Samsung med kontantkort

Det kan kännas dyrt att köpa en kontantkortstelefon och betala allt på en gång när du köper den. Men det finns fördelar med att betala hela telefonen på en gång. Även om du köper en kontantkortstelefon kan du välja mellan en hel del modeller. Här har vi listat de operatörer som säljer Samsung till ditt kontantkort.

4G

Gratis startpaket för kontantkort

  • 0-30 GB
  • Ladda 99:-
0 :-
  • 4-100 GB
  • Ladda 99:-
0 :-

Kontantkort till Samsung

Om du skaffar en Samsung får du en innovativ telefon där du kan välja mellan enklare modeller och mer avancerade modeller med pennor och kant-till-kant displayer. Samsung använder operativsystemen Android och är kompatibel med alla dina Google-tjänster. Deras mest kända serie är Galaxy och det var när den kom ut på marknaden som den blev en fullvärdig konkurrent till Apples iPhone.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Halebop!

halebop kontantkort

Beställ!

Beställ gratis kontantkort startpaket från Tre!

tre kontantkort

Beställ!

Beställ gratis kontantkort startpaket från Comviq!

comviq kontantkort

Beställ!

Fördelar med kontantkortstelefon

Även om det kan kännas saftigt att betala hela summan direkt så tjänar du pengar på att göra det. När du delbetalar en telefon får du i slutändan betala mer än telefonen är värd. Du slipper dessutom betala av en telefon som du kanske vill byta ut mot slutet av delbetalningsperioden eller långt mycket tidigare.

Ännu billigare kan det bli när du köper en kontantkortstelefon. Istället för att välja de allra senaste modellerna kan du istället hitta tidigare års modeller till ett betydligt lägre pris. Det är inte så enorma skillnader mot de nyare modellerna om du inte verkligen tycker det är superviktigt med en ännu bättre kamera eller de allra nyaste tillkomna funktionerna. Väntar du med att köpa tills strax före mobiloperatörerna bestämmer sig för att sluta sälja en äldre modell är priset som allra lägst. Trots ett mycket lägre pris får du en minst lika bra telefon som ändå har mycket bra prestanda.

Samsung kontantkort

När du handlar kontantkortstelefon

När du handlar en kontantkortstelefon ska du komma ihåg att telefonen kan vara operatörslåst. Det betyder att du inte kan sätta i ett kontantkort från en annan operatör i den telefonen. Oftast kan du låsa upp telefonen för en kostnad och därefter använda vilken operatör du vill i telefonen.

Vill du ha möjligheten att kunna byta fritt mellan mobiloperatörerna eftersom det prismässigt kan löna sig med alla erbjudanden som dyker upp hela tiden kan det vara viktigt att se till att telefonen inte är operatörslåst. Bestämmer du dig ändå för att köpa en operatörslåst telefon går det oftast bra att be operatören låsa upp telefonen för en kostnad. När telefonen väl är upplåst kan du sedan använda vilken mobiloperatör du vill till din telefon.

Operatörer med Samsung kontantkortstelefon

Halebop

halebop kontantkort

Hos Halebop har du ett stort utbud av olika telefonmodeller till ditt kontantkort. Du får ett gratis kontantkort och hittar alltid veckans deal och olika kampanjer på telefoner.

Hos Halebop hittar du: Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy S9 plus, Samsung Galaxy A6, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy A8, Samsung Galaxy A5 2017, Samsung Galaxy Note9 och Samsung Galaxy Note8.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Halebop!

Beställ!

Comviq

comviq kontantkort

Eftersom Comviq har varit kontantkortsspecialister länge så har de ett stort utbud av kontantkortstelefoner. Ett kostnadsfritt kontantkort ingår i alla deras kontantkortstelefoner. Operatören har den senaste Samsungmodellen men även billigare alternativ för dig som inte vill betala så mycket. En operatörslåst Comviqtelefon fungera även med Tele2 SIM-kort.

Hos Comviq kan du köpa: Samsung Galaxy S9 plus, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note8, Galaxy Xcover4 och Samsung Galaxy S7.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Comviq!

Beställ!

Tre

tre kontantkort

Hos Tre kan du välja att köpa alla deras telefoner som kontantkortstelefon. När du handlar din iPhone från Tre får du med ett gratis kontantkort och dessutom så ingår Wifi-samtal som gör att du kan ringa gratis över Wifi.

Hos Tre hittar du: Samsung Galaxy S9 plus, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S8 och Samsung Galaxy 8 plus.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Tre!

Beställ!

Telia

Telia

Ett gratis kontantkort ingår när du handlar en kontantkortstelefon från Telia och du får snabb surf genom Sveriges bästa täckning. Alla deras telefoner går att köpa som kontantkortstelefon och du hittar flera olika modeller och prisklasser. Du kan även hitta erbjudande med inbytesrabatt av din gamla telefon.

Hos Telia hittar du: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 plus, Samsung Galaxy A8, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 plus, Samsung Galaxy Xcover4 och Samsung Galaxy A6.

Tele2

Även om Tele2 inte säljer kontantkortstelefoner kan du köpa en telefon utan abonnemang. Eftersom de inte är operatörslåsta kan du köpa en telefon från Tele2 och sätta i kort från vilken operatör som helst i telefonen. Tele2 är även den enda operatören som låter dig delbetala din telefon på 6, 12 eller 24 månader utan att teckna abonnemang.

Hos Tele2 hittar du: Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy S9 plus, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Xcover4 och Samsung Galaxy Note8.

Kan jag delbetala min Samsung-telefon med kontantkortet?

Det är populärt att passa på att köpa en ny mobil när man skaffar nytt abonnemang. Då blir telefonen operatörslåst och delbetalas under en bestämd tid med abonnemanget. Vill du inte ha ett abonnemang utan kontantkort i stället måste du dock köpa telefonen separat.

Vilka operatörer har Samsung-mobiler och kontantkort?

De allra flesta operatörer som säljer mobiltelefoner har flera Samsung-telefoner i sitt utbud. På den här sajten hittar du länkar till operatörer som säljer kontantkort och Samsung-lurar.

Är Samsung bättre än iPhone?

Det är en fråga som får olika svar beroende på vem du frågar. Vill man vara diplomatisk kan man säga att både Apple och Samsung tillverkar fantastiska telefoner. Flera av Samsungs telefoner har funktioner som iPhone inte har och vice versa. Operativsystemen fungerar också på lite olika sätt. Vilken av tillverkarna som är bäst är helt enkelt en fråga om tycke och smak.

Vilken operatör har billigast pris på Samsung och kontantkort?

Operatörerna har med jämna mellanrum kampanjerbjudanden och prissänkta Samsung-telefoner. Det är därför svårt att på rak arm säga vilken av dem som är billigast på den här punkten. Kika gärna runt på de olika operatörernas hemsidor innan du bestämmer dig för att köpa.

Vilken modell av Samsung ska jag välja?

De senaste Samsung-modellerna är mycket avancerade och kostar också därefter. Det är upp till dig om du tycker det är värt att betala den höga prislappen. Men Samsung är kända för att producera bra telefoner i alla prissegment. Vissa återförsäljare har också bättre begagnade Samsung-telefoner till bra priser. Välj telefon efter preferenser och plånbok.