Billiga kontantkort

Upp till 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 99 kr


Stort utbud av kontantkort

Upp till 100 GB surf

Fastpris eller Saldo

Beställ nu

Från 100 kr


Billiga kontantkort

Ladda med upp till 100 GB surf

Saldo, fastpris eller utlandssamtal

Beställ nu

Från 45 kr

Varför ska man välja kontantkort?

Idag blir det allt vanligare att du får en ny mobil på köpet när du tecknar upp dig på ett abonnemang hos en operatör. Därför gör många just det valet. Kontantkort har dock många fördelar som är värda att ta hänsyn till innan man tar steget och tecknar ett abonnemang. För den som vill kunna välja mellan olika prisplaner är kontantkort en bra lösning.

Du är också fri när du använder kontantkort eftersom du själv helt styr över vilka summor du vill ladda på din mobil med. Ett kontantkort ger kort och gott utrymme för flexibelt mobilanvändande. När du vet med dig att du en månad kommer att ringa många samtal kan du ladda på din mobil med en prisplan som passar detta. Om du istället vill surfa mycket på mobilen kan du välja en prisplan med mycket surf.

Vilka kontantkort är allra billigast?

Det kan verka vara en enkel fråga som har ett enkelt svar men riktigt så är det tyvärr inte.

Det kontantkort som är billigast till priset är kanske inget kontantkort som passar dina behov för det du behöver utifrån dina mobilvanor. Surfar du mycket är inte de allra billigaste kontantkorten för dig då de oftast innehåller minimalt med surf. Om du både surfar lite och ringer väldigt sällan eller bara använder mobilen ibland kanske det allra billigaste fungerar bra.

Det finns i alla fall tre operatörer som generellt sett håller låga priser på de flesta av sina kontantkort och det är Halebop, Hallon och Comviq. Även om det allra billigaste inte passar dig kan du säkert hitta ett kontantkort som fungerar bra för dina behov hos någon av dessa tre mobiloperatörer.

Kontantkort och mobiloperatörer

Halebop

halebop kontantkort

Halebop har både abonnemang och kontantkort för dig och dina behov. Operatören har bra täckning över hela Sverige. Du hittar flera olika prisplaner laddade med mycket surf, samtal och sms. Du skaffar ditt kontantkort från Halebop här nedan:

Beställ gratis kontantkort startpaket från Halebop

Beställ

Hallon

hallon kontantkort

Hallon har seglat upp att bli en av de mest växande mobiloperatörerna av alla i Sverige. De har skapat sin framgång genom att erbjuda billiga abonnemang och kontantkort. De har enkla villkor, mycket surf, samtal och sms till dig som tecknar ett abonnemang eller skaffar ett kontantkort. Passa på att skaffa gratis kontantkort här nedan:

Beställ gratis kontantkort startpaket från Hallon

Beställ

Comviq

comviq kontantkort

Comviq är en gammal spelare inom den svenska mobilvärlden. De har lyckats att skapa sin framgång genom att ha bra produkter och tjänster till låga priser. De har fördelaktiga kontantkort laddade med surf, samtal och sms. Bra priser är en självklarhet vad gäller Comviq. Du skaffar ditt kontantkort här nedan:

Beställ gratis kontantkort startpaket från Comviq

Beställ

Vad ska man tänka på när man väljer kontantkort?

Det finns en mängd olika mobiloperatörer som erbjuder ännu fler prisplaner för kontantkort. Det kan därför vara lite svårt att veta vilken typ av kort du ska välja. Det bästa du kan göra när du står inför det valet är att titta närmare på hur du använder din mobiltelefon.


köpa modafinil utan recept

En person som ringer mycket kan dra nytta av ett kontantkort med ett fast pris medan den som surfar mycket väljer det kontantkort med mest mobilsurf för mest förmånligt pris. Om du ringer väldigt få samtal kan en prisplan med rörligt pris ge den absolut billigaste lösningen.

Slipp bindningstider

En av de absolut största fördelarna med att välja kontantkort istället för abonnemang är att du slipper långa bindningstider på flera år. Med ett kontantkort bestämmer du själv helt när och om du vill ladda på din telefon. Du riskerar heller inte att överraskas av stora mobilräkningar eftersom kortet endast går att använda när det finns pengar på det.

Man kan helt enkelt säga att du betalar för ditt mobilanvändande i förväg istället för i efterhand. Detta kan vara en speciellt bra lösning till barn eftersom du som förälder då har god kostnadskontroll och slipper oväntade överraskningar på mobilräkningen.

Gratis startpaket för kontantkort


Gratis startpaket

Ladda med upp till 100 GB surf

Saldo eller fastpris

Beställ nu

Ladda från 100 kr


Gratis startpaket

Ladda med upp till 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Ladda från 99 kr

Var hittar jag billiga kontantkort med surf?

Här på Billigakontantkort.net har vi koll på de mest prisvärda kontantkorten med surf. Oavsett om du vill ha minimala surfmängder och begränsade samtal, eller stora surfmängder med obegränsade samtal och sms hittar du det via vår sajt.

Vilket är det billigaste kontantkortet för barn?

Kontantkort med en mindre surfmängd och obegränsade samtal och sms är en bra start för ett barn. Vi rekommenderar Hallon, som är en lågprisoperatör med särskilda barnerbjudanden på kontantkort.

Finns det billiga kontantkort utan surf?

En nödtelefon med tillgång till sms och samtal kan vara bra att ha i vissa lägen. Det finns flera kontantkort utan surf att välja mellan. Den stora fördelen är att du kommer billigt undan.

Vad är billigast – kontantkort eller abonnemang?

Det beror lite på hur du använder din mobil. Ett mobilabonnemang utan bindningstid med en fast surfmängd och gratis samtal och sms kan te sig billigast. Men använder du inte surfen, samtalen eller sms:en som ingår varje månad betalar du ju helt i onödan. Med kontantkortet betalar betalar du för det du använder, och fyller på vid behov.

Vilket kontantkort är bäst?

Vi listar de bästa kontantkortet just nu. Se de olika alternativen och kan klicka dig vidare och beställ direkt via vår sajt.