Tanka kontantkortet online

Idag kan du ringa lika billigt med ett kontantkort som du kan med ett abonnemang, och du kan enkelt byta påfyllnadspaket varje månad. Operatörer erbjuder flera olika sätt för dig att fylla på ditt kontantkort enkelt och online. Här ser du hur du tankar ditt kontantkort online.

4G

Gratis startpaket för kontantkort

  • 0-30 GB
  • Ladda 99:-
0 :-
  • 4-100 GB
  • Ladda 99:-
0 :-

Ladda och tanka ditt kontantkort

Skillnaden mellan ett mobilabonnemang och ett kontantkort är att du behöver ladda på kontantkortet varje månad eller när ditt fasta pakets giltighetstid har löpt ut. Du kan fylla på ditt kontantkort på flera olika sätt och kan välja det sätt som passar dig bäst. Det gör det enkelt och smidigt att ladda på ditt kontantkort.

Fyll på genom app

Vissa operatörer har skapat egna appar som gör det oerhört enkelt för dig att ladda på ditt kontantkort direkt. Du registrerar ditt betalkort, använder Swish eller internetbank och fyller på kontantkortet direkt. Ladda ner deras appar i Google Play eller genom AppStore.

Tanka mobilen online

På operatörens hemsida

Du kan alltid tanka på ditt kontantkort på operatörens hemsida. Du väljer då paket eller valfritt belopp och betalar genom kortbetalning, internetbank och i vissa fall Swish. Har du fått ett värdebevis från en återförsäljare så kan du också ange koden på hemsidan.

Automatisk påfyllning

Flera operatörer har prenumerationsfunktioner på sina påfyllnadspaket. Då fylls ditt kontantkort på automatiskt när giltighetstiden har löpt ut. Ibland startar du prenumerationen genom operatörens app, och andra gånger är det via deras hemsida.

Internetbank

Du kan använda din internetbank för att ladda på ditt kontantkort. Det kan skilja sig mellan banker och operatörer, men oftast finns de största och vanligaste operatörerna direkt i din bank. Det är ett av de säkraste sätten att göra köp online.

Värdebevis från återförsäljare

Om du har köpt ett värdebevis från en återförsäljare så får du flera alternativ på värdebeviset för hur du laddar ditt kontantkort. Du kan bland annat välja att gå in på operatörens hemsida och skriva in koden som du fått på ditt värdebevis.

Tanka innan paketet är slut

De flesta kontantkortspaket är giltiga under en månad. Om du skulle ha använt upp hela paketet innan giltighetstiden har löpt ut så kan du såklart fylla på kontantkortet innan giltighetstidens slut. Har du inte använt upp potten innan giltighetstiden löper ut så behöver du ändå ladda på det när giltighetstiden har löpt ut eftersom din pott då försvinner. Fyller du på ditt kontantkort när du har kvar på din pott och giltighetstiden inte har löpt ut så aktiveras potten när den första giltighetstiden löpt ut.

Saldo

Det finns saldo som du kan ladda på som inte har en giltighetstid och finns kvar tills du använder upp det. Oftast är det dock billigare att köpa ett fast paket eftersom du med saldo får betala för varje samtal, SMS, MMS och antal GB som du använder. Saldot är däremot bra att ha ifall det skulle gå en tid mellan att paketet har slutat gälla och att du köper ett nytt. Då slipper du ha en telefon som du inte kan ringa ifrån.

Ladda Halebop kontantkort

Ladda Hallon kontantkort

Ladda Comviq kontantkort