Tre Operatör

Tre är kända för att alltid ha de senaste produkterna inom mobiltelefoni. Hos dem kommer du med största chans att hitta det absolut senaste och mycket av det. Utöver att du snart kan surfa i 4G+ kan du välja bland flera olika kontantkortspaket och du får ett startpaket när du beställer ditt kostnadsfria kontantkort.

4G

Tre Mobilabonnemang

  • 2 – 500 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 149 :-

Om Tre

Du hittar både abonnemang och kontantkort hos tre men det billigaste är deras kontantkort. Du väljer då fritt mellan paket och väljer själv när du vill ladda och om du vill ladda på ditt kontantkort. De har även kontantkort och abonnemang för mobilt bredband och du kan köpa ett prisvärt och trådlöst Wifi till ditt kontantkort för ditt mobila bredband.

En mobiloperatör i framkant

Just nu håller mobiloperatören på att uppdatera sitt nät så att du ska kunna surfa i 4G+ och i högre 4G hastighet. I Tres fyndhörna kan du hitta bra deals på telefoner för både abonnemang och kontantkort. Det finns flera erbjudanden för telefoner och tillbehör men oftast innebär dessa erbjudanden att du behöver teckna ett abonnemang.

Tre operator

Kontantkort för mobiltelefon

När du beställer ett kostnadsfritt kontantkort från Tre bjuder dem på ett startpaket med 0,5 GB surf. Därefter kan du välja mellan fyra olika koncept och flera olika nivåer. Du väljer mellan fast pris, global, pott eller extra data. Du kan till exempel ringa gratis till andra med Tre eller ringa billigt till utlandet.

Alla paket är giltiga i 30 dagar och du kan välja vilket du vill nästa gång du fyller på kontantkortet. Väljer du att inte fylla på det kan du fortfarande använda kontantkortet om du har ett bassaldo kvar. Genom att ha ett saldo på kontantkortet behöver du aldrig hamna i en sits där du inte kan använda din telefon.

Obegränsad surf för bredband via mobilnätet

För dig som väljer bredband via mobilnätet istället för mobilt bredband kan du numera få tillgång till obegränsad surf hos Tre. Tjänsten heter 3Bredband Hemma och är ett bredband som går över mobilnätet men som är knutet till adressen och det går därför inte att ta med sig bredbandet någon annanstans.

Vill du hellre kunna ta med dig bredbandet har Tre även mobilt bredband via tjänsten 3Bredband Go men då kan du bara välja mellan 15 GB och 50 GB surf.

Kontantkort för mobilt bredband

Ett kontantkort för mobilt bredband är kostnadsfritt och du laddar enkelt på det precis som ett vanligt kontantkort för mobil. Det finns olika paket att välja bland och du kan välja allt mellan 1-dagssurf till 90-dagars surf eller 1 GB upp till 200 GB. Med mobilt bredband kontantkort kan du bara surfa inom Sverige.

Utöver att erbjuda själva SIM-kortet och surfpaketet så kan du köpa ett bärbart Wifi som du sätter in ditt kontantkort i. Det blir helt plötsligt enkelt att surfa när du inte har Wifi och du kan låta flera personer ta del av din surf.

Ladda kontantkort, utland och support

Du laddar på ditt kontantkort på tre.se, i deras app, genom Swish, internetbank eller köper ett värdebevis hos en Tre-butik eller återförsäljare. Ringer du *133# så kan du enkelt se ditt saldo men du kan även logga in på ditt trekonto och se saldot. Du kan kontakta Tre genom telefon och mejl eller så kan du kliva in i en Tre-butik och få hjälp där. Du kan även få svar på de vanligaste frågorna i deras 3Community på tre.se.

När du vill ringa eller skicka sms till utlandet behöver du ladda på ditt kort med ett saldo eftersom det inte ingår i ditt fasta paket. Förslagsvis spanar du in deras globala kontantkort om du ofta ringer till utlandet. Detsamma gäller för surf, samtal och sms när du själv är utomlands.

Tre Kontantkort kan du beställa här hos oss. Tre har mycket bra täckning och just nu täcker deras nät 98,5 % av Sveriges befolkning. De bygger ständigt ut sitt nät för att förbättra täckningen. Tre har alltid satsat på mycket och snabb surf varför näten är anpassade för att klara av hög belastning.

Du kan beställa Tres startpaket helt gratis. Du får då ett startpaket hemskickat. Startpaketet innehållet ett simkort laddat med 0,5 GB gratis surf för 7 dagar samt en kom-igång-guide. Startpaketet innehåller ingen samtalstid eller pengar. Istället måste du köpa till ett värdebevis.

Ladda till kontantkort

För att börja ringa och skicka sms och mms måste du ladda ditt kontantkort. Det gör du genom att välja ett värdebevis. Du betalar med kontokort eller med din internetbank.

När du väljer värdebevis väljer du också vilken samtalsplan (prislista) du vill ha. Välj ett värdebevis som passar ditt mobilanvändande bäst.

Tre Kontantkort värdebevis

Tre har 3 olika prisplaner som du kan välja samt att du kan köpa till extra data. Beroende på hur mycket du laddar för får du ett visst pris för samtal, sms och surf.

3Fastpris

Använder du din mobil mycket så är 3Fastpris ett bra sätt att hålla koll på kostnaderna. Du kan ladda med 99, 199, 299, 399 eller 599 kronor beroende på hur mycket du vill ska ingå varje månad. För detta alternativ får du fria samtal och sms inom Sverige. Detta är verkligen ett bra alternativ om du surfar mycket – du kan få upp till 50 GB surf per månad!

3Pott

Med 3Pott kan du ladda din mobil med 50, 100, 200 eller 300 kronor och du får använda hela beloppet. Du kan ringa och skicka sms/mms billigt. Passar dig som själv vill kunna påverka hur mycket din kostnad blir för ditt mobilanvändande.

3Global

3Global är ett värdebevis för dig som ringer mycket till utlandet. För från 0,18 kr/min kan du ringa var som helst i hela världen. Det är ett grymt pris!

Extra data

Samtliga kontantkort från Tre går att fylla på med extra data. För 49 kronor kan du när som helst köpa till 1 GB. När du beställt extra surf varar den i 30 dagar.

Du kan när som helst byta samtalsplan om du väljer ett kontantkort från Tre.

4G

Tre Mobilabonnemang

  • 2 – 500 GB
  • Fria sms
  • Fria samtal
fr 149 :-

Tre abonnemang

Tre erbjuder en mängd olika abonnemang med olika bindningstider, surfmängder och samtalsminuter. Vill du köpa en sprillans ny telefon tillsammans med ditt abonnemang behöver du binda upp dig i 12 eller 24 månader. Det billigaste hos Tre finns bland utbudet av kontantkort.

Hur är Tre som operatör?

Tre är en stor och etablerad operatör som har sitt eget nät. De har gjort sig kända för att ett bra utbud av mobiltelfoner och gå egna vägar med sina abonnemang. Företag och personer som behöver lösningar för utlandssamtal och mobiltelefoni på resa väljer ofta Tre.

Hur är täckningen hos Tre?

I dag är Tre:s nät välutbyggt och fungerar bra för de flesta svenskar. I glesbygden och de norra delarna är det inte säkert att Tre alltid har lika bra täckning som exempelvis Telia. De svenska operatörernas täckningskartor hittar du här.

Vilka operatörer kan jag välja i stället för Tre om jag vill ha lägre månadskostnad?

En av de bästa lågprisoperatörerna är Hallon. De har varit med länge, har riktigt prisvärda abonnemang och går dessutom i Tre:s nät. Men det finns även andra lågprisalternativ som fungerar utmärkt. På den här sidan hittar du de bästa mobilabonnemangen just nu.

Är Tre bra för mobiltelefoni utomlands?

Ja. Tre är en av de operatörerna som har gått längst och gjort mest för att göra det möjligt att ta med mobilen på resan. De har även bra paket för dig som ofta ringer utomlands, oavsett om det är inom EU eller till andra delar av världen.

Kan jag skaffa kontantkort hos Tre?

Jajamän. Tre:s kontantkort heter 3Kontant och går att ladda på via nätet eller hos återförsäljare, som OKQ8. Du kan beställa ett gratis startpaket från Tre på deras hemsida. Är du intresserad av startpaket från andra operatörer hittar du dem här.