Lyca Mobile är en internationell virtuell mobiloperatör som förutom i Sverige även finns i bland annat Danmark, Norge, Storbritannien och USA. De har specialiserat sig på kontantkort och erbjuder låga samtalspriser både nationellt och internationellt. Lyca Mobile har flera olika prisplaner för sina kontantkort, och det finns även laddningar som bara har surf. 

Vi rekommenderar kontantkort från:


Billiga kontantkort

Upp till 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 99 kr

Om Lyca Mobile

Lyca Mobile är en kontantkortsoperatör som har sina rötter i Storbritannien men som idag finns i en rad olika länder över hela världen. De har ett stort utbud av olika kontantkortsprisplaner. Man kan bland annat beställa kontantkort med fria samtalsminuter och SMS inom Sverige, och upp till 1000 fira samtalsminuter internationellt. Det finns även mindre kontantkortsalternativ med begränsade samtalsminuter nationellt. Alla prisplaner innehåller surf i olika utsträckning. 

Lyca Mobile

Få täckning via Telenor

Lyca Mobile har inte ett eget mobilnät i Sverige, istället erbjuder de täckning via Telenors nät. Telenor har en pålitlig täckning över stora delar av landet vilket alla Lyca Mobiles kunder får dra nytta av. 

Lyca Mobile för mobiltelefon

Hos Lyca Mobile kan du välja mellan flera olika fasta kontantkortsprisplaner. Det finns alternativ som är giltiga i 30 dagar, men även långsiktiga prisplaner som är giltiga från 3 månader upp till ett helt år. Lyca Mobile erbjuder även kontantkort med fokus på internationella samtal och alternativ som endast har surf. 

Nationella prisplaner

Lyca Mobiles nationella prisplaner är giltiga i 30 dagar. Det finns prisplaner med ett begränsat antal samtal inom Sverige, men även prisplaner med fria samtal och sms nationellt. Många av prisplanerna innehåller även samtalsminuter internationellt, men inte alla. 

Lyca Mobile med endast surf

För dig som bara vill surfa erbjuder Lyca Mobile även kontantkort för detta. Surfkontantkorten finns i fyra olika storlekar och laddningen är giltig i 30 dagar. Man får använda en del av surfen inom EU.

Lyca Mobile erbjuder surf i Telenors 4G-nät. 

Ring utomlands med kontantkort

Det som gör att Lyca Mobile sticker ut i konkurrensen är deras fokus på internationella samtal. De har ett stort utbud av prisplaner med fokus på just samtal utomlands. Dessa laddningar är giltiga i 30 dagar. Det ingår ett begränsat antal internationella samtalsminuter till utvalda länder. 

Tänk på att samtal till vissa länder endast gäller fasta telefoner. Det gäller bland annat samtal till Turkiet och Marocko.

Ladda Lyca Mobile kontantkort

Du kan fylla på ditt kontantkort från Lyca Mobile på ett par olika sätt. Det enklaste är att ladda via Lyca Mobiles hemsida. Då väljer du den prisplan du vill ha, lägger den i kundkorgen och går sedan vidare för att betala. 

Lyca Mobile säljer även värdebevis via lokala återförsäljare. När du har köpt ett värdebevis hittar du PIN-koden på kortet (den är tryckt på värdebeviset under en skrap-ruta). På din telefon slår du in *101*PIN-kod#. Du kan även ringa 3333 och följa instruktionerna. 

Beställ kontantkort från Lyca Mobile gratis

Du kan beställa ett gratis sim-kort från Lyca Mobile. Då får du hem ett Lyca-simkort helt utan prisplan. Du kan sedan själv välja vilken prisplan du vill ladda sim-kortet med. 

Lyca Mobile

Gratis startpaket

Ladda med upp till 200 GB surf

Komplett paket eller bara surf

Beställ nu

Ladda från 49 kr

Kontantkort hos Lyca Mobile

Fördelar med Lyca Mobile

Hos Lyca Mobile hittar du ett otroligt stort utbud av kontantkortsprisplaner. Om man du många internationella samtal finns det prisvärda prisplaner för just detta – och detta är kanske den största fördelen Lyca Mobile erbjuder.

Kontantkorten är flexibla och man kan enkelt byta prisplan varje månad om man skulle vilja. 

Lyca Mobile kontantkort


Billiga kontantkort

Upp till 200 GB surf

Internationella samtal

Beställ nu

Från 49 kr

Vanliga frågor och svar om Lyca Mobile

Har Lyca Mobile bra täckning?

Ja, Lyca Mobile har bra täckning. I Sverige använder de sig av Telenors mobilnät som har bra täckning över stora delar av Sverige. Som kund hos Lyca Mobile får man täckning i upp till 4G-nätet när man surfar. 

Kan jag ringa utomlands med Lyca Mobile?

Ja, Lyca Mobile har ett stort utbud av prisplaner som riktar sig just till kunder som vill ringa billigt utomlands. Med deras internationella prisplaner får man ett visst antal samtalsminuter utomlands som ingår under kontantkortets giltighetstid (vanligtvis på 30 dagar). 

Har Lyca Mobile kontantkort med surf?

Ja, Lyca Mobile har kontantkort som endast innehåller surf. Surfmängder skiljer sig åt mellan de fyra olika prisplanerna. EU-surf ingår i alla prisplaner, men det finns ett maxtak.

Deras övriga kontantkort har även surf, utöver samtal och internationella samtal. 

Hur laddar jag kontantkort från Lyca Mobile?

Du kan ladda ditt Lyca Mobile-kontantkort via Lyca Mobiles hemsida eller via en återförsäljare. DÅ köper du ett värdebevis med den prisplan du vill ha. Värdebeviset har en PIN-kod. För att ladda slår du in *101*PIN-kod# på din mobiltelefon.