Kontantkort för Mobilt bredband – surfa billigt utan abonnemang

Använd din dator eller surfplatta var du vill

Idag använder vi våra datorer till det mesta, dessutom är det inte alltid vi befinner oss i hemmet när vi arbetar eller roar oss vid datorn. Vid sådana tillfällen ett ett mobilt bredband med kontantkort en utmärkt lösning. Visst kan man också teckna upp sig på ett abonnemang, men det finns många fördelar med att välja just kontantkort. Läs vidare för att få veta mer om dessa fördelar och om hur denna lösning fungerar.

4G

4G kontantkort för mobilt bredband

  • 5-200 GB
från 89 :-
  • 5-60 GB
fr. 149 :-

Så här fungerar mobilt bredband med kontantkort

De flesta operatörer har en lösning för kontant mobilt bredband. I startpaketet för detta  brukar ett modem samt ett kontantkort ingå. Om du använder ditt mobila bredband till en surfplatta behövs dock inget modem, kontantkortet placeras istället direkt i surfplattan. När du väl har fått hem det du behöver är det bara att ladda på med surf och ge dig ut på nätet. Det brukar finnas olika prisplaner med olika mängd surf att välja bland.

Datakort

Du väljer själv hur mycket du behöver. Idag finns också så kallade datakort som kan sättas in i olika enheter vilket gör att fler kan dela på samma surfpott. Man kan säga att ett kontant mobilt bredband liknar kontantkort till telefonen. Du laddar helt enkelt på kortet med den surf du behöver och surfar tills surfpotten tar slut eller tidsgränsen nås (oftast trettio dagar).

Operatörer med trådlöst Internet

Det finns ett flertal operatörer som erbjuder mobilt bredband via kontantkort. Vi har listat några av de allra bästa här nedan för att göra det så enkelt för dig som möjligt att välja rätt mobila bredband till dig och dina behov.

Hallon

Hallon erbjuder kontantkort både vad gäller telefoni och mobila bredband. De har låga priser på alla sina produkter och tjänster och du får mycket surf för pengarna hos Hallon. Läs mer om mobila bredband samt andra produkter hos Hallon här nedan:

Läs mer

Tele2

Tele2 är en stabil och stor aktör inom all form av mobiltelefoni och mobilt bredband i Sverige. De är en av de allra största operatörerna i landet och har varit med länge i mobilbranschen. De har mobila bredband, abonnemang, telefoner samt surfplattor i sitt sortiment. Läs mer om Tele2 här nedan:

Läs mer

Tre

Tre är en av de stora aktörerna inom mobiltelefoni i landet. De har ett snabbt nät som sträcker sig över hela Sverige. Du kan skaffa abonnemang, kontantkort, mobiltelefoner samt surfplattor hos Tre. Läs mer om deras erbjudande på mobilt bredband här nedan:

Läs mer

Fördelar med kontant mobilt bredband

wlan mobilt bredbandSom tidigare nämndes finns det många fördelar med kontant mobilt bredband. Den största fördelen är nog friheten det ger. När du inte behöver ditt bredband behöver du heller inte ladda på det.

Detta är en stor skillnad från ett abonnemang där fakturorna trillar in trots att surfpotten är orörd. Bredband av den här typen är också mycket bra om du till exempel redan har en internetlösning hemma men vill ha surf även i sommarstugan.

Ekonomiskt med mobilt bredband

Du behöver då endast ladda på ditt kontantkort när du åker dit och ska nyttja ditt bredband, övrig tid kostar det dig ingenting. På det här sättet kan kontant mobilt bredband bli en väldigt kostnadseffektiv lösning för den som surfar mer sällan.

Idag erbjuder dock många caféer, restauranger och andra platser där mycket människor rör sig gratis WIFI. Ett hett tips är att koppla ned ditt mobila bredband när du befinner dig på sådana platser och istället använda det WIFI som erbjuds. På så sätt sparar du på din egen surfpott.

4G

4G kontantkort för mobilt bredband

  • 5-200 GB
från 89 :-
  • 5-60 GB
fr. 149 :-