkort från den mobiloperatör du vill använda dig av.

Om du vill ta med dig ditt gamla nummer är inte heller det svårt utan anges enkelt i samband med din beställning. Din gamla operatör är enligt lag skyldig att lämna ifrån sig ditt telefonnummer.

Din nya mobiloperatör är i sin tur visserligen inte skyldig att ta emot telefonnumret hos sig men det brukar i realiteten oftast inte vara några problem eftersom de flesta operatörer gör allt för att få nya kunder.

Ladda Halebop kontantkort

halebop kontantkort

Hos Halebop behöver du inte logga in på deras webbplats för att ladda ditt kontantkort på nätet. Du bara väljer vilken prisplan du vill ha och fyller i ditt mobilnummer. Ibland bjuder Halebop på en viss mängd surf när du har laddat ett visst antal gånger.

Ladda Halebop kontantkort

Ladda Hallon kontantkort

hallon kontantkort

Även Hallon har gjort det smidigt på sin webbplats för dig att fylla på ditt kontantkort på nätet. Om du inte kan ditt eget nummer utantill har Hallon en länk vid laddningen till en liten fin guide för hur du hittar ditt mobilnummer. Vill du hellre logga in för att ladda ditt kort går det också bra.

Ladda Hallon kontantkort

Ladda Comviq kontantkort

comviq kontantkort

Med Comviq laddar du så klart också mycket enkelt ditt kontantkort online. Fyll i nummer, vad du vill tanka och hur du vill betala så har du snart ditt kort färdigtankat och klart!

Ladda Comviq kontantkort
Hur laddar jag kontantkort på nätet?

Alla operatörer som erbjuder kontantkort har lösningar för att ladda via nätet. Det sker vanligen via en app eller direkt på deras webbsidor. Den här sidan ger dig all info du behöver.

Vilken operatör ska jag ladda kontantkortet hos?

Har du skaffat ett kontantkort hos exempelvis Hallon så är det också genom dem du ska ladda på kortet. Vill du byta operatör kan du göra det utan problem. Då kan du också få ditt nummer flyttat till din nya operatör.

Jag har ingen internetuppkoppling. Kan jag ladda kontantkortet ändå?

Ja, de flesta operatörer har lösningar för att ladda med sms. Du kan köpa ett värdebevis hos en återförsäljare, exempelvis Pressbyrån och sedan ladda med koden du får i värdebeviset.

Vad kostar det att ladda kontantkort?

Det beror på vilken prisplan du väljer. Med andra ord: du bestämmer. Det är en av de stora fördelarna med kontantkort. Du kan välja när och hur mycket du vill tanka ditt kontantkort med.

Vilken operatör har de billigaste kontantkortet?

Du kan beställa ett kontantkort helt gratis hos flera svenska operatörer. Klicka dig vidare till operatörerna med gratis startpaket här.