För att du ska kunna leva så mycket som möjligt för så lite som möjligt kan du dra nytta av olika rabatterade seniorabonnemang som finns till din mobiltelefon. Här hittar du de operatörer som erbjuder speciella abonnemang för dig som är senior.

Bäst pensionärsabonnemang

Vimla mobilabonnemang

Seniorabonnemang för alla 55+

3 – 75 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 100 kr


Seniorrabatt för alla 55+

4 – 16 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 89 kr


Seniorabonnemang för 55+

2 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 125 kr

Mobilabonnemang för seniorer

Det finns flera olika operatörer och abonnemang som ger dig fast pris för låga månadsavgifter. Du kan ändå få en lägre månadsavgift eller mer för pengarna om du är 55 år eller äldre genom att ta del av de olika seniorabonnemangen som operatörerna erbjuder.

Oftast erbjuder operatörerna ett bra pris på abonnemang med fria samtal och sms. Därför är det oftast billigast att teckna ett sådant abonnemang även om man inte använder telefonen särskilt mycket.

Tillhör du de seniorer som använder internet mycket för att lyssna på musik, se på film, blogga och att vara mer social på de sociala medierna som finns kan du behöva ett abonnemang med lite mer surf. En del seniorabonnemang är lite snålt tilltagna vad gäller surfmängden då inte alla operatörer har anpassat sina abonnemang för hur seniorer använder internet idag.

Tycker du om att resa mycket i utlandet kan det också vara värt att kolla upp vilka seniorabonnemang som passar för dina utlandsresor. Det kan vara olika samtalstaxor beroende på vilka länder du besöker och för vissa länder blir det ingen prisskillnad alls jämfört med Sverige.

Seniorabonnemang mobil

Hallon för dig som är 55+

hallon kontantkort

Hallon har flera olika abonnemang för billiga priser och som senior får du mer surf för pengarna. I alla deras abonnemang har du fria samtal, sms och mms och väljer abonnemang efter hur mycket surf du vill ha.

Läs mer och beställ

Vimla för dig som är 55+

Vimla

Hos Vimla får du mer surf för pengarna. När du väljer abonnemang klickar du i 55+ och får då högre surf till bättre pris på det prispaket som du har valt.

Läs mer och beställ

Comviq för dig som är 55+

comviq kontantkort

Comviq har seniorabonnemang med fastpris och flera olika surfmängder. Surfen sparas och de större abonnemang har utlandsminuter som ingår.

Om du är ute efter ett kontantkort har Comviq fastpris mini. Ett kontantkort som gör det billigt för dig att ringa och skicka sms – om du inte gör det så ofta. Du får ett antal samtalsminuter, sms och mms som du får använda upp under månaden.

Läs mer och beställ

Bäst pensionärsabonnnemang

Vimla mobilabonnemang

Seniorabonnemang för alla 55+

3 – 75 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 100 kr


Seniorrabatt för alla 55+

4 – 16 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 89 kr


Seniorabonnemang för 55+

2 – 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 125 kr

Det billigaste abonnemanget

hallon kontantkort

Hallon erbjuder ett billigt abonnemang där du betalar en fast månadsavgift och får fria samtal, sms och surf. När du tecknar abonnemang hos dem får du de första månaderna till ett rabatterat pris. Om du sen inte är nöjd kan du enkelt säga upp abonnemanget och prova en annan operatör.

Comviq har ett Fastpris mini som också passar dig som använder telefonen lite mer. Du får ett visst antal samtalsminuter, sms, mms och surf och du betalar samma pris varje månad.

Vimla

Vimlas billigaste abonnemang ger dig fria samtal, sms och mms och en hel del surf. Precis som hos Hallon så betalar du halva avgiften under de tre första månaderna och eftersom du inte har någon bindningstid kan du säga upp abonnemanget när du vill.

Vilka operatörer har seniorabonnemang?

Alla operatörer har inte seniorrabatt men många har det. Framförallt de virtuella operatörerna, som Vimla, Comviq och Hallon, har riktigt fina seniorerbjudanden som ger dig mer för pengarna.

Vilket seniorabonnemang är billigast?

Vill du som senior spara så mycket pengar som möjligt ska du välja någon av lågprisoperatörerna. De ger dig mest för pengarna. De bästa mobilabonnemangen med seniorrabatt hittar du här.

Vad ingår i ett seniorabonnemang?

Ett seniorabonnemang fungerar på samma sätt och har samma villkor som vilket mobilabonnemang som helst. Seniorabonnemangen brukar antingen ge en lite högre surfmängd eller en prissänkning på de vanliga mobilabonnemangen som erbjuds.

Måste jag vara pensionär för att skaffa seniorabonnemang?

Nej. De flesta operatörer med seniorabonnemang räknar dig som senior redan från 55 års ålder. Det är alltså fritt fram att skaffa seniorabonnemang även om du är många år från pensionering.

Hur hittar jag de senaste seniorerbjudandena?

På den här sidan hittar du de bästa seniorabonnemangen just nu. De är utan bindningstid och du väljer själv hur mycket surf som ska ingå. Du kan klicka dig vidare och skaffa ditt abonnemang direkt via sidan.