Gratis startpaket för kontantkort

Få ett startpaket för kontantkort gratis

Om du inte har kontantkort sedan tidigare, eller om du vill byta operatör, så finns det många startpaket att välja bland. Alla operatörer erbjuder dig dessutom ett gratis startpaket om du beställer online. Det innebär att du får ditt nya kontantkort hemskickat helt utan kostnad. Sedan kan du ladda kontantkortet med den prisplan som passar dig. Det gör det enklare än någonsin att skaffa sig ett kontantkort.

Startpaket Halebop kontantkort

Halebop är ett av de mest populära kontantkorten när det kommer till mobiltelefoni. De har bra priser, snabb surf och en stor gedigen supportservice. Halebop har länge varit ungdomarnas favorit, men numera är det många äldre och familjer som skaffar både abonnemang och kontantkort från Halebop.

 

Startpaket Hallon kontantkort

Hallon är en riktigt populär mobiloperatör och det är många som skaffar både kontantkort, mobilt bredband samt mobilabonnemang från Hallon nu. De har ett snabbt mobilnät, riktigt låga priser samt du får mycket surfmängd per månad för dina pengar.

 

Startpaket Comviq kontantkort

Comviq var först i Sverige med kontantkort och vem har inte haft ett sådant? Deras slogan är Billigt! Billigt! Billigt! De lever upp till detta epitet och du kan skaffa kontantkort samt mobilabonnemang till låga priser från Comviq!

 

startpaket

Vad ingår i startpaketet?

I ett startpaket för kontantkort brukar  ett kontantkort med sim-kort ingå. Idag används olika sim-kort till olika telefoner, till exempel micro- och nanokort. Du brukar själv kunna trycka ut det sim-kort som passar dig från kontantkortet.

Du får också ett nytt telefonnummer tillsammans med ditt nya kontantkort. Om du ändå vill behålla ditt gamla nummer så brukar det enkelt gå att anmäla detta hos butiken du köper startpaketet i eller på operatörens hemsida.

Behåll ditt nummer

Det är med andra ord inte så att du behöver ändra ditt nummer bara för att du byter till en ny operatör. Vissa operatörer är så generösa att de bjuder på en första pott.

Det kan vara att du kan ringa ett visst antal samtal eller ringa under en viss tid. Låt dig dock inte förblindas av detta, utan se noga efter vad det kommer att kosta dig att använda dig av operatören i längden.

Vad ska man tänka på innan man beställer startpaket?

Innan du köper ett startpaket ska du tänka på att välja en operatör som passar dig och dina behov. Var därför noga med att kontrollera operatören innan du slår till. De saker du bör undersöka extra är kostnaden för samtal, surfmängd och lösningar för fast och rörligt pris. Ta hänsyn till hur ditt telefonanvändande ser ut när du gör dessa val.

Om du ringer mycket kan det till exempel vara en god idé att välja en operatör som har en förmånlig prisplan för fast pris med fria samtal. Den som använder mycket mobilsurf behöver istället titta extra på prisbilden för detta och dessutom se till att operatören erbjuder tillräcklig surfmängd. Gör du bara ett gott förarbete kommer du sedan att vara väldigt nöjd med ditt startpaket.

4G

Gratis startpaket för kontantkort

  • 0-30 GB
  • Ladda 99:-
0 :-
  • 4-25 GB
  • Ladda 99:-
0 :-