Billiga kontantkort till mobil – de här är bäst

Varför ska man välja kontantkort?

Idag blir det allt vanligare att man får en ny mobil på köpet när man tecknar upp sig på ett abonnemang hos en operatör, därför gör många just det valet. Kontantkort har dock många fördelar som är värda att ta hänsyn till  innan man tar steget och tecknar ett abonnemang. För den som vill kunna välja mellan olika prisplaner är kontantkort en bra lösning.

Du är också fri när du använder kontantkort eftersom du själv helt styr över vilka summor du vill ladda på din mobil med. Ett kontantkort ger kort och gott utrymme för flexibelt mobilanvändande. När du vet med dig att du en månad kommer att ringa många samtal kan du ladda på din mobil med en prisplan som passar detta. Om du istället vill surfa mycket på mobilen kan du välja en prisplan med mycket surf.

Kontantkort och mobiloperatörer

Halebop

Halebop har både abonnemang och kontantkort för dig och dina behov. Bra täckning över hela Sverige. Flera olika prisplaner samt de är laddade med mycket surf, samtal och sms. Du skaffar ditt kontantkort från Halebop här nedan:

 

Beställ gratis kontantkort startpaket från Halebop!

Beställ!

 

Hallon

Hallon har seglat upp att bli en av de mest växande mobiloperatörerna av alla i Sverige. De har skapat sin framgång genom att erbjuda billiga abonnemang och kontantkort. De har enkla villkor, mycket surf, samtal och sms till dig som tecknar ett abonnemang eller skaffar ett kontantkort. Passa på att skaffa gratis kontantkort här nedan:

Beställ gratis kontantkort startpaket från Hallon!

Beställ!

Comviq

Comviq är en gammal spelare inom den svenska mobilvärlden. De har lyckats att skapa sin framgång genom att ha bra produkter och tjänster till låga priser. De har fördelaktiga kontantkort laddade med surf, samtal och sms. Bra priser är en självklarhet vad gäller Comviq! Du skaffar ditt kontantkort här nedan:

Beställ gratis kontantkort startpaket från Comviq!

Beställ!

 

mobiltelefonVad ska man tänka på när man väljer kontantkort?

Det finns en mängd olika mobiloperatörer som erbjuder ännu fler prisplaner för kontantkort. Det kan därför vara lite svårt att veta vilken typ av kort du ska välja. Det bästa man kan göra när man står inför det valet är att titta närmare på hur man använder sin mobiltelefon.

En person som ringer mycket kan dra nytta av ett kontantkort med ett fast pris, medan den som surfar mycket väljer det kontantkort med mest mobilsurf för mest förmånligt pris. Om man ringer väldigt få samtal kan en prisplan med rörligt pris ge en den absolut billigaste lösningen.

Slipp bindningstider

En av de absolut största fördelarna med att välja kontantkort istället för abonnemang är att man slipper långa bindningstider på flera år. Med ett kontantkort bestämmer du själv helt när och om du vill ladda på din telefon. Du riskerar heller inte att överraskas av stora mobilräkningar eftersom kortet endast går att använda när det finns pengar på det.

Man kan helt enkelt säga att du betalar för ditt mobilanvändande i förväg istället för i efterhand. Detta kan vara en speciellt bra lösning till barn eftersom man som förälder då har god kostnadskontroll och slipper oväntade överraskningar på mobilräkningen.

4G

Gratis startpaket för kontantkort

  • 0-30 GB
  • Ladda 99:-
0 :-
  • 4-100 GB
  • Ladda 99:-
0 :-