Det kan kännas dyrt att köpa en kontantkortstelefon och betala allt på en gång när du köper den. Men det finns fördelar med att betala hela telefonen på en gång. Även om du köper en kontantkortstelefon kan du välja mellan en hel del modeller. Här har vi listat de operatörer som säljer Samsung till ditt kontantkort.

Kontantkort med gratis starpaket

hallon kontantkort

4-100 GB
Ladda 99:-
halebop kontantkort

2-100 GB
Ladda 129:-
comviq kontantkort

0,5-100 GB
Ladda 45:-

Kontantkort till Samsung

Om du skaffar en Samsung får du en innovativ telefon där du kan välja mellan enklare modeller och mer avancerade modeller med pennor och kant-till-kant displayer. Samsung använder operativsystemen Android och är kompatibel med alla dina Google-tjänster. Deras mest kända serie är Galaxy och det var när den kom ut på marknaden som den blev en fullvärdig konkurrent till Apples iPhone.

Fördelar med kontantkortstelefon

Även om det kan kännas saftigt att betala hela summan direkt så tjänar du pengar på att göra det. När du delbetalar en telefon får du i slutändan betala mer än telefonen är värd. Du slipper dessutom betala av en telefon som du kanske vill byta ut mot slutet av delbetalningsperioden eller långt mycket tidigare.

Ännu billigare kan det bli när du köper en kontantkortstelefon. Istället för att välja de allra senaste modellerna kan du istället hitta tidigare års modeller till ett betydligt lägre pris. Det är inte så enorma skillnader mot de nyare modellerna om du inte verkligen tycker det är superviktigt med en ännu bättre kamera eller de allra nyaste tillkomna funktionerna. Väntar du med att köpa tills strax före mobiloperatörerna bestämmer sig för att sluta sälja en äldre modell är priset som allra lägst. Trots ett mycket lägre pris får du en minst lika bra telefon som ändå har mycket bra prestanda.

Samsung kontantkort

När du handlar kontantkortstelefon

När du handlar en kontantkortstelefon ska du komma ihåg att telefonen kan vara operatörslåst. Det betyder att du inte kan sätta i ett kontantkort från en annan operatör i den telefonen. Oftast kan du låsa upp telefonen för en kostnad och därefter använda vilken operatör du vill i telefonen.

Vill du ha möjligheten att kunna byta fritt mellan mobiloperatörerna eftersom det prismässigt kan löna sig med alla erbjudanden som dyker upp hela tiden kan det vara viktigt att se till att telefonen inte är operatörslåst – vilket de allra flesta inte är.

Bestämmer du dig ändå för att köpa en operatörslåst telefon går det oftast bra att be operatören låsa upp telefonen för en kostnad. När telefonen väl är upplåst kan du sedan använda vilken mobiloperatör du vill till din telefon.

Operatörer med Samsung kontantkortstelefon

Comviq

comviq kontantkort

Eftersom Comviq har varit kontantkortsspecialister länge så har de ett stort utbud av kontantkortstelefoner. Ett kostnadsfritt kontantkort ingår i alla deras kontantkortstelefoner. Operatören har den senaste Samsungmodellen men även billigare alternativ för dig som inte vill betala så mycket. En operatörslåst Comviqtelefon fungera även med Tele2 SIM-kort.

Hos Comviq kan du köpa de senaste modellerna från Samsung, Apple, Motorola, Sony och Xiaomi. Alla finns som kontantkortstelefoner.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Comviq

Läs mer och beställ

Halebop

halebop kontantkort

Hos Halebop har du ett stort utbud av olika telefonmodeller, bland annat de allra senaste från Samsung. Tyvärr så säljer Halebop endast sina mobiltelefoner med abonnemang. De går alltså inte att köpa som kontantkortstelefoner. Man kan dock välja om man vill delbetala telefonen, eller köpa den direkt. Deras abonnemang är dessutom väldigt prisvärda och likvärdiga ett bra kontantkort med fast pris.

Hos Halebop hittar du, förutom de senaste modellerna från Samsung, även begagnade modeller från populära märken.

Beställ gratis kontantkort startpaket från Halebop

Läs mer och beställ

Telia

Telia Operatör

Ett gratis kontantkort ingår när du handlar en kontantkortstelefon från Telia och du får snabb surf genom Sveriges bästa täckning. Alla deras telefoner går att köpa som kontantkortstelefon och du hittar flera olika modeller och prisklasser. Du kan även hitta erbjudande med inbytesrabatt av din gamla telefon.

Hos Telia hittar du alla Samsungs senaste modeller, men även telefoner från Apple, Xiaomi, Sony och Doro.

Kan jag delbetala min Samsung-telefon med kontantkortet?

Det är populärt att passa på att köpa en ny mobil när man skaffar nytt abonnemang. Då blir telefonen operatörslåst och delbetalas under en bestämd tid med abonnemanget. Vill du inte ha ett abonnemang utan kontantkort i stället måste du dock köpa telefonen separat.

Vilka operatörer har Samsung-mobiler och kontantkort?

De allra flesta operatörer som säljer mobiltelefoner har flera Samsung-telefoner i sitt utbud. På den här sajten hittar du länkar till operatörer som säljer kontantkort och Samsung-lurar.

Är Samsung bättre än iPhone?

Det är en fråga som får olika svar beroende på vem du frågar. Vill man vara diplomatisk kan man säga att både Apple och Samsung tillverkar fantastiska telefoner. Flera av Samsungs telefoner har funktioner som iPhone inte har och vice versa. Operativsystemen fungerar också på lite olika sätt. Vilken av tillverkarna som är bäst är helt enkelt en fråga om tycke och smak.

Vilken operatör har billigast pris på Samsung och kontantkort?

Operatörerna har med jämna mellanrum kampanjerbjudanden och prissänkta Samsung-telefoner. Det är därför svårt att på rak arm säga vilken av dem som är billigast på den här punkten. Kika gärna runt på de olika operatörernas hemsidor innan du bestämmer dig för att köpa.

Vilken modell av Samsung ska jag välja?

De senaste Samsung-modellerna är mycket avancerade och kostar också därefter. Det är upp till dig om du tycker det är värt att betala den höga prislappen. Men Samsung är kända för att producera bra telefoner i alla prissegment. Vissa återförsäljare har också bättre begagnade Samsung-telefoner till bra priser. Välj telefon efter preferenser och plånbok.