Tre är kända för att alltid ha de senaste produkterna inom mobiltelefoni. Hos dem kommer du med största chans att hitta det absolut senaste och mycket av det. Utöver att du kan surfa i 5G kan du välja bland flera olika mobilabonnemang och abonnemang för mobilt bredband.

Tre mobilabonnemang

tre kontantkort

5 – fri GB
Från 199:-

En mobiloperatör i framkant

Hos Tre hittar du mobilabonnemang och mobila bredband med riktigt mycket surf.

Just nu håller mobiloperatören på att uppdatera sitt nät så att du ska kunna surfa i 5G och 5G+ – högsta möjliga hastighet. I Tres fyndhörna kan du hitta bra deals på telefoner för abonnemang. Det finns flera erbjudanden för telefoner och tillbehör men oftast innebär dessa erbjudanden att du behöver teckna ett abonnemang.

Tre operator

Obegränsad surf för bredband via mobilnätet

För dig som väljer bredband via mobilnätet istället för mobilt bredband kan du numera få tillgång till obegränsad surf hos Tre. Tjänsten heter 3Bredband Hemma och är ett bredband som går över mobilnätet men som är knutet till adressen och det går därför inte att ta med sig bredbandet någon annanstans.

Vill du hellre kunna ta med dig bredbandet har Tre även mobilt bredband via tjänsten 3Bredband Go men då är surfen begränsad.

Tre abonnemang

Tre erbjuder en mängd olika abonnemang med olika bindningstider, surfmängder och samtalsminuter. Vill du köpa en sprillans ny telefon tillsammans med ditt abonnemang behöver du binda upp dig i 12 eller 24 månader.

Tre kontantkort

Tre erbjöd länge kontantkort, men har tyvärr slutat med det. Istället rekommenderar vi Tres systeroperatör Hallon som har de mest prisvärda kontantkorten på marknaden.

Hos Hallon hittar du kontantkort för mobiltelefoni och mobilt bredband. Kontantkorten för mobiltelefonen har ett fast pris där samtal, sms och en viss surfmängd ingår under hela giltighetstiden. Giltighetstiden ligger på 30 dagar.


Billiga kontantkort

Upp till 100 GB surf

Fria samtal & sms

Beställ nu

Från 99 kr

Hur är Tre som operatör?

Tre är en stor och etablerad operatör som har sitt eget nät. De har gjort sig kända för att ett bra utbud av mobiltelfoner och gå egna vägar med sina abonnemang. Företag och personer som behöver lösningar för utlandssamtal och mobiltelefoni på resa väljer ofta Tre.

Hur är täckningen hos Tre?

I dag är Tre:s nät välutbyggt och fungerar bra för de flesta svenskar. I glesbygden och de norra delarna är det inte säkert att Tre alltid har lika bra täckning som exempelvis Telia. De svenska operatörernas täckningskartor hittar du här.

Vilka operatörer kan jag välja i stället för Tre om jag vill ha lägre månadskostnad?

En av de bästa lågprisoperatörerna är Hallon. De har varit med länge, har riktigt prisvärda abonnemang och går dessutom i Tre:s nät. Men det finns även andra lågprisalternativ som fungerar utmärkt. På den här sidan hittar du de bästa mobilabonnemangen just nu.

Är Tre bra för mobiltelefoni utomlands?

Ja. Tre är en av de operatörerna som har gått längst och gjort mest för att göra det möjligt att ta med mobilen på resan. De har även bra paket för dig som ofta ringer utomlands, oavsett om det är inom EU eller till andra delar av världen.

Kan jag skaffa kontantkort hos Tre?

Nej, Tre erbjuder inte längre kontantkort. Istället rekommenderar vi Hallon som har riktigt prisvärda kontantkort för både mobiltelefonen och det mobila bredbandet. Läs mer om Hallon här.