Tre Operatör

Tre är kända för att alltid ha de senaste produkterna inom mobiltelefoni. Hos dem kommer du med största chans att hitta det absolut senaste och mycket av det. Utöver att du snart kan surfa i 4G+ kan du välja bland flera olika kontantkortspaket och du får ett startpaket när du beställer ditt kostnadsfria kontantkort.

4G

Tre Mobilabonnemang

  • 2 – 500 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 149 :-

Om Tre

Du hittar både abonnemang och kontantkort hos tre men det billigaste är deras kontantkort. Du väljer då fritt mellan paket och väljer själv när du vill ladda och om du vill ladda på ditt kontantkort. De har även kontantkort och abonnemang för mobilt bredband och du kan köpa ett prisvärt och trådlöst Wifi till ditt kontantkort för ditt mobila bredband.

En mobiloperatör i framkant

Just nu håller mobiloperatören på att uppdatera sitt nät så att du ska kunna surfa i 4G+ och i högre 4G hastighet. I Tres fyndhörna kan du hitta bra deals på telefoner för både abonnemang och kontantkort. Det finns flera erbjudanden för telefoner och tillbehör men oftast innebär dessa erbjudanden att du behöver teckna ett abonnemang.

Tre operator

Kontantkort för mobiltelefon

När du beställer ett kostnadsfritt kontantkort från Tre bjuder dem på ett startpaket med 0,5 GB surf. Därefter kan du välja mellan fyra olika koncept och flera olika nivåer. Du väljer mellan fast pris, global, pott eller extra data. Du kan till exempel ringa gratis till andra med Tre eller ringa billigt till utlandet.

Alla paket är giltiga i 30 dagar och du kan välja vilket du vill nästa gång du fyller på kontantkortet. Väljer du att inte fylla på det kan du fortfarande använda kontantkortet om du har ett bassaldo kvar. Genom att ha ett saldo på kontantkortet behöver du aldrig hamna i en sits där du inte kan använda din telefon.

Obegränsad surf för bredband via mobilnätet

För dig som väljer bredband via mobilnätet istället för mobilt bredband kan du numera få tillgång till obegränsad surf hos Tre. Tjänsten heter 3Bredband Hemma och är ett bredband som går över mobilnätet men som är knutet till adressen och det går därför inte att ta med sig bredbandet någon annanstans.

Vill du hellre kunna ta med dig bredbandet har Tre även mobilt bredband via tjänsten 3Bredband Go men då kan du bara välja mellan 15 GB och 50 GB surf.

Kontantkort för mobilt bredband

Ett kontantkort för mobilt bredband är kostnadsfritt och du laddar enkelt på det precis som ett vanligt kontantkort för mobil. Det finns olika paket att välja bland och du kan välja allt mellan 1-dagssurf till 90-dagars surf eller 1 GB upp till 200 GB. Med mobilt bredband kontantkort kan du bara surfa inom Sverige.

Utöver att erbjuda själva SIM-kortet och surfpaketet så kan du köpa ett bärbart Wifi som du sätter in ditt kontantkort i. Det blir helt plötsligt enkelt att surfa när du inte har Wifi och du kan låta flera personer ta del av din surf.

Ladda kontantkort, utland och support

Du laddar på ditt kontantkort på tre.se, i deras app, genom Swish, internetbank eller köper ett värdebevis hos en Tre-butik eller återförsäljare. Ringer du *133# så kan du enkelt se ditt saldo men du kan även logga in på ditt trekonto och se saldot. Du kan kontakta Tre genom telefon och mejl eller så kan du kliva in i en Tre-butik och få hjälp där. Du kan även få svar på de vanligaste frågorna i deras 3Community på tre.se.

När du vill ringa eller skicka sms till utlandet behöver du ladda på ditt kort med ett saldo eftersom det inte ingår i ditt fasta paket. Förslagsvis spanar du in deras globala kontantkort om du ofta ringer till utlandet. Detsamma gäller för surf, samtal och sms när du själv är utomlands.

4G

Tre Mobilabonnemang

  • 2 – 500 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 149 :-

Tre abonnemang

Tre erbjuder en mängd olika abonnemang med olika bindningstider, surfmängder och samtalsminuter. Vill du köpa en sprillans ny telefon tillsammans med ditt abonnemang behöver du binda upp dig i 12 eller 24 månader. Det billigaste hos Tre finns bland utbudet av kontantkort.