Kontantkort till surfplatta / iPad

Surfplattor med kontantkort

De flesta förknippar surfplattor med att surfa via WIFI i hemmet eller möjligen på ett café. Klart är i alla fall att surfplattan i de flesta fall behöver en internetuppkoppling för att vara intressant att att använda. På vissa platser finns dock ingen internetuppkoppling, till exempel på stranden eller i sommarstugan.  Det är en av anledningarna till att det kan vara bra att utrusta din surfplatta med kontantkort.

På så sätt kan du använda den när du befinner dig på platser utan WIFI. Det kan också vara en bra lösning om du vet med dig att du bara kommer att använda din surfplatta ibland. Om så är fallet kan du helt enkelt bara ladda på den med surf vid de tillfällen du behöver den.

Mobiloperatörer och kontantkort

Här nedan skall du få tre bra alternativ när det kommer till surfplattor och iPads tillsammans med kontantkort. Du laddar på med pengar på ditt kontantkort och sedan är et bara att surfa. Alla operatörer har idag bra täckning nästan överallt i Sverige och detta ger dig snabb uppkoppling när du använder din surfplatta eller iPad.

Halebop

Halebop är en trygg och stabil operatör vad gäller både abonnemang och kontantkort. Ungdomarnas favorit under flera år vad. De har bra priser och bra täckning över hela landet. Du kan skaffa gratis kontantkort till din platta via deras hemsida:

Beställ mobilt bredband från Halebop!

Beställ!

Hallon

Hallon är den operatör som skaffat massor med kunder under de senaste åren med sina billiga erbjudande vad gäller både kontantkort och abonnemang. De har bra täckning över hela landet och ett av de snabbaste nätet av alla operatörer. Skaffa kontantkort till din platta här nedan:

Beställ mobilt bredband startpaket från Hallon!

Beställ!

Hur fungerar det?

Förutsättningen för att du ska kunna använda kontantkort till din surfplatta är att det finns plats att stoppa in ett sim-kort i den. Till surfplatta går det nämligen oftast inte att använda ett externt modem. Man kan säga att kontantkort till surfplattan fungerar på exakt samma sätt som kontantkort till mobiltelefonen. Många av de vanliga mobiloperatörerna erbjuder också denna typ av lösning.

Simkort för surfplatta

När du satt in sim-kortet i din surfplatta laddar du helt enkelt på den med så mycket surf som du önskar. Olika operatörer erbjuder olika prisplaner för detta, det gäller bara för dig att välja den som passar dig och dina surfvanor bäst. Vill du kunna ta med dig din surfplatta och göra enkla sökningar behöver du inte ladda på den med så många GB. Om du däremot vet med dig att du kommer att använda den mycket på platser som saknar WIFI laddar du på den med mer surf.

 

surfplattaAnvänd kontantkortet smart

När du har kontantkort i din surfplatta är det viktigt att tänka på att inte använda det i onödan och på så sätt  kasta pengar i sjön. Mobilsurf försvinner ganska fort om man ägnar sig åt data-krävande aktiviteter som att titta på Youtube-klipp eller spela onlinespel, därför är det smart att koppla ned mobilsurfen på surfplattan så fort du kommer till en plats som erbjuder WIFIi. På så sätt räcker din mobilsurf mycket längre.

Ett kontantkort är lämpligt för alla surfplattor oavsett fabrikat. Apples iPad eller Samsungs surfplatta funkar lika bra med ett kontantkort. Alternativet till att ha ett kontantkort är ett abonnemang, vilket oftast kostar mer, men å andra sidan oftast har mer inkluderad datatrafik.

 

4G

Kontantkort till surfplatta med mycket surf

  • 30 GB surf
  • Fria sms
  • Fria samtal
0 :-
  • 25 GB surf
  • Fria sms
  • Fria samtal
0 :-