Tele2 Operatör

Tele2 är en av de större mobiloperatörerna som har erbjudit tjänster inom mobiltelefoni sedan 1993. Om du är ute efter ett abonnemang där du alltid får fria samtal, SMS och MMS och väljer bara surf. Här kan du läsa mer om operatören Tele2.

Om Tele2

Tele2 erbjuder fast telefoni, mobiltelefoni, bredband och IoT-tjänster. De har sitt egna telenät och hade i den senaste undersökningen från svenskt Kvalitetsindex högst kundnöjdhet hos privatkunder av alla större operatörerna på marknaden. För en tid sedan så valde de att ta bort sin bindningstid och ersatte alla abonnemang med abonnemang där du får fria samtal, SMS och MMS.

Den enkla mobiloperatören

Eftersom Tele2 erbjuder fem olika abonnemang som alla ger fria samtal, SMS och MMS. Det enda du behöver välja är surfmängden som du vill ha varje månad. Eftersom de inte har någon bindningstid kan du byta mellan de olika abonnemangsformerna om det du har valt inte passar dig.

Du kan välja att köpa en telefon till ditt abonnemang och delbetala den på 6, 12 eller 24 månader. Om du tecknar abonnemang online så slipper du uppläggningsavgiften. Om du är student så får du 20 % rabatt på deras abonnemang och kan köpa en telefon till rabatterat pris. De har även roterande kampanjer för studenter som kan ge fördelaktiga erbjudanden när du tecknar abonnemang, skaffar mobilt bredband eller köper en telefon eller surfplatta.

Tele2 operator

Tele2:s fria abonnemang

Hos Tele2 har du fem abonnemang att välja mellan. Du får fria samtal, SMS och MMS i alla abonnemang och väljer det abonnemang du vill ha utifrån mängden surf. Om du tecknar ett abonnemang med 8–30 GB surf så får du 50 GB extra som du kan surfa på inom Sverige i upp till 6 månader. Du kan även teckna abonnemang för mobilt bredband.

Kontantkort för mobilt bredband

Tele2 erbjuder kontantkort för ditt mobila bredband. Dem kallar det WiFi To Go och det gör att du kan använda ditt mobila bredband när du vill och behöver. Du beställer kontantkortet kostnadsfritt och kan ladda på det med 5–60 GB. Laddningen är giltig i 12 månader och är perfekt för dig som vill ha möjligheten att kunna använda det mobila bredbandet då och då utan att behöva tänka på att ladda på kontantkortet.

Tele2 har även USB-moden, fasta routrar och mobila routrar som gör att du enkelt kan koppla upp dig på ditt trådlösa WiFi på det sätt som passar dig bäst. Om du har tänkt att använda ditt mobila bredband i en stuga eller vill dela det med flera personer så gör du det enkelt med hjälp av ett kontantkort och en router.

Kontantkort för mobiltelefon

Tele2 erbjuder kontantkort genom Comviq. Comviq ägs av Tele2 och använder Tele2:s mobilnät. Om du skaffar ett kontantkort från Comviq och laddar det med deras Amigos-paket så får du ringa gratis mellan alla Comviq och Tele2 användare. Comviq erbjuder även flera olika laddpaket med fast pris, saldo, extra surf och utlandspaket.

Utlandssamtal och support

För att kontakta Tele2 kan du gå in i en av deras butiker eller återförsäljare. Du kan även ringa, mejla, chatta eller söka information på deras supportsida. Med ett abonnemang från Tele2 får du ringa, SMS:a och MMS:a för hela din pott och surfa för upp till 50 GB fritt inom EU/EES på alla deras abonnemang.

Om du vill skaffa ett kontantkort från Comviq så kan du ladda det med ett av deras utlandspaket eller saldo och använda telefonen utomlands. Du får använda 10 GB surf kostnadsfritt inom EU/EES med Comviqs fasta paket på kontantkort.