Gratis startpaket för kontantkort

Få ett startpaket för kontantkort gratis

Om du inte har kontantkort sedan tidigare eller om du vill byta operatör så finns det många startpaket att välja bland. Alla operatörer erbjuder dig dessutom ett gratis startpaket om du beställer online. Det innebär att du får ditt nya kontantkort hemskickat helt utan kostnad. Sedan kan du ladda kontantkortet med den prisplan som passar dig. Det gör det enklare än någonsin att skaffa sig ett kontantkort.

Startpaket Halebop kontantkort

halebop kontantkort

Halebop är ett av de mest populära kontantkorten när det kommer till mobiltelefoni. De har bra priser, snabb surf och en stor gedigen supportservice. Halebop har länge varit ungdomarnas favorit men numera är det många äldre och familjer som också skaffar både abonnemang och kontantkort från Halebop.

 
 

Startpaket Hallon kontantkort

hallon kontantkort

Hallon är en riktigt populär mobiloperatör och det är många som skaffar både kontantkort, mobilt bredband samt mobilabonnemang från Hallon nu. De har ett snabbt mobilnät, riktigt låga priser samt du får mycket surfmängd per månad för dina pengar.

Startpaket Comviq kontantkort

comviq kontantkort

Comviq var först i Sverige med kontantkort och vem har inte haft ett sådant? Deras slogan är Billigt! Billigt! Billigt! De lever upp till detta påstående och du kan skaffa kontantkort samt mobilabonnemang till låga priser från Comviq!

 
 

startpaket

Vad ingår i startpaketet?

I ett startpaket för kontantkort brukar ett kontantkort med sim-kort ingå. Idag används olika sim-kort till olika telefoner, till exempel micro- och nanokort. Du brukar själv kunna trycka ut det sim-kort som passar din enhet från kontantkortet.

Du får också ett nytt telefonnummer tillsammans med ditt nya kontantkort. Om du ändå vill behålla ditt gamla nummer brukar det enkelt gå att anmäla detta hos butiken där du köper startpaketet eller via operatörens hemsida.

Behåll ditt nummer

Det är med andra ord inte så att du behöver ändra ditt nummer bara för att du byter till en ny operatör. Vissa operatörer är så generösa att de också bjuder på en första pott.

Det kan vara att du kan ringa ett visst antal samtal eller ringa under en viss tid. Låt dig dock inte förblindas av detta utan se noga efter vad det kommer att kosta dig att använda dig av operatören i längden.

Vad ska man tänka på innan man beställer startpaket?

Innan du köper ett startpaket ska du tänka på att välja en operatör som passar dig och dina behov. Var därför noga med att kontrollera operatören innan du slår till. De saker du bör undersöka extra är kostnaden för samtal, surfmängd och lösningar för fast och rörligt pris. Ta hänsyn till hur ditt telefonanvändande ser ut när du gör dessa val.

Om du ringer mycket kan det till exempel vara en god idé att välja en operatör som har en förmånlig prisplan för fast pris med fria samtal. Den som använder mycket mobilsurf behöver istället titta extra på prisbilden för detta och dessutom se till att operatören erbjuder tillräcklig surfmängd. Gör du bara ett gott förarbete kommer du sedan att vara väldigt nöjd med ditt startpaket.

4G

Gratis startpaket för kontantkort

 • 0-30 GB
 • Ladda 99:-
0 :-
 • 4-100 GB
 • Ladda 99:-
0 :-

Om du beställer ditt kontantkort online så får du det hemskickat helt gratis. Kontantkort är ett enkelt sätt att bara betala för det du behöver och hålla koll på dina mobilkostnader. Här ser du vilka operatörer som erbjuder gratis startpaket med billiga eller prisvärda laddningspaket.

Fritt startpaket och kontantkort

Ett gratis startpaket innebär att du kan beställa ett SIM-kort helt gratis. Du behöver ladda på kortet för att kunna ringa, skicka sms eller surfa men du bestämmer själv när du vill göra det. Om du sedan skulle låta kontantkortet ligga oanvänt så kostar det dig inte ett öre. Hos de flesta operatörerna behöver du däremot ladda på kortet någon gång per år för att det inte ska inaktiveras.

Operatörer med gratis kontantkort för telefon

Du kan få ett kostnadsfritt kontantkort skickat till dig från:

  • Hallon
  • Halebop
  • Telia
  • Comviq
  • Telenor
  • Tre

Fördelar med kontantkort

Dagens kontantkort är utmärkt för dig som vill vara flexibel i ditt användande och ha kontroll på dina kostnader. Eftersom du själv väljer vilket paket du vill ladda kan du enkelt öka eller minska både kostnad och förbrukning utan att behöva byta abonnemang eller operatör.

Fast paket eller saldo

De flesta operatörer erbjuder prisvärda paket för kontantkort oavsett om du ringer mycket eller mest använder telefonen för att surfa. Du kan välja mellan att ladda på ett saldo där du betalar för varje samtal och sms eller köpa ett fast paket.

Ett fast paket innebär att du köper en viss mängd samtal, sms, mms och surf som du kan använda under en viss period. Istället för att du har pengar på ditt kontantkort får du då en pott du använder. Oavsett om du bara behöver ringa, skicka sms eller bara vill ha en massa surf finns det ett paket som passar för det. Det finns även paket och fördelaktiga påfyllnadssaldon för dig som vill ringa till eller från utlandet.

Föra över befintligt nummer

När du beställer ett nytt kontantkort kan du välja mellan att få ett nytt nummer eller kostnadsfritt föra över ditt befintliga telefonnummer. Om du för över ditt nuvarande nummer behöver du inte göra någonting annat än att sätta in SIM-kortet när det väl har aktiverats av din nya operatör. Sen är det bara att ladda på kortet och börja ringa, skicka sms eller surfa.

Gratis kontantkort för mobilt bredband

De flesta operatörerna erbjuder fasta paket för extra surf. Om du vill ha ett mobilt bredband i din surfplatta eller använda en router som ger trådlöst Wifi kan du skaffa ett kostnadsfritt kontantkort du fyller på med surf. Ett mobilt bredband på kontantkort är perfekt för dig som vanligtvis använder Wifi men vill ha möjligheten att surfa på platser även utan Wifi. Vissa operatörer erbjuder till och med endagssurf för en billig slant.

Fri roaming inom EU/ESS med kontantkort

Bara för att du har ett kontantkort ska du inte behöva stå utan telefon när du är utomlands. Flera operatörer erbjuder fri roaming inom EU/ESS och du kan ibland använda telefonen precis som hemma. Om det inte ingår kan du ofta köpa ett tilläggspaket som gör att du kan använda telefonen utomlands utan att behöva betala extra höga avgifter.

4G

Gratis startpaket för kontantkort

 • 0-30 GB
 • Ladda 99:-
0 :-
 • 4-100 GB
 • Ladda 99:-
0 :-